Dark_son20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αν βρειτε γκομενα με ιχνος κυτταριτιδας φτυστε την στα μουτρα. άμα τη φτύσω στα μούτρα θα πάει την ώρα που κοιμάμαι και θα φτύσει το laptop μου
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μιας και λετε για κυτταριτιδα ας μου εξηγησει καποιος το εξης παραδοξο. βλεπω κοπελες αδυνατες εντελως και εχουν ενα μπουτι σαν χωματοδρομο απο την πολυ κυτταριτιδα. να εχει κιλακια η αλλη να πω οκ λογικο, αλλα οι αδυνατες πως γινεται να εχουν; Ισχύει ό,τι ισχύει και για τη φαλάκρα.
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 είπα μέχρι ενός ορίου. Εύα νομίζω ότι η πλαδαρότητα στα πόδια έρχετε σε μερικές μετά από χρόνια αθλητισμού, που κάποια στιγμή τα παράτησαν και αντί να αδυνατίσει το πόδι, έγινε έτσι ξερωγω δεν νομιζω. πρεπει να ειναι ακριβως το αντιθετο, δλδ να μην εχουν κανει ποτε γυμναστικη και να κανουν σκατα διατροφη.
gang Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 δεν νομιζω. πρεπει να ειναι ακριβως το αντιθετο, δλδ να μην εχουν κανει ποτε γυμναστικη και να κανουν σκατα διατροφη. και με ποια λογική παίρνουν μόνο στα πόδια όμως?
tmjuju Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μιας και λετε για κυτταριτιδα ας μου εξηγησει καποιος το εξης παραδοξο. βλεπω κοπελες αδυνατες εντελως και εχουν ενα μπουτι σαν χωματοδρομο απο την πολυ κυτταριτιδα. να εχει κιλακια η αλλη να πω οκ λογικο, αλλα οι αδυνατες πως γινεται να εχουν; Σε λάθος thread είσαι ? Δε φαντάζομαι να πάρεις συνολική απάντηση εδώ, αλλά εάν ψάξεις θα δεις ότι οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί. Τόσοι πολλοί όσο και οι μαγικές θεραπείες…
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ισχύει ό,τι ισχύει και για τη φαλάκρα. τα γονιδια δλδ; και με ποια λογική παίρνουν μόνο στα πόδια όμως? δεν λεω για παχος ρε, για κυταριτιδα μιλαω. και σου λεω τις βλεπεις ειναι πετσι και κοκαλο και το μπουτι χωματοδρομος απο τις λακουβες.
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μια κοπελα μου ειχε πει οτι τα αναψυκτικα κανουν κυτταριτιδα... Ειδες? Αμα δεν χωνεις ρεψιμο αυτα παθαινεις.
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μια κοπελα μου ειχε πει οτι τα αναψυκτικα κανουν κυτταριτιδα... Ειδες? Αμα δεν χωνεις ρεψιμο αυτα παθαινεις. οι σκατοτροφες γενικα
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μια κοπελα μου ειχε πει οτι τα αναψυκτικα κανουν κυτταριτιδα... Ειδες? Αμα δεν χωνεις ρεψιμο αυτα παθαινεις. και ο γκαφες λεει.
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 και ο γκαφες λεει. αμα ειναι σε αναλογια 1 καφες-5 γαλα-4 ζαχαρη σιγουρα!
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το γαλα ειναι light! τι λαιτ τι κανονικο, αυτο το πραμα καφες μια φορα δεν ειναι.
gang Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πάντως ότι τρώνε να το πέρνουν μόνο στα πόδια, δεν το χω δει. Δεν νομίζω πως γίνεται κιολας
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αμα ειναι σε αναλογια 1 καφες-5 γαλα-4 ζαχαρη σιγουρα! ποιος μιλησε για ζαχαρη και γαλα.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τα γονιδια δλδ; δεν λεω για παχος ρε, για κυταριτιδα μιλαω. και σου λεω τις βλεπεις ειναι πετσι και κοκαλο και το μπουτι χωματοδρομος απο τις λακουβες. οι σκατοτροφες γενικα ειναι ατομα που τρώνε και δεν παχαινουν ομως τρωνε συνεχια γλυκα , αναψυκτικα κλπ. ε αυτες κανουν κοιταριτιδα αλλα δεν παχαινουν . γιαυτο οσες δεν εχουν κοιταριτιδα ουτε παραπανισια κιλα συνιθος αποφευγουν αναψυκτικα , σοκολάτες και γενικότερα σαβουρα. πάντως ότι τρώνε να το πέρνουν μόνο στα πόδια, δεν το χω δει. Δεν νομίζω πως γίνεται κιολας ειχα συμαθήτρια παλιά , ειχε σωμα λεπτο και απο κωλο/μπουτια και κατω δυο φορες εγω (και κοπελα , σκέψου..).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.