Προς το περιεχόμενο

auction site και SEO

andybgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μια noob ερώτηση,

στο παρελθόν είχα blog, το έφτασα μέχρι PR7 και το πούλησα, και γνωρίζω πολύ καλα ότι εκτός απο τα keywords, backlinks και γενικά ότι χρειάζεται το SEO, βλέπει και αν ανανεώνετε το blog γράφοντας καινουργια αρθρα.

προσφατα ξεκίνησα ενα auction e-shop με το probid, αυτό πάλι εκτός απο τα submit που εκανα σε διάφορα search engines, και τα backlinks τί άλλο μπορώ να κάνω για ανεβάσω το rank? δεν περιέχει άρθρα το auction, οπότε δεν βοηθάνε πολύ τα keywords όπως βοηθάει στο blog που μπορείς να βάλεις keywords σε κάθε άρθρο που γράφεις και να βγαίνει στο πχ google search.

με άλλα λογια πως κάνω δημοφιλές ένα auction απο τη στιγμή που δεν ειναι blog και δεν περιεχει άρθρα?

Δημοσ.

πολύ χρήσιμα και τα 2 τα link που μου έδωσες,

ναι το κανονικό το site ήτανε lifepath4u.com και το έκανα redirect στο wonderfullifepath.com για να πάρω και τα keywords απο το url ^_^

τεσπα, παρελθόν, πουλήθηκε για $3000 :rolleyes:

Δημοσ.

δε μου λες alex, περα απο αυτα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για ένα auction έ; πιστεύω η καλύτερη διαφήμιση ειναι το adwords...σωστα;

Δημοσ.

Απλά σκέψου ότι για adwords πρέπει να διαθέσεις αρκετά καλό ποσό για να έχεις αποτέλεσμα. Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα έπιανε στο Search Network, αλλά στο display network. Άποψη μου είναι να ξεκινήσεις με affiliate στην Ελλάδα. Υπάρχουν τέσσερις εταιρίες αυτή τη στιγμή. Θα σου έλεγα να πας σε όλες. Δεν ξέρω να υπάρχει κάποιο άλλο auction site σε affiliate αυτή τη στιγμή, οπότε το βρίσκω ως καλή ευκαιρία. Δεν πληρώνεις τίποτα και ξοδεύεις χρήματα μόνο όταν έχει γίνει αγορά. Το seo δεν θα σε ωφελούσε εδώ πιστεύω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...