alexkoco Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 facebook h twitter πιο προτιμάει ο καθεναϛ??????? πιτε τι γνωμησαϛ και επιλεχτε πιο από τα 2 είναι το καλιτερο...
deesnider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Κανένα από τα δύο και - φυσικά - κανένα γενικώς! Θεωρώ τελείως ηλίθια κίνηση να βγάζω φόρα παρτίδα τα προσωπικά μου και να τα έχω σε κοινή θέα, ακόμα κι αν με τον όρο "κοινή θέα", κάποιοι εννοούν τους "φίλους" τους. Το γεγονός ότι κάποια άτομα ανήκουν σε ένα κύκλο γνωστών μου, δε σημαίνει ότι τα πάντα αφορούν τους πάντες. Αν θέλω να γνωστοποιήσω κάτι σε κάποιον, μπορώ κάλλιστα να το κάνω μέσω e-mail. Αν θέλω δε να επικοινωνήσω άμεσα και "ζωντανά", έχω το skype...
weber122 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 στο twitter αν έχεις κάνει τους σωστους follow μπορεις να το εχεις σαν ενημερωση σου
tempo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 το twitter είναι φυσικά το απόλυτο εργαλείο για την ενημέρωση πάνω σε αντικείμενα που ενδιαφέρουν κάποιον. Γρήγορα, απλά και ελεγχόμενα μαθαίνεις αυτά που θέλεις. το facebook είναι τέλειο σαν ιδέα άλλα κάπου έχει ξεφύγει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.