QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 η εγχειρηση γιατι να ειναι αηδιαστικη? εχεις δει ποτε περιοδο? Έχω φάει περίοδο..
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έχω φάει περίοδο.. εγω εχω φάει μύξα (μικρος).
arxaggelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να είναι ωραίες γκόμενες [sic] και μόλις ανοίξουν το στόμα τους (να μιλήσουν) να κόβεσαι από την στοκιά και την έλλειψη καλλιέργειας. Πέρα από τα σωματικά εννοείται (μπόχες, δάχτυλα, κλπ)
QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έχω φάει περίοδο.. Επίσης αφού είδα και το σχόλιο σου στον φρίνταμπα, στάνταρ είσαι γκόμενα..
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να είναι ωραίες γκόμενες [sic] και μόλις ανοίξουν το στόμα τους (να μιλήσουν) να κόβεσαι από την στοκιά και την έλλειψη καλλιέργειας. Πέρα από τα σωματικά εννοείται (μπόχες, δάχτυλα, κλπ) εμενα δεν με νιάζει τόσο αυτο αλλα έχει τίχει να γουστάρω γκόμενα και οταν αρχισε να μιλάει μου θύμισε ενα νταλικέρι γείτονα και ξενέροσα.
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επίσης αφού είδα και το σχόλιο σου στον φρίνταμπα, στάνταρ είσαι αδαής γκόμενα.. Ναι γκέι.
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να μιλάει σα νταής (υφάκι, μαγκιά, κλπ). Να βρίζει σα μούτσος (ακόμα χειρότερο). Να καπνίζει (για μη κανπιστή δεν είναι φιλίσιμη - σα να γλύφεις τασάκι). Και να είναι σιχασιάρα σε ελλεεϊνό βαθμό.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να μιλάει σα νταής (υφάκι, μαγκιά, κλπ). Να βρίζει σα μούτσος (ακόμα χειρότερο). Να καπνίζει (για μη κανπιστή δεν είναι φιλίσιμη - σα να γλύφεις τασάκι). Και να είναι σιχασιάρα σε ελλεεϊνό βαθμό.
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έχω φάει περίοδο.. Επίσης αφού είδα και το σχόλιο σου στον φρίνταμπα, στάνταρ είσαι γκόμενα.. καλη χωνεψη
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 τι λες μωρε. και τι θελεις να καταλαβω απο αυτο που μ λες? αν εχει καθε μερα περιοδο δεν θα μπορεις να... αρα τι εισαι? Αθώο μου κοριτσάκι
QQTilt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 τι λες μωρε. και τι θελεις να καταλαβω απο αυτο που μ λες? αν εχει καθε μερα περιοδο δεν θα μπορεις να... αρα τι εισαι? Αθώο μου κοριτσάκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.