Προς το περιεχόμενο

επιλογή για android

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

θέλω για την 2η κάμερα βίντεο κλήση.

Για να βρεις Android συσκευή με 2η κάμερα βιντεοκλήσης ανεβαίνεις αναγκαστικά στο ύψος των 300€.

Όπου εκεί υπάρχει μόνο το Samsung Galaxy S.

Στην ίδια κατηγορία τιμής υπάρχει και το Nexus S με το οποίο δεν αξίζει να ασχοληθείς

για τους λόγους που μπορείς να βρεις στην υπογραφή μου.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 3 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 3 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Για να βρεις Android συσκευή με 2η κάμερα βιντεοκλήσης ανεβαίνεις αναγκαστικά στο ύψος των 300€.

Όπου εκεί υπάρχει μόνο το Samsung Galaxy S.

Στην ίδια κατηγορία τιμής υπάρχει και το Nexus S με το οποίο δεν αξίζει να ασχοληθείς

για τους λόγους που μπορείς να βρεις στην υπογραφή μου.

ε, τα θελει ο κωλος σου! :mad: ρε φιλε πως θα κανει video κληση με android 2.2; και γιατι να δωσει 50€ παραπανω για ενα κινητο που λαγκαρει; ειπαμε δεν ειναι και σαραβαλο το sgs αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση τον συμφερει να παει σε nexus s! (και μετα λες για παραπληροφόρηση και οτι εμεις γεμιζουμε το φορουμ με ψεματα! )

ε, τα θελει ο κωλος σου! :mad: ρε φιλε πως θα κανει video κληση με android 2.2; και γιατι να δωσει 50€ παραπανω για ενα κινητο που λαγκαρει; ειπαμε δεν ειναι και σαραβαλο το sgs αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση τον συμφερει να παει σε nexus s! (και μετα λες για παραπληροφόρηση και οτι εμεις γεμιζουμε το φορουμ με ψεματα! )

Μίλα καλύτερα! Έχω ήδη αναφέρει το post σου.

Βιντεοκλήση κάνει ανέκαθεν, από 2.1 .

Η διαφορά τιμής είναι 15€, όχι 50€.

Τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου.

Μίλα καλύτερα!

Βιντεοκλήση κάνει ανέκαθεν, από 2.1 .

Η διαφορά τιμή είναι 15€, όχι 50€.

Τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου.

καταρχας για να ξερεις και εσυ αλλα και οποιοσδηποτε αλλος θα μιλαω καλυτερα και θα σεβομαι οποιον μιλαει καλυτερα σε μενα και με σέβεται!

τωρα για την βιντεοκληση ηξερα μονο απο 2.3.4 αν γινεται και με πιο παλια εκδοση τοτε οκ!

και για να μην λες μονο για την υπογραφη σου οριστε:

υπερ nexus s

16 gb μνημη (που μπορεις να την αυξήσεις)

flash

curved οθονη

contour display

μηδεν λαγκαρισμα και ταχυτατο με υψηλοτατες βαθμολογιες οποιο benchmark και να κανετε

2.3.4 επισημα και οτι εκδοση βγαινει την εχεις πρωτος ενω οι αλλοι δεν θα την παρουν ποτε η θα την παρουν σε 7-8 μηνες

pure android χωρις περιττές βλακειες να επιβαρύνουν την μνημη

υπερ galaxy s

ραδιοφωνο

οθονη super amoled

σκορ 8-2 υπερ του nexus s (οπου μπορουσα καλλιστα να βαλω και την samoled οθονη ως υπερ διοτι υπαρχει εκδοση και με αυτην οπου το σκορ θα ηταν 9-2)

αλλα δεν απαντησες σε ενα ερωτημα μου:

γιατι να δωσει 15€ (οπως λες) παραπανω για ενα κινητο που λαγκαρει;

Δημοσ.

καλησπέρα,

θέλω για την 2η κάμερα βίντεο κλήση.

οπως λεει το παιδι απο πανω μονο κοντα στα 300€... αλλα δεν καταλαβαινω γιατι λεει οχι στο nexus s! εγω ενα Samsung wave εχω και ειμαι μια χαρα αλλα δεν κανει βιντεοκλησεις! το nexus s μου φαινεται καλυτερο απο το galaxy s (αν βεβαια θεωρεις πως το κινητο απο το ραδιοφωνο γινεται smartphone τοτε τι να πω...)

Δημοσ.

οπως λεει το παιδι απο πανω μονο κοντα στα 300€... αλλα δεν καταλαβαινω γιατι λεει οχι στο nexus s! εγω ενα Samsung wave εχω και ειμαι μια χαρα αλλα δεν κανει βιντεοκλησεις! το nexus s μου φαινεται καλυτερο απο το galaxy s (αν βεβαια θεωρεις πως το κινητο απο το ραδιοφωνο γινεται smartphone τοτε τι να πω...)

Δεν χρειάζεται να πεις τπτ.

Κοιτάς την υπογραφή μου και αν έχεις απορίες τις εκφράζεις με πμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...