viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο. δεν παίρνω ticket ουράς gt δεν είχε κόσμο. φτάνω εκεί μου λέει δεν έχεις ticket; γυρνα πίσω να πάρεις. maaaa λέω για ένα certificate, ναι για ένα certificate. γυρίζω και ο εκτυπωτής μόλις είχε πάθει βλάβη. το μεσημέρι που θα ξαναπάω θα του πληρώσω το 1.5€ που κάνει το κωλόχαρτο σε 5λεπτά και δίλεπτα. κάτσει να μετράει ο παπάρας εσυ που θα ακουγεσαι σαν κουδουνιστρα δεν σε κοφτει πολυ φανταζομαι...
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 δεν ακούγονται μέσα στην τσάντα. Κουβαλάς πολλή Ελλάδα ακόμα μέσα σου Εύα. έτσι το κρατάω μανιάτικο
athlios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο. τι σκατα, μοιραζουν και κωλοχαρτα με τις εγγραφες. Πολυ μπροστα οι Ευρωπεη.
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Την έκανα την όμα μου πάλι. Εκεί που καθάριζα τα κάγκελα με τη σφουγγαρίστρα κόπηκε το κοντάρι γιατί είχε σαπίσει στο κάτω μέρος και τη σφουγγαρίστρα την έφαγε μια γριά που περνούσε αποκάτω.
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ζωη σε λογου μας. Ενα παιδι οταν ημουν μικρος ειχε βγαλει μια σεντρα στην πλατεια που πεζαμε και την επιασε μια γιαγια που περναγε. Με την μαπα της. Ξαπλωθηκε κατω.
christiana78 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μου χει τύχει με μπάλα του μπάσκετ..... στο στήθος.... ακόμα πονάω...
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cDfyR22u_gI και φρινταμπα, το πτωμα οκ το εθαψες?
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μια χαρά είναι η γριέτζω, βράχηκε λίγο εκειπέρα η γούνα της
slygeo87 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 τελικα ειμαι πολυ μαλακας που εδωσα εστω και μια τελευταια ευκαιρια σε καποιο ατομο... και ακομα πιο μαλακας που και τωρα που το γραφω αυτο πιστευω οτι θα επανορθωσει... Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου μικρέ Μαμαλάκη. Γι' αυτό δεν έχεις όρεξη για τίποτα.
status Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Τί αργία;;... κι εγώ θέλω Του Αγίου Μηνά(ρα) είναι αύριο, γιορτάζουν οι πατρινοί του Ηρακλείου ;ρ σκατομερα, παο στις εγγραφες σήμερα να πάρw ένα κωλόχαρτο. δεν παίρνω ticket ουράς gt δεν είχε κόσμο. φτάνω εκεί μου λέει δεν έχεις ticket; γυρνα πίσω να πάρεις. maaaa λέω για ένα certificate, ναι για ένα certificate. γυρίζω και ο εκτυπωτής μόλις είχε πάθει βλάβη. το μεσημέρι που θα ξαναπάω θα του πληρώσω το 1.5€ που κάνει το κωλόχαρτο σε 5λεπτά και δίλεπτα. κάτσει να μετράει ο παπάρας Που πα μωρή; Εκεί είναι Βέλγιο, Ευρώπη (και καλά), δεν είναι η γειτονιά σου ;ρ
athlios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν παιρνανε και στο χωριο της χαρτακι για σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις