μαφαλντα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εχεις κοπανήσει τον αγκώνα ποτέ;Αμέσως ευαίσθητη. Το είχε στο κουτί της πανδώρας.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ? Μουντάκης ρε. Ρωτόκριτος. Κλαίμε τώρα, κλαίμε.
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Τρίτωσε που λένε.Κοπάνησα τον αγκώνα το μεσημέρι.Σχεδόν λιποθύμησα από τον πόνο.Δεν έσπασα κάτι αλλά χτύπησε το νεύρο.Τεντώνω το χέρι και φωνάζω από τον πόνο. :mad: Ένα γνωστός μου είχε λιποθυμήσει από χτύπημα εκεί! Χτύπισε σε μία γωνία και καπάκι Κ.Ο. ξαπλώθηκε!!! Scary shit
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μουντάκης ρε. Ρωτόκριτος. Κλαίμε τώρα, κλαίμε. πολυ κλάμα αδερφε μοσκιτω. μαφαλντα , μια και δυο? ....
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δε ρωτησα εσενα εργαζομενη γυναικα. Εγώ κι άλλος ένας εργαζόμενος όμως κάνουμε εκπομπές. Μ;
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εμενα μαρεσουν του γκανγκ. ο σουγατα δεν ειναι ΑΑ? [ανεργος αλκοολικος]
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ ΓΚΑΝΓΚ ΕΝΤΑΞΕΙ; Όχι, δεν είναι.
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θες να πεις ότι έχεις 29 σοκολατάκια μπροστά σου και κανένα δεν είναι νόστιμο; Όντως ή είσαι σούπερ εκλεκτικός με τις σοκολάτες; δεν καταλαβες, σε 12 μηνες που εχω παρει ~10 κουτια δεν μου αρεσαν 3. 3 απο ΟΟΟΟΟΛΑ οσα στειλανε.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Είμαι πολύ χαροούμενος . Θα αρχίσω απο Δευτέρα μαθηματα σχεδίου/ζωγραφικής για να φτιάξω ένα φάκελο και αν τον δεχτουν σε μερικούς/καμποσους μήνες θα σπουδάσω ζωγραφική/σκηνογραφία στην Γερμανία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις