viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει όταν περνάς το γερό λούκι όχι δε μπορείς να κάνεις γυμναστική. Αλλά μου έχει τύχει να νιώσω ότι έρχεται και μετά από αερόβια να είμαι καλύτερα. κοιτα υπαρχουν αρκετοι τυποι ημικρανιας εγω μιλαω για εκεινη την ημικρανια που οταν παιρνει μπρος δεν μπορεις να ξαπλωσεις δεν μπορεις να καθησεις δεν μπορεις να κουνηθες γιατι οτι και αν κανεις πονας
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πακετάρα τότενες :/ Εγώ από πόνους, το περισσότερο που έχω αντέξει είναι ωτίτιδα. Παίζει να ήμουν 10 και ακόμα το θυμάμαι. Είχα πει στην μάνα μου ότι αν μου περνούσε θα έκανα τατουάζ φάση...
athlios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Η ημικρανία δεν χαμπαριάζει με τα καλά τα παυσίπονα; Στα @@ της; υπαρχουν ειδικα φαρμακα για ημικρανιες αλλα καλυτερα να μη το συζηταμε εδω περα. Πακετάρα τότενες :/ Εγώ από πόνους, το περισσότερο που έχω αντέξει είναι ωτίτιδα. Παίζει να ήμουν 10 και ακόμα το θυμάμαι. Είχα πει στην μάνα μου ότι αν μου περνούσε θα έκανα τατουάζ φάση... κολικος νεφρου ftw.
YiN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 κοιτα υπαρχουν αρκετοι τυποι ημικρανιας εγω μιλαω για εκεινη την ημικρανια που οταν παιρνει μπρος δεν μπορεις να ξαπλωσεις δεν μπορεις να καθησεις δεν μπορεις να κουνηθες γιατι οτι και αν κανεις πονας Παλιά είχα τέτοιες. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πιο mild αλλά η χθεσινη-σημερινή ήταν γερή. Το πρωί ένιωσα κρύο ιδρώτα, να χάνω το έδαφος κτλ σε κάποια φάση. Αλλά αυτό το πράμα που δεν μπορείς να δεις ούτε υποψία φωτός ή ακούς τον απέναντι που μασάει φρυγανιά και νιώθεις ότι γίνεται σεισμός μέσα στο κεφάλι σου πω τρέλα ΤΡΕΛΑ. ΤΡΕΛΑ. κολικος νεφρου ftw. Ναι. Αυτό. Με παρηγόρησες, εντάξει.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 in other news πηρα το κιθαρονι το χρυσοχορδο και λεω να βρω μαθηματακια στο ιντερνετ γιατι ουτε χρονο για περαδωθε και λεφτα δεν το κοβω να δινω και πετυχαινω που λετε ενα the rock house method - begginers guitar :-D παταω play και βγαινει ενα παλικαρι φυσικα ξανθο και φυσικα με μακρυα μαλλα μεχρι την μεση... φυσικα ξεκιναει και μιλαει " εδω ειναι το σωμα της κιθαρας " και κανει μια κυκλικη κινηση με το χερι του " εδω ειναι ο λαιμος" και κανει μια κινηση με το χερι του φυσικα γαμηθηκα στο γελιο φυσικα την τεταρτη θα παρακολουθησω με κοινο μιας που το κοβω για κωμωδια...
otherside88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Παλιά είχα τέτοιες. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πιο mild αλλά η χθεσινη-σημερινή ήταν γερή. Το πρωί ένιωσα κρύο ιδρώτα, να χάνω το έδαφος κτλ σε κάποια φάση. Αλλά αυτό το πράμα που δεν μπορείς να δεις ούτε υποψία φωτός ή ακούς τον απέναντι που μασάει φρυγανιά και νιώθεις ότι γίνεται σεισμός μέσα στο κεφάλι σου πω τρέλα ΤΡΕΛΑ. ΤΡΕΛΑ. και η μανα μου εχει συνεχεια πονοκεφαλους... ημικρανια την ειχε πιασει μια φορα κ ηταν ξαπλωμενη και απο τον πονο εκανε εμετο στο πατωμα γιατι δεν μπορουσε να σηκωθει να παει στην τουαλετα η να φωναξει να της φερουμε τον κουβα... αστα... την λυπηθηκα...
YiN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλά οι πολύ γερές κρίσεις είναι φοβερά επώδυνες. Σαν αυτό που περιγράφεις δεν έχω πάθει ποτέ, αλλά έχω φίλη που έχει πάει νοσοκομείο γιατί σε κρίση ημικρανίας σταμάτησε να βλέπει από το ένα μάτι. Έτσι απλά.
otherside88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ευτυχως που δεν κληρονομησα ΚΑΙ ΑΥΤΟ απο την μανα μου... μετα απλα θα την σκοτωνα! :-D
otherside88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 :) εεε μα με τετοια κληρονομια απο την μερια της μανας μου τι αλλο να πω?!?!?!? τα 3 κακα της μοιρας μαζεμενα... ελεος!!!
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 και η γνιέκαμ είχε ημικρανίες παλιά. Θυμάμαι ένα ΣΚ πήγαμε με αντίσκηνο δεν-θυμάμαι-που, και την έπιασε παρασκευή βράδυ, σαββάτο όλη μέρα στην σκηνή, κλειστή μέσα στην ζέστη, συνήλθε την κυριακή. Έχει πολλά χρόνια όμως να πάθει.
YiN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 και η γνιέκαμ είχε ημικρανίες παλιά. Θυμάμαι ένα ΣΚ πήγαμε με αντίσκηνο δεν-θυμάμαι-που, και την έπιασε παρασκευή βράδυ, σαββάτο όλη μέρα στην σκηνή, κλειστή μέσα στην ζέστη, συνήλθε την κυριακή. Έχει πολλά χρόνια όμως να πάθει. Πέρασαν μετά την πρώτη γέννα ξέρω 'γω;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έχει πολλά χρόνια όμως να πάθει. Tα αποτελέσματα ειναι 3 παιδια... Μου φαίνεται θα αρχίσουν ξανα οι πονοκέφαλοι σιγα-σιγα...
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 μπα όχι, πολύ νωρίτερα. Δεν θυμάμαι. Καμιά φορά λέει "θα με πιάσει ημικρανία", πάει κλείνεται στο δωμάτιο και ξαπλώνει καναδυό ώρες και είναι οκ. Εμένα άμα με πιάσει ο πονοκέφαλος πιό πολύ με τυραννάει...
athlios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλά οι πολύ γερές κρίσεις είναι φοβερά επώδυνες. Σαν αυτό που περιγράφεις δεν έχω πάθει ποτέ, αλλά έχω φίλη που έχει πάει νοσοκομείο γιατί σε κρίση ημικρανίας σταμάτησε να βλέπει από το ένα μάτι. Έτσι απλά. μονιμα? τι φαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις