Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τις κινεζες? την σβησαν επιτελους?

το πρωτο ποστ ηταν;;Προσπαθει να φορτωσει αλλά βγαζει κενο εκεινο το τμημα

(μαλλον φταιει το wifi)

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΖΕΠΕΛΙΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΟΤ.

Κ που εχουμε εσεις δε μπαινετε;;;σε ολα να ανακατευθειτε.....................

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

απλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη.τις γυμνες γυναικες τις κραταμε τους γυμνους αντρες οχι.pourquoi ca?

Οι γυναικες ειναι καλο οφθαλμολουτρο για τα αγορακια ενω το γκέικο δεν ειναι.

Δημοσ.

Κοιταζόμουν στον καθρέφτη του μπάνιου και έπαιρνα πόζες και βλέμματα (έκανα και εκείνο το "coolface" και σε μια δόση μου έρχεται και περνώ ένα άγριο ύφος και όπως ήταν και σκοτεινά γιατί είχα κλειστό το φως και έβλεπα από του διαδρόμου τρόμαξα και έφυγα τρέχοντας με αποτέλεσμα να χτυπήσω το μικρό δάχτυλο του ποδιού μου στην πόρτα ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! γιατί πονάει τόσο πολύ όταν χτυπάς το μικρό δάχτυλο του ποδιού ?????!!!

Εσείς οι γυναίκες πονάτε όταν το παθαίνετε αυτό που έπαθα η έχετε αντοχές , δώρο από την φυση σας για να αντέχετε στο φλάπα φλούπα για να βγει το μωρό στην γεννα? Γιατί έχω ακούσει ότι οι γυναίκες έχουν αντοχή στον πόνο για να γεννάνε.

Δημοσ.

Τι Κινέζες γαμώτο; Όσες έχουν σχιστά μάτια πρέπει να βαφτίζονται "Κινέζοι". Άλλοι Ασιάτες δεν υπάρχουν;

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΖΕΠΕΛΙΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΟΤ.

Τους έδωσε τα πάντα. Μόνο που αυτό δεν τους έφτανε...

josef-stalin.jpg

Δημοσ.

Όσες χρειάζεται μέχρι να του δώσουν σημασία. ^_^

κανεις λάθος αγαπητε. Απλα ειχα ανοιχτα και τα δυο ΟΟΤ και καταλάθος πόσταρα εκι. αλλα το διορθωσα.

Δημοσ.

Κοιταζόμουν στον καθρέφτη του μπάνιου και έπαιρνα πόζες και βλέμματα (έκανα και εκείνο το "coolface" και σε μια δόση μου έρχεται και περνώ ένα άγριο ύφος και όπως ήταν και σκοτεινά γιατί είχα κλειστό το φως και έβλεπα από του διαδρόμου τρόμαξα και έφυγα τρέχοντας με αποτέλεσμα να χτυπήσω το μικρό δάχτυλο του ποδιού μου στην πόρτα ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! γιατί πονάει τόσο πολύ όταν χτυπάς το μικρό δάχτυλο του ποδιού ?????!!!

Εσείς οι γυναίκες πονάτε όταν το παθαίνετε αυτό που έπαθα η έχετε αντοχές , δώρο από την φυση σας για να αντέχετε στο φλάπα φλούπα για να βγει το μωρό στην γεννα? Γιατί έχω ακούσει ότι οι γυναίκες έχουν αντοχή στον πόνο για να γεννάνε.

1312884271889.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...