ultralisk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 η κοντοκαβαλίαση Εγώ πάλι απολαμβάνω τις endless συζητήσεις μαζί τους. Μπορώ να κάτσω και να ακούω με τις ώρες το τι έχει να μου πει μια γυναίκα.
Merdock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Κάθομαι και διαβάζω τόσες σελίδες και ούτε ένας δεν έχει αναφέρει το πιο ξενερωτικό πράγμα απ'όλα: Η γκρίνιαααααααα Video related http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 κάποιες φορές είναι στα + όμως. αν πχ πας με φίλους σου για Piercing? καλυτερα να παω με φιλες τις για piercing. αλλη ξενερα...φανταζομαι να ντρεπεται , με ανοιχτο το φως.
QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δεν θα πάρεις και ένα φίλο μαζί δλδ αν είναι με 2 φίλες της ρε peter north?
rotten crusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τaboo. Bonus:Taboo που απαιτεί να σεβαστείς,απλα και μόνο για να είναι καλύμενη(απο τα κοινωνικά στερεότυπα)τώρα που αποφάσισε σοβαρευτεί.Αλλα δε τα σεβόταν η ίδια,στις ΧΧ προηγούμενες σχέσεις της.Δε θα πώ παράδειγμα...
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δεν θα πάρεις και ένα φίλο μαζί δλδ αν είναι με 2 φίλες της ρε peter north? θα παρουμε μονο την κολλητη της μαζι.δε χρειαζεται συνοστυσ(ι)μος. Γενικα ειναι βαση ποιας σχολης εχεις εκπαιδευτει. eg. εδω εισαι, Τaboo. Bonus:Taboo που απαιτεί να σεβαστείς,απλα και μόνο για να είναι καλύμενη(απο τα κοινωνικά στερεότυπα)τώρα που αποφάσισε σοβαρευτεί.Αλλα δε τα σεβόταν η ίδια,στις ΧΧ προηγούμενες σχέσεις της.Δε θα πώ παράδειγμα... α για πε , για πε...
QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τaboo. Bonus:Taboo που απαιτεί να σεβαστείς,απλα και μόνο για να είναι καλύμενη(απο τα κοινωνικά στερεότυπα)τώρα που αποφάσισε σοβαρευτεί.Αλλα δε τα σεβόταν η ίδια,στις ΧΧ προηγούμενες σχέσεις της.Δε θα πώ παράδειγμα... Να χεις κοντά τα δάχτυλα σου στο Κτελ πχ..
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 δενκακό να σε έχουν τρυπήσει πολλοί. γιατί έκανες έντιτ; γιατι προφανως αστειευομουν και ειναι παρατραβηγμενο να γραψω κατι τετοιο.τωρα εσυ γιατι το ξαναγραψες?
QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 γιατι προφανως αστειευομουν και ειναι παρατραβηγμενο να γραψω κατι τετοιο.τωρα εσυ γιατι το ξαναγραψες? ε? Παρατραβηγμένο να το γράψεις ή παρατραβηγμένο να ισχύει Παυλίντα?
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παυλίνα έχει μυρίσει κανείς το λουλούδι σου;
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παυλίνα έχεις περισσότερα λεφτά από τους Λάτσηδες; Γιατι νομιζω ο μαρτακης μπιφτεκώνει τη Λατσίτσα τη μικρή
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 νομιζα οτι θα μου ελεγες κι εσυ οτι ειναι γκει. αυτο με την λατσιτσα πρωτη φορα το ακουω. δεν εχω λεφτα αλλα εχω αισθηματα.αρκουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.