Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σκατά, πήγα να περιποιηθώ το βελουχιώτικο μούσι με το τρίμερ και μου γλίστρησε και πάτησα μια λωρίδα δέρμα διαγώνια. Οπότε μετά τις απαραίτητες παναγίες, τράβηξα μια κόντρα ξούρα αναγκαστικά. Κάτσε μαγουλίνος για κανά διβδόμαδο τώρα μαλάκα.

Δημοσ.

Σκατά, πήγα να περιποιηθώ το βελουχιώτικο μούσι με το τρίμερ και μου γλίστρησε και πάτησα μια λωρίδα δέρμα διαγώνια. Και μετά τις απαραίτητες παναγίες, τράβηξα μια κόντρα ξούρα. Μαγουλίνος για κανά διβδόμαδο γαμώ την πουτάνα μου.

μουτς μουτς στο μαγουλάκι!!!

Πάμε ρε γαμημένε:

http://www.youtube.com/watch?v=xCLf52VJv-w

Δημοσ.

Η κουντουρα σαλονικιά δεν είναι;

Παραιτήθηκε ο αβραμο και μπήκε τολενάκι λέμε. Η πρώτη σωστή κίνηση του ως πολιτικός.

Πω πω ρε φίλε! Μόλις διάβασα ότι αμέσως επόμενος του Λενακίου είναι... μάντεψε ποιός: ο Αλογοπούτσης!!! Πω πω, δεν το ήξερα, κοτζάμ πρώην τσάρος της οικονομίας επόμενος του Λενακίου!!! Αυτό θα πει δημοκρατία!

Δημοσ.

Επένδυση είναι η γνώση, πχ να ξέρεις να μαγειρεύεις και σε δύο μάτια ταυτόχρονα...

Λεφτερμανν, είδες τις εφεδρείες πολιτικών που διαθέτουμε ως χώρα!!! Ο Απουστουλάκς είναι σε κάποιο κόμμα; Η ρητορική του δυνότητα μην πάει χαμένη...

Δημοσ.

αααααργκκκκχχ. Καραφλό να σε πουν τα παιδιά σου. Εμένα με είπαν ήδη.

Καληνύχτα. Πάω να ξεραθώ καμιά μιάμιση ωρίτσα, να μεταβολίσω την τσικουδιά (ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ είπα) και να πάω στην δουλειά.

http://www.youtube.com/watch?v=TENqUzxivT0

Λεφτερμανν, είδες τις εφεδρείες πολιτικών που διαθέτουμε ως χώρα!!! Ο Απουστουλάκς είναι σε κάποιο κόμμα; Η ρητορική του δυνότητα μην πάει χαμένη...

Έτσι.Με τους παγκίτες θα τους πάρουμε! Πάμε μωρή αρρώστια ελλαδάρα!

Δημοσ.

Μία που πες για μεταβολισμό, μόλις τέλειωσα το πρωινό μου, 3 αυγά μπεικον λουκάνικο, 2 τηγανητες και πατάτες τηγανητές. Κοίταγα το σιρόπι για τις τηγανήτες, 120 θερμίδες ανά σερβίρισμα. Τα υπόλοιπα έχουν ανυπολόγιστο θερμιδικό* περιεχόμενο!

* δε νομίζω να υπάρχει ο όρος

Δημοσ.

Μία που πες για μεταβολισμό, μόλις τέλειωσα το πρωινό μου, 3 αυγά μπεικον λουκάνικο, 2 τηγανητες και πατάτες τηγανητές. Κοίταγα το σιρόπι για τις τηγανήτες, 120 θερμίδες ανά σερβίρισμα. Τα υπόλοιπα έχουν ανυπολόγιστο θερμιδικό* περιεχόμενο!

* δε νομίζω να υπάρχει ο όρος

σε κανα τριμηνο σε βλεπω +10 κιλα μες στο νερο.

Δημοσ.

Tι το περιεργο βρίσκουν που βαζω καρύδι σε αλμυρη κρεπα;

εμενα μου φαινεται οτι ταιριαζει το καρυδι με καποια τυρια. εχω φαει σαλαμι με φουντουκια επισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...