Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

θα κατσει να χαζεψει παλια ποστς? ενταξει θα ζησει πιστευω αν δε δει την φωτογραφια μου.

Λένε ότι οι υποψήφιοι φέτος με το 10% είναι 21000!

Ας μου πει κάποιος ότι δεν είναι αλήθεια :cry:

δεν ειναι αληθεια. καλα δεν απαγορευτηκε το 10%? ειχα κανει κι εγω το 2003 και περασα θεολογια θεσσαλονικης.ειναι πολυ αδικο συστημα νομιζω.

Δημοσ.

Δεν εισαι μονο εσυ ρε παυλινα, τοσες σελιδες posts λες να λεμε για σενα τον νιουφη ναουμ?

Δημοσ.

Καθόλου άδικο δεν είναι, ότι μούφα ιστορία βγάζει το άχρηστο υπουργείο :mad:

Επίσης δεν θα ισχύει από του χρόνου, τότε έχει να πέσει γέλιο, εγώ όμως για τώρα καίγομαι :fear:

Δημοσ.

Καθόλου άδικο δεν είναι, ότι μούφα ιστορία βγάζει το άχρηστο υπουργείο :mad:

Επίσης δεν θα ισχύει από του χρόνου, τότε έχει να πέσει γέλιο, εγώ όμως για τώρα καίγομαι :fear:

Γενικά, τα αποτελέσματα πότε τα περιμένουμε;

Δημοσ.

what is νιουφης?

παντως μεγαλη βλακεια το 10%. πχ η σχολη μου εχει 14.000 μορια και με το 10% εχει βαση 18.000 μορια. δηλαδη ποιο το νοημα?

Δημοσ.

20-25 Αυγούστου οι γελοίοι :mad:

Είχαν τον άπειρο χρόνο, εφάρμοσαν και την αηδία με τα ονλάιν μηχανογραφικά, έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και μετά έτρεχαν και δεν έφταναν, έκαναν ένα σωρό λάθη και πήγε πολύ πίσω η ανακοίνωση των βάσεων, παίζουν με τον πόνο μας αυτοί και το γελοίο σύστημά τους.

Το λέω του χρόνου έχει να πέσει "γέλιο", γιατί όλα τα έξυπνα παιδάκια που δήλωσαν φέτος σχολές βάση μορίων και όχι βάση προτίμησης θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν αν δεν τους αρέσουν οι σχολές τους. Εφόσον καταργείται το 10% θα έχουν τις εξής 2 βάναυσες σε πολλές περιπτώσεις επιλογές: κατατακτήριε-πανελλήνιες ξανά...εδώ εγώ (και όχι μόνο εγώ) που υποτίθεται ότι διάλεξα τη σχολή μου λόγω προτίμησης και κατέληξε να μην είναι αυτό που ήθελα τελικά, φαντάσου από εκεί και πέρα τι γίνεται...

Δημοσ.

Σορρυ Παυλίνα αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πως προκύπτουν τα μόρια.

κατάταάλλα τραυματία, από ΄τι φαίνεται τα παιδιά των τελευταίων δύο ετών (τα οποία κάνουν 10% τώρα) πάσχουν από έλειψη επαγγελματικής σταδιοδρομίας να το πω... (αν το εκφράζω σωστά)

Δημοσ.

20-25 Αυγούστου οι γελοίοι :mad:

Είχαν τον άπειρο χρόνο, εφάρμοσαν και την αηδία με τα ονλάιν μηχανογραφικά, έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και μετά έτρεχαν και δεν έφταναν, έκαναν ένα σωρό λάθη και πήγε πολύ πίσω η ανακοίνωση των βάσεων, παίζουν με τον πόνο μας αυτοί και το γελοίο σύστημά τους.

Το λέω του χρόνου έχει να πέσει "γέλιο", γιατί όλα τα έξυπνα παιδάκια που δήλωσαν φέτος σχολές βάση μορίων και όχι βάση προτίμησης θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν αν δεν τους αρέσουν οι σχολές τους. Εφόσον καταργείται το 10% θα έχουν τις εξής 2 βάναυσες σε πολλές περιπτώσεις επιλογές: κατατακτήριε-πανελλήνιες ξανά...εδώ εγώ (και όχι μόνο εγώ) που υποτίθεται ότι διάλεξα τη σχολή μου λόγω προτίμησης και κατέληξε να μην είναι αυτό που ήθελα τελικά, φαντάσου από εκεί και πέρα τι γίνεται...

Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ είμαι με ποσόστωση ;ρ

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω τίποτα, εγώ είμαι με ποσόστωση ;ρ

Μη με δουλεύεις κ εσύ ρε στάτους είναι μια ώρα δύσκολη -_-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...