YiN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Όχι μόνιμα. Επανήλθε η όραση κανονικά όταν της πέρασε.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εχω πει νομιζω ξανα τι παθαινω εγω κατα καιρους... Πρωτα νιωθω καπως... αβολα, σαν να ξερω οτι εχω κατι. Με πιανει ενα μουδιασμα στα δαχτυλα στο αριστερο χερι συνηθως, και αυτο θα ανεβει σιγα σιγα προς το κεφαλι μου, θα παει στο στομα και θα μουδιασει σχεδον ολο μου το προσωπο. Μερικες φορες επισης (ή και μονο του χωρις το μουδιασμα) με πιανει ενα προβλημα στην οραση και στο πως αντιλαμβανομαι τα πραγματα γυρω μου. Για να το εξηγησω οσο πιο καλα γινεται, τα χερια μας δεν μπαινουν στο πεδιο της ορασης μας σαν κατι "εξωτερικο" μιας και ο εγγεφαλος γνωριζει που ειναι κλπ., σε εμενα τα χερια μου μερικες φορες νιωθω οτι με ενοχλουν στο να βρισκονται μπροστα μου και απλα κανουν register στο μυαλο μου σαν κατι ξενο ενω κανονικα τα νοιωθω σαν δικα μου, και πιο μετα αρχιζει το μουδιασμα. Αλλες φορες εχω και προβλημα στην οραση, δεν μπορω να εστιασω καλα, αν πχ στην οθονη μου θελω να διαβασω κατι, εκει που εστιαζω να διαβασω ειναι θολα ενω απο γυρω ειναι ολα κανονικα. Αν ενα απο αυτα γινουν (ή ολα), δεν μπορω να μιλησω κανονικα με την ενοια οτι πχ ξερω την λεξη γραφειο και απλα δεν μπορω να την σκεφτω ενω μπορω να το περιγραψω σαν "αυτο που ειναι μπροστα απο την καρεκλα". Νομιζα πως ηταν κρισεις πανικου, αλλα ποτε δεν το παθαινω με τα υπολοιπα κλασσικα σημαδια που εχουν ουτε με πιανουν σε καταστασεις αγχους/πανικου, αν και το πιο καλο που δοκιμασα για να σταματησει ηταν να αναπνευσω μεσα σε χαρτοσακουλα (ισως να ηταν και ψυχοσωματικο). Με τα φαρμακα (βενζοδιαζεπινη και beta blocker) δεν ειδα διαφορα, γιατι δεν με πιανουν συχνα πλεον εδω και χρονια αρα δεν θα ηταν σωστο να πω οτι βοηθησαν. Το μονο που κανω πλεον ειναι να προσπαθησω να κοιμηθω, με εχει πιασει μονο μια φορα πανω σε δουλεια (εκτος κουζινας) και ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο να δωσω οδηγιες απο το τηλεφωνο ενω δεν μπορουσα να μιλησω σωστα... Μια ψυχολογος που ειχα μιλησει την τελευταια φορα που ειχα παει να παρω τα φαρμακα για το a.d.d. μου ειπε οτι δεν ειναι κρισεις πανικου και ισως να ειναι καποια αλλη μορφη επιλιπτικης κρισης. Τον αλλο μηνα θα ζητησω να μιλησω με νευρολογο μπας και βγαλω καποια ακρη, γιατι μαζι με το a.d.d., αυτο που περιεγραψα πανω και η παραληση υπνου ειναι τα προβληματα που εχω που με ταλαιπωρουν σε ολη μου την ζωη.
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 έλα πάμε ρε παλιόσκυλα http://www.youtube.com/watch?v=S8BbFVQbeuI
sugata Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ό,τι θέλει ο φρίνταμπας. http://www.youtube.com/watch?v=ivHziwNUh2s
Praetorianos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rHh7xR1-Mes&feature=related
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FJLd2tTFc2U Άντε ρε Γενάρη φτάσε......να έρθει ο Σωκράτης Αθήνα......
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 9/11/2011: Κάτι πάει στραβά σε update των Windows. Το PC δε bootάρει. Δεν υπάρχει DVD με τα 7 πουθενά. Τα κατεβάζω απ' το laptop, bootάρω, δε βρίσκει εγκατάσταση. Αλλάζω το active partition, ισιώνω το MBR, το πρόβλημα λύνεται. Χρόνος: 1 ώρα κατέβασμα, 10-15 λεπτά στα reboot και την κονσόλα. Κόστος: ψυχολογικό. 10/11/2011: Η ActiFry σταματάει να γυρίζει. Οι μισές πατάτες είναι ωμές και οι άλλες μισές καμμένες. Πιθανή αιτιολογία, καμμένος πυκνωτής. Χρόνος: ακόμα στο δρόμο για την αντιπροσωπεία. Κόστος: θα δούμε. 11/11/2011: Μετά από πολλά χρόνια ανοσίας, το PC κολλάει 2 σπασαρχίδικα malwares. Rkills και δε συμμαζεύεται, με την πρωινή καλημέρα και άλλη μία το απόγευμα. Χρόνος: κάνα 45λεπτο αθροιστικά μες στο νερό. Κόστος: ψυχολογικό, παραλίγο να συμπεριληφθεί και καινούριο πληκτρολόγιο. 12/11/2011: Νερά στο ένα μπάνιο. Χαμηλή πίεση σε όλες τις βρύσες. Ο γείτονας δεν έχει καθόλου νερό. Πιθανή αιτιολόγηση αυξημένη πίεση δικτύου στιγμιαία με αποτέλεσμα να σπάσει κάποιος σωλήνας και κατόπιν να μην υπάρχει νερό. Η υπόθεση υποστηρίζεται και από αυτά τα νερά που στάζουν από το πατάρι από τον θερμοσίφωνα. Χρόνος: δεν υπάρχει χρόνος χωρίς νερό. Κόστος: 2 κούτες ζάναξ. 13/11/2011: Ο υδραυλικός έρχεται 8 παρά για να προλάβει τους κλειστούς, από τον Μαραθώνιο, δρόμους. Ο θερμοσίφωνας θέλει αλλαγή. Ούτε σήμερα μπάνιο. Κόστος γύρω στα 180 ευρώ. 14/11/2011: Η μητρόπολη καίγεται. Το γνωστό ζεύγος Χριστού-Παναγίας επισκέπτεται πλαστικό χειρουργό και γαστρεντερολόγο.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 14/11/2011: Η μητρόπολη καίγεται. Το γνωστό ζεύγος Χριστού-Παναγίας επισκέπτεται πλαστικό χειρουργό και γαστρεντερολόγο. Καλημέρα. Μέχρι αύριο έχει ο Θεός!! Μπισκοτάκι; ps Tι να κάνεις συμβαίνουν.Ο ανάδρομος Ερμής φταίει.Smile
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Χα, αυτό που το πας. Πήγαμε να φτιάξουμε μπισκότα soft με συνταγή παρλιάρου, αρχίδια soft, σα δισκοπρίονα έγιναν όταν κρύωσαν. Αλλά καλημέρα.
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εμένα έφτιαξε η συγκάτοικος τζίντζερμπρεντ μπισκότα μαλακά αλλά δεν έβαλε χαρτάκι "Ε ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ" όπως συνήθως και έχω φάει ήδη καμιά δεκαριά μαζί με ένα κουβά καφέ. Ευτυχώς έχω νερό για να πλυθώ μετά το κόψιμο.
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τζίντζερμπρεντ είναι μια γαμάτη μαλακή ζύμη με τζίτζερ, κανελογαρίφαλα, μελάσα κλπ. Συγκάτοικος είναι αυτή που μοιράζομαι την ίδια στέγη.
Sarandis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 εχω πει νομιζω ξανα τι παθαινω εγω κατα καιρους... Πρωτα νιωθω καπως... αβολα, σαν να ξερω οτι εχω κατι. Με πιανει ενα μουδιασμα στα δαχτυλα στο αριστερο χερι συνηθως, και αυτο θα ανεβει σιγα σιγα προς το κεφαλι μου, θα παει στο στομα και θα μουδιασει σχεδον ολο μου το προσωπο. Μερικες φορες επισης (ή και μονο του χωρις το μουδιασμα) με πιανει ενα προβλημα στην οραση και στο πως αντιλαμβανομαι τα πραγματα γυρω μου. Για να το εξηγησω οσο πιο καλα γινεται, τα χερια μας δεν μπαινουν στο πεδιο της ορασης μας σαν κατι "εξωτερικο" μιας και ο εγγεφαλος γνωριζει που ειναι κλπ., σε εμενα τα χερια μου μερικες φορες νιωθω οτι με ενοχλουν στο να βρισκονται μπροστα μου και απλα κανουν register στο μυαλο μου σαν κατι ξενο ενω κανονικα τα νοιωθω σαν δικα μου, και πιο μετα αρχιζει το μουδιασμα. Αλλες φορες εχω και προβλημα στην οραση, δεν μπορω να εστιασω καλα, αν πχ στην οθονη μου θελω να διαβασω κατι, εκει που εστιαζω να διαβασω ειναι θολα ενω απο γυρω ειναι ολα κανονικα. Αν ενα απο αυτα γινουν (ή ολα), δεν μπορω να μιλησω κανονικα με την ενοια οτι πχ ξερω την λεξη γραφειο και απλα δεν μπορω να την σκεφτω ενω μπορω να το περιγραψω σαν "αυτο που ειναι μπροστα απο την καρεκλα". Νομιζα πως ηταν κρισεις πανικου, αλλα ποτε δεν το παθαινω με τα υπολοιπα κλασσικα σημαδια που εχουν ουτε με πιανουν σε καταστασεις αγχους/πανικου, αν και το πιο καλο που δοκιμασα για να σταματησει ηταν να αναπνευσω μεσα σε χαρτοσακουλα (ισως να ηταν και ψυχοσωματικο). Με τα φαρμακα (βενζοδιαζεπινη και beta blocker) δεν ειδα διαφορα, γιατι δεν με πιανουν συχνα πλεον εδω και χρονια αρα δεν θα ηταν σωστο να πω οτι βοηθησαν. Το μονο που κανω πλεον ειναι να προσπαθησω να κοιμηθω, με εχει πιασει μονο μια φορα πανω σε δουλεια (εκτος κουζινας) και ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο να δωσω οδηγιες απο το τηλεφωνο ενω δεν μπορουσα να μιλησω σωστα... Μια ψυχολογος που ειχα μιλησει την τελευταια φορα που ειχα παει να παρω τα φαρμακα για το a.d.d. μου ειπε οτι δεν ειναι κρισεις πανικου και ισως να ειναι καποια αλλη μορφη επιλιπτικης κρισης. Τον αλλο μηνα θα ζητησω να μιλησω με νευρολογο μπας και βγαλω καποια ακρη, γιατι μαζι με το a.d.d., αυτο που περιεγραψα πανω και η παραληση υπνου ειναι τα προβληματα που εχω που με ταλαιπωρουν σε ολη μου την ζωη. Και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος... Έκανα full extra εξετάσεις, μόνο στον οδοντίατρο δεν πήγα κυριολεκτικά. Μέχρι μαγνητική μου έγραψε το ΙΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ. Ο νευρολόγος μου είπε να αλλάξω δουλειά, φταίει λέει η πίεση και οτι δουλεύω αρκετές ώρες μπροστά σε pc.
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 νεροχιονο στο παραθυρο αντε να ριξει και κανα χιονι for a very white xmas μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις