Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι και θα είστε μόνες σας εκεί μέσα, όλη μέρα να τσακώνεστε... nice idea... Mπα, δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Kαι θα μπαινει η ευα και θα γραφει "εχω περιοδο σημερα" και βροχη τα +1 απο κατω.
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Kαι θα μπαινει η ευα και θα γραφει "εχω περιοδο σημερα" και βροχη τα +1 απο κατω. "Η lacta δεν είναι σοκολάτα, πόσες φορές να το πω η δύσμοιρη ΟΦΟΥΥΥΥΥΥ"
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 slipknot, μην επεμβαίνεις, μιλάμε για διαμάντι στρατηγικής σκέψης. Ντρέπομαι που δε το 'χα σκεφτεί. Εντάξει HGW XX/7.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μα, αντιλαμβάνεσαι; Είναι win σε 3 levels. 2 καθολικά και 1 για το moderation.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 να ειναι ψηλομύτα και το καπνισμα. Συμφωνώ κι επαυξάνω. Καπνιστρια και σνόμπ. Για κλωτσιές
tarantules Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Με ξενερώνει να βλέπω νέοπλουτο βλαχαδερό (ή πατσοκοιλιά επιχειρηματία - ακόμα χειρότερα) σε κάμπριο με την κλασική μπαζοξανθιά στη θέση του συνοδηγού σε ύφος Princes Dianna
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στα θεματα συμπεριφορας ειναι πιο πολλοι υπευθυνοι η ιδιοι αντρες μιας και οι γυναικες βρισκουν και τα κανουν.
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Traumatias αν μοιάζεις με το άβαταρ σου στειλε pm λολ Μην τρελλαίνεσαι και πολύ με τα άβαταρ, μπορεί να μη λένε κι όλη την αλήθεια...
Traumatias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μην τρελλαίνεσαι και πολύ με τα άβαταρ, μπορεί να μη λένε κι όλη την αλήθεια... :lol: +1 από εμένα για το καλό χιούμορ
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μην τρελλαίνεσαι και πολύ με τα άβαταρ, μπορεί να μη λένε κι όλη την αλήθεια... γκόντλαικ! +1 αχχα :devil:
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 χαίρομαι που σας διασκέδασε, διότι *ΓΚΟΥΧΟΥ!*όμουνα για πάνω από 1 ώρα για να το φτιάξω...
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλο για το τραυματισμενο χερι αλλα γιατι τοση μεγαλη περιφερεια? και φαντασου οτι μαρεσουν οι γεματουλες Παρε τον ογκο απο τη μεση και τοποθετηση τον πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.