slygeo87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δουλειές υπάρχουν. Πάω να κάνω μπάνιο. Ας ελπίσουμε ότι θα γλιστρήσω ή ότι θα έρθει να με σφάξει κάποιος όπως στο Psycho.
caution Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Όχι θα σου πω το άλλο: Έχω βραχνιάσει σε τέτοιο βαθμό, που από το πρωί κάνω πρόβες στον καθρέφτη το "Look how they massacred my boy!...". Λέω να βάλω και βαμβάκι στο μάγουλο, έτσι για να του φέρνω κιόλας.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ολες οι εταιρείες να σε παίρνουν αφου έχεις συμφωνήσει αλλού;
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γιατι μπορει να ληγει στα κοντα το συμβολαιο σου.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ληγει σε 6 μηνες αλλα δε νομιζω να κρατησουν τοσο τη θεση
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ληγει σε 6 μηνες αλλα δε νομιζω να κρατησουν τοσο τη θεση Γιατί δεν αλλάζεις εταιρία;
insomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή, εσύ αλλάζεις γκόμενο κάθε φορα που στην πέφτει κάποιος πιο θελκτικός; Μωρή!
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή, εσύ αλλάζεις γκόμενο κάθε φορα που στην πέφτει κάποιος πιο θελκτικός; Μωρή! This is a trap.
black_widow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ληγει σε 6 μηνες αλλα δε νομιζω να κρατησουν τοσο τη θεση Είσαι στις πρώτες μέρες της πρακτικής ακόμα ... Οι δουλειές είναι σαν τους γκόμενους / ες , με το που βρεις έναν πλακώνουν και οι υπόλοιποι . Εκτός και αν λόγω ΕΣΠΑ δεν μπορείς να κάνεις πίσω και να πας αλλού , δεν ξέρω τι παίζει με αυτά.
insomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μπα! Μερικοί ανήκουν σε αυτούς που αναρωτιούνται, αφου το μισό νησί πηδιέται με το άλλο μισό κι εγω δεν πηδάω τελικά που κατοικώ; Εκτός κι αν το μισό νησί εννοεί το δεξί κατά το ραδιοαρβύλα χέρι του σαμαρά...
μαφαλντα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Τρίτωσε που λένε.Κοπάνησα τον αγκώνα το μεσημέρι.Σχεδόν λιποθύμησα από τον πόνο.Δεν έσπασα κάτι αλλά χτύπησε το νεύρο.Τεντώνω το χέρι και φωνάζω από τον πόνο. :mad:
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ευαισθητη εισαι. ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις