-nick- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ρε φιλε ο λογος που ποσταρα τον λυντς ειναι πολυ απλος, ειδα την φωτο στο λαστ.φμ και ... απλα την βρηκα 'ωραια' και ειπα να την μοιραστω. Θα μπορουσε καλλιστα να ηταν στο ποστ με τις εικονες. Κατα τα αλλα ειμαι χιπστερας(??? η νεα μοδα στις κατηγοριες). Και αφου δεν σε ενδιαφερει γιατι ποσταρα την φωτο, γιατι γραφεις μαλακισμενα σχολιο για ριπ κλπ ? Τεσπα
karabouzouk... Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κάποιος ή μπορεί να βρει για μένα πώς δουλεύει ή ένα σχέδιο για το πως είναι φτιαγμένο το ακουστικό που χρησιμοποιείται σε αυτό το video..? Γενικά ξέρω ότι το "λουρί" που χρησιμοποιεί για να το κρεμάσει στο λαιμό του είναι στην ουσία ένα πηνίο που διεγείρει με επαγωγή το ακουστικό το οποίο είναι παθητικό(δηλαδή δεν έχει κάποια μπαταρία) και έτσι ακούμε τον ήχο όσο βέβαια βρισκόμαστε μέσα στο μεταβλητό μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται. Λογικά πρέπει περιέχει ένα μόνιμο μαγνήτη ο οποίος δονείται ανάλογα με το μαγνητικό πεδίο και παράγει τον ήχο αλλά δεν ξέρω την ακριβή αρχή λειτουργίας του.. ευχαριστώ! http://www.youtube.com/watch?v=OO0_CmhMF9k&feature=related
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ρε φιλε ο λογος που ποσταρα τον λυντς ειναι πολυ απλος, ειδα την φωτο στο λαστ.φμ και ... απλα την βρηκα 'ωραια' και ειπα να την μοιραστω. Θα μπορουσε καλλιστα να ηταν στο ποστ με τις εικονες. Κατα τα αλλα ειμαι χιπστερας(??? η νεα μοδα στις κατηγοριες). Και αφου δεν σε ενδιαφερει γιατι ποσταρα την φωτο, γιατι γραφεις μαλακισμενα σχολιο για ριπ κλπ ? Τεσπα Ρε μπρο ο λόγος που πόσταρα το "RIP" είναι πολύ απλός, είδα την φωτό στο insomnia.gr και ... απλά μου φάνηκε σαν μια photo που θα έμπαινε σε άρθρο για τον θάνατο του Lynch και είπα να το μοιραστώ. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στο ποστ με τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Κατά τα άλλα είμαι λοβοτομημένος(??? η νέα μόδα στις κατηγορίες). Και αφού ξέρεις ότι ο Lynch είναι ζωντανός, γιατί γράφεις μαλακισμένα σχόλια για το ποιος είναι αστείος κλπ ? Τεσπα
-nick- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Α ναι ενταξει, γαμω τα ποστ, θα παρεις και +5,+10 , ωραιος. Τα λεμε
insomniaK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που υπάρχει αυτός ο άτυπος διαγωνισμός μαλακοφροσύνης τις τελευταίες βδομάδες στο μπλα μπλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις