Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο. δεν παίρνω ticket ουράς gt δεν είχε κόσμο. φτάνω εκεί μου λέει δεν έχεις ticket; γυρνα πίσω να πάρεις. maaaa λέω για ένα certificate, ναι για ένα certificate. γυρίζω και ο εκτυπωτής μόλις είχε πάθει βλάβη.

το μεσημέρι που θα ξαναπάω θα του πληρώσω το 1.5€ που κάνει το κωλόχαρτο σε 5λεπτά και δίλεπτα. κάτσει να μετράει ο παπάρας

εσυ που θα ακουγεσαι σαν κουδουνιστρα

δεν σε κοφτει πολυ φανταζομαι...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

δεν ακούγονται μέσα στην τσάντα.

Κουβαλάς πολλή Ελλάδα ακόμα μέσα σου Εύα.

έτσι το κρατάω μανιάτικο

Δημοσ.

σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο.

τι σκατα, μοιραζουν και κωλοχαρτα με τις εγγραφες. Πολυ μπροστα οι Ευρωπεη.

Δημοσ.

Την έκανα την όμα μου πάλι. Εκεί που καθάριζα τα κάγκελα με τη σφουγγαρίστρα κόπηκε το κοντάρι γιατί είχε σαπίσει στο κάτω μέρος και τη σφουγγαρίστρα την έφαγε μια γριά που περνούσε αποκάτω.

Δημοσ.

Ζωη σε λογου μας.

Ενα παιδι οταν ημουν μικρος ειχε βγαλει μια σεντρα στην πλατεια που πεζαμε και την επιασε μια γιαγια που περναγε. Με την μαπα της. Ξαπλωθηκε κατω.

Δημοσ.

τελικα ειμαι πολυ μαλακας που εδωσα εστω και μια τελευταια ευκαιρια σε καποιο ατομο... και ακομα πιο μαλακας που και τωρα που το γραφω αυτο πιστευω οτι θα επανορθωσει...

Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου μικρέ Μαμαλάκη. Γι' αυτό δεν έχεις όρεξη για τίποτα.

Δημοσ.

Τί αργία;;... κι εγώ θέλω :cry:

Του Αγίου Μηνά(ρα) είναι αύριο, γιορτάζουν οι πατρινοί του Ηρακλείου ;ρ

σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο. δεν παίρνω ticket ουράς gt δεν είχε κόσμο. φτάνω εκεί μου λέει δεν έχεις ticket; γυρνα πίσω να πάρεις. maaaa λέω για ένα certificate, ναι για ένα certificate. γυρίζω και ο εκτυπωτής μόλις είχε πάθει βλάβη.

το μεσημέρι που θα ξαναπάω θα του πληρώσω το 1.5€ που κάνει το κωλόχαρτο σε 5λεπτά και δίλεπτα. κάτσει να μετράει ο παπάρας

Που πα μωρή; Εκεί είναι Βέλγιο, Ευρώπη (και καλά), δεν είναι η γειτονιά σου ;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...