-nick- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ribo Συμφωνω κ εγω οταν βλεπω μουναρες -που συνηθως εχουν κ το στυλακι της 'απροσιτης' - τρελαινομαι Τωρα εμενα μαρεσουν και αυτες που βαφονται, αλλα μαρεσουν κ οι φυσικες Θεολογικο ντυσιμο οχι αλλα το απλοικο η το χυμα ναι Βρισιες γουσταρω
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 (Χωρις παρεξήγηση) Γέλασα λιγο... Perche? Μηπως σκεφτηκες κατι κακο?Γιατι εγω ειμαι αθωος και δεν σε καταλαβαινω. Βρισιες γουσταρω Αυτο δεν ειναι αποψη,ειναι βιτσιο.
black_widow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το θεολογικό ντύσιμο τι είναι ; Προσδιορίστε λίγο
tarantules Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επίσης ξενερώνω με τις γυναίκες-καρμπόν που δεν έχουν κάποιο προσωπικό ιδιαίτερο δικό τους στύλ.Απεναντίας θαυμάζω πολύ αυτές που πηγαίνουν κόντρα στην εκάστοτε μόδα και ακολουθούν αυτό που τις ευχαριστεί και δεν νοιάζονται τι θα πουν οι υπόλοιπες χλαπάτσες του περίγυρού τους
rotten crusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επίσης ξενερώνω με τις γυναίκες-καρμπόν που δεν έχουν κάποιο προσωπικό ιδιαίτερο δικό τους στύλ.Απεναντίας θαυμάζω πολύ αυτές που πηγαίνουν κόντρα στην εκάστοτε μόδα και ακολουθούν αυτό που τις ευχαριστεί και δεν νοιάζονται τι θα πουν οι υπόλοιπες χλαπάτσες του περίγυρού τους +1
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 +1 Αλλο ενα +1. Ειναι σε φορμα τελευταια ο αραχνακος.
-nick- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αυτο δεν ειναι αποψη,ειναι βιτσιο. Δεν εννοω μονο στο σεξ Εννοω γενικοτερα να μιλαμε ελευθερα Αν κ αρχικα οταν πρωτογνωριζω μια αποφευγω να βριζω - ειδικα παλιοτερα Με τον καιρ0 κ διαφορες συναναστροφες αλλαξε καπως αυτο και μειωθηκαν οι ντροπες
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το θεολογικό ντύσιμο τι είναι ; Προσδιορίστε λίγο
ribo7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το θεολογικό ντύσιμο τι είναι ; Προσδιορίστε λίγο Φούστες κάτω από το γόνατο, μονοκόματες μπλούζες, χρώματα κυριώς μπεζ/καφέ, αναχρονιστικά ταγέρ, παπούτσια μιας δεκαετίας πίσω..
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ...αυτές που το παίζουν δύσκολες. Ή είσαι ή δεν είσαι, μην το παίζεις.
gnsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 πραγματικα , ποσο ευκολο ειναι να παρακαμψεις την εικονα; κοίτα εξαρτάται τον άνθρωπο,την συγκεκριμένη στιγμή,αν έχεις φάει καλά κτλ κατα μέσο όρο θα έλεγα περίπου 5 ποτά δύσκολο
kuzko21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 και μετα τα πεντε ποτα , θα παρακαμψουμε και κανενα φαναρι/στοπ.
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 και το λουλούδι σου που ανήκει; σε εσενα Σπόντα για την Λίντα? :/ θα'θελες μαγκα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.