Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 χαίρομαι που σας διασκέδασε, διότι *ΓΚΟΥΧΟΥ!*όμουνα για πάνω από 1 ώρα για να το φτιάξω... Είσαι καλλιτέχνης τύπε..
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω αν πω οτι η κυταριτιδα καπως μαρεσει θα με πειτε οχι νορμαλ? Δεν εννοω να εχει μεχρι και στον αστραγαλο αλλα ετσι λιγο μεταξυ κωλομαγουλου και μπουτιου εγω προσωπικα γουσταρω πολυ.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω αν πω οτι η κυταριτιδα καπως μαρεσει θα με πειτε οχι νορμαλ? Δεν εννοω να εχει μεχρι και στον αστραγαλο αλλα ετσι λιγο μεταξυ κωλομαγουλου και μπουτιου εγω προσωπικα γουσταρω πολυ. καλα και αλλοι γουστάρουν στο σεχ να τους κατουράνε η να τους χε... γουστα ειναι αυτα αμ τζόουκινγκ :lol:
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω αν πω οτι η κυταριτιδα καπως μαρεσει θα με πειτε οχι νορμαλ? Δεν εννοω να εχει μεχρι και στον αστραγαλο αλλα ετσι λιγο μεταξυ κωλομαγουλου και μπουτιου εγω προσωπικα γουσταρω πολυ. Μλκα μου είσαι το έλεος το ίδιο Και εγώ μπαζώνω αραιά και που αλλά δεν θα βγάλω και την μπαζόλα, top model για τα δικά μου γούστα!!!!! Για να συστήσω το τιρμπουσόν μου σε γυναίκα με κυτταρίτιδα, σίγουρα πρέπει να ανοίξω και 2ο μπουκάλι......
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δικιο εχει ο ikaruga. Αν εχει λιιιιγο κυτταριδα στο κωλαρακι ειναι καλη φαση Στα ποδια ομως δε γουσταρω καθολου κυτ
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μλκα μου είσαι το έλεος το ίδιο Και εγώ μπαζώνω αραιά και που αλλά δεν θα βγάλω και την μπαζόλα, top model για τα δικά μου γούστα!!!!! Για να συστήσω το τιρμπουσόν μου σε γυναίκα με κυτταρίτιδα, σίγουρα πρέπει να ανοίξω και 2ο μπουκάλι...... what???
vocals_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Πηδάει μπάζα. Anyway, δε ξέρω αν το είπε κάποιος(λογικά ναι), αλλά αυτό που με ξενερώνει αφάνταστα σε μια γυναίκα(εκτός από ορισμένες εμφανισιακές λεπτομέρειες) είναι το να βρίζει(σε συνδυασμό με το να το παίζει "μαγκάκι"). Αηδία τρελή όμως.
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 what??? Τσκ τσκ τσκ το μπαζώνω δεν το πιάσαμε, το τιρμπουσόν όμως στο γνωστό λεξιλόγιο ε....
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ενταξει γαλλικα ξερω. γιατι πουλι μου με μπαζα? απο οτι πηρε το ματι μου ωραιο παιδι εισαι.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Πηδάει μπάζα. Anyway, δε ξέρω αν το είπε κάποιος(λογικά ναι), αλλά αυτό που με ξενερώνει αφάνταστα σε μια γυναίκα(εκτός από ορισμένες εμφανισιακές λεπτομέρειες) είναι το να βρίζει(σε συνδυασμό με το να το παίζει "μαγκάκι"). Αηδία τρελή όμως. Εγω γουσταρω τις γκομενες-αλανια γενικα
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Άλλο αλάνι στην ψυχή κι άλλο μπετατζής στους τρόπους.
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 γιατι πουλι μου με μπαζα? Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, λέει μια σοφή αντρική παροιμία. Κατά τα λοιπά εξαρτάται πως κρίνεις την ομορφιά μιας γυναίκας. Εγώ πλέον τις βαθμολογώ όλες σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θηλυκό, με το οποίο όποτε κυκλοφορώ γίνεται σεισμός. Συγκριτικά με αυτήν λοιπόν......μπαζώνω συχνά πυκνά Επίσης τοξοβόλος approves με τα χίλια την συγκεκριμένη οπότε αυτό λέει πολλά
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, λέει μια σοφή αντρική παροιμία. Κατά τα λοιπά εξαρτάται πως κρίνεις την ομορφιά μιας γυναίκας. Εγώ πλέον τις βαθμολογώ όλες σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θηλυκό, με το οποίο όποτε κυκλοφορώ γίνεται σεισμός. Συγκριτικά με αυτήν λοιπόν......μπαζώνω συχνά πυκνά Επίσης τοξοβόλος approves με τα χίλια την συγκεκριμένη οπότε αυτό λέει πολλά 1)τι παιζει με αυτον τον τοξοβολο??? 2)κυκλοφορεις ενα μωρο και παραλληλα μπαζωνεις? 3)το αν μπαζωσεις δεν χτιζεις ισχυει και για τις γυναικες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.