d3monhunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια ας μου απαντησουν οσοι ξερουν. Σαν επιπεδο πως ειναι? Λεφτα? Χωρος? Οι ομαδες πως λειτουργουν? Μεταγραφες? Ας μου απαντησουν οσοι εχουν παιξει η τουλαχιστον ξερουν, και οχι post to λινκ. ευχαριστω
SlimData Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Επίπεδο, το χαμηλότερο σε "οργανωμένο" πρωτάθλημα. Παίζουν οι πάντες. Λεφτά εννοείται πως δεν υπάρχουν. Μαζεύεσαι με τους φίλους σου, τους γείτονές σου, τους συναδέλφους σου κοκ και παίζετε... Οι αγώνες γίνονται σε αρκετά από τα γήπεδα που παίζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και σε κάποια βοηθητικά. Νομίζω ότι ακόμα παίζουν και σε χώμα. Καταλαβαίνεις πως λειτουργούν οι ομάδες από το ποιοι τις απαρτίζουν. Δεν έχω συμμετάσχει αλλά σου λέω όσα έχω δει. Γενικά πάντως, επειδή κατά κύριο λόγο είναι άνθρωποι που το κάνουν από μεράκι, έχω δει να κάνουν προπόνηση και να παίζουν με πολύ περισσότερο πάθος και σοβαρότητα από πολλούς ρονάλντο που έχουμε γεμίσει στα ερασιτεχνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.