Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάολε, τόσο γαμάτη μουσική ο gang, στα σκυλάδικα θα καταλήξω πάλι το ξημέρωμα.

Γιατί, γαμώ το Ηράκλειο μου γαμώ;

Γιατί.

Ότι και καλά θα σε χαλάσει τώρα εσένα. Χαιρετίσματα και βαθιές υποκλίσεις στο Λεβαρέ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ότι και καλά θα σε χαλάσει τώρα εσένα. Χαιρετίσματα και βαθιές υποκλίσεις στο Λεβαρέ.

Δεν μπορώ παρά να πω ότι έπαιξε σαν πρόταση.

Αλλά φευ, κούκο.

Καλά ήταν κι εκεί.

Πότε θα 'σαι δω βασικά, να πάμε Λεβαρέ;

Δημοσ.

Δεν μπορώ παρά να πω ότι έπαιξε σαν πρόταση.

Αλλά φευ, κούκο.

Καλά ήταν κι εκεί.

Πότε θα 'σαι δω βασικά, να πάμε Λεβαρέ;

Παίζεις με τον πόνο μου ωρέ? Εδώ γίνονται τύφλα με δύο ποτήρια μπύρες και παρτάρουν άγρια μέχρι τις 12. Hardcore ρεμαλοκαταστάσεις.

Δημοσ.

Βγήκε το skyrim και δεν έχω pc να το παίξω γαμώ τον αντίχριστο.

τα λεφτα που θα δωσεις για το σκουτερακι

δωστα στο πισι και καθαρισες

:mrgreen:

Δημοσ.

Έχω πισί ρε και μάλιστα δυνατό με κροσφάηρ κάρτες κι έτσι αλλά το έχω δανείσει στον πατέρα μου γιατί στο δικό του πισί χάλασε ο σκληρός και ανέλαβα να τον αλλάξω αλλά ήταν εκτός εγγύησης γαμώ τη seagate και τώρα οι σκληροί κάνουν πάνω από 100€ γαμώ τις πλημμύρες στην Ταιλάνδη και δεν μπορώ να πάρω καινούργιο οπότε περιμένω να πέσουν οι τιμές στους σκληρούς για να μπορέσω να παίξω κι εγώ skyrim.

Γκέγκε;

Δημοσ.

Έχω πισί ρε και μάλιστα δυνατό με κροσφάηρ κάρτες κι έτσι αλλά το έχω δανείσει στον πατέρα μου γιατί στο δικό του πισί χάλασε ο σκληρός και ανέλαβα να τον αλλάξω αλλά ήταν εκτός εγγύησης γαμώ τη seagate και τώρα οι σκληροί κάνουν πάνω από 100€ γαμώ τις πλημμύρες στην Ταιλάνδη και δεν μπορώ να πάρω καινούργιο οπότε περιμένω να πέσουν οι τιμές στους σκληρούς για να μπορέσω να παίξω κι εγώ skyrim.

Γκέγκε;

και για δε τον βάζεις 5-6 δόσεις;

Δημοσ.

Είναι ηθικό το ζήτημα. Δεν θα γίνω θύμα των συνεπειών της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού. Δεν θα δώσω 150€ για ένα σκληρό επειδή πλημμύρισε το εργοστάσιο στην Ταιβάν. Ούτε θα χρησιμοποιήσω δήθεν τραπεζικές καπιταλιστικές "ευκολίες" πληρωμής. Θα περιμένω υπομονετικά να ξεπλημμυρίσει και θα τον πάρω 60€. Κασέρι.

Δημοσ.

Είναι ηθικό το ζήτημα. Δεν θα γίνω θύμα των συνεπειών της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού. Δεν θα δώσω 150€ για ένα σκληρό επειδή πλημμύρισε το εργοστάσιο στην Ταιβάν. Ούτε θα χρησιμοποιήσω δήθεν τραπεζικές καπιταλιστικές "ευκολίες" πληρωμής. Θα περιμένω υπομονετικά να ξεπλημμυρίσει και θα τον πάρω 60€. Κασέρι.

ok,ελπιζω μονο να μη τα πληρώσεις χαρτομάντιλα ως τότε :P

Παρεμπιπτόντως και παλι θύμα της θα είσαι.

Δημοσ.

Γκέγκε;

και αυτοκολλητα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...