Προς το περιεχόμενο

Τι σας ξενερώνει σε μια γυναίκα..

QQTilt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να είναι ωραίες γκόμενες [sic] και μόλις ανοίξουν το στόμα τους (να μιλήσουν) να κόβεσαι από την στοκιά και την έλλειψη καλλιέργειας. Πέρα από τα σωματικά εννοείται (μπόχες, δάχτυλα, κλπ)

Δημοσ.

Να είναι ωραίες γκόμενες [sic] και μόλις ανοίξουν το στόμα τους (να μιλήσουν) να κόβεσαι από την στοκιά και την έλλειψη καλλιέργειας. Πέρα από τα σωματικά εννοείται (μπόχες, δάχτυλα, κλπ)

εμενα δεν με νιάζει τόσο αυτο αλλα έχει τίχει να γουστάρω γκόμενα και οταν αρχισε να μιλάει μου θύμισε ενα νταλικέρι γείτονα και ξενέροσα.

Δημοσ.

Να μιλάει σα νταής (υφάκι, μαγκιά, κλπ). Να βρίζει σα μούτσος (ακόμα χειρότερο). Να καπνίζει (για μη κανπιστή δεν είναι φιλίσιμη - σα να γλύφεις τασάκι). Και να είναι σιχασιάρα σε ελλεεϊνό βαθμό.

Δημοσ.

Να μιλάει σα νταής (υφάκι, μαγκιά, κλπ). Να βρίζει σα μούτσος (ακόμα χειρότερο). Να καπνίζει (για μη κανπιστή δεν είναι φιλίσιμη - σα να γλύφεις τασάκι). Και να είναι σιχασιάρα σε ελλεεϊνό βαθμό.

31FB4CFD66C455399AB206_Large.jpg

Δημοσ.

τι λες μωρε. και τι θελεις να καταλαβω απο αυτο που μ λες? αν εχει καθε μερα περιοδο δεν θα μπορεις να... αρα τι εισαι?

Αθώο μου κοριτσάκι

Δημοσ.

τι λες μωρε. και τι θελεις να καταλαβω απο αυτο που μ λες? αν εχει καθε μερα περιοδο δεν θα μπορεις να... αρα τι εισαι?

Αθώο μου κοριτσάκι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...