alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 δεν με αρέσουν αυτού του είδους τα σοκολατάκια... φέρνει το σόι από την Γερμανία συνέχεια και ούτε τα αγγίζω. edit: θυμάται κανείς το όνομα του επεισοδίου ή τουλάχιστον την σεζόν που είχε πηδήξει ο Earl την μάνα του φίλου του και μετά έπρεπε να την παντρευτεί;
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αλέκο θέλεις βοηθο στη δουλεια; Δεν θελω λεφτα ή ασφάλιση για την προϋπηρεσία και τη 3η κ 4η σεζον της σειρας που δεν έχω δει ακομα ερχομαι
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ειναι απο ενα club που καθε μηνα σου στελνει 14 ειδων διαφορετικα σοκολατακια. Ζητημα να μην μου αρεσαν 2-3 εδω και 1 χρονο. Εσυ τι προτιμας?
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αλέκο θέλεις βοηθο στη δουλεια; Δεν θελω λεφτα ή ασφάλιση για την προϋπηρεσία και τη 3η κ 4η σεζον της σειρας που δεν έχω δει ακομα ερχομαι Αν ποτέ με αφήσουν να πάρω βοηθό θα είναι κοπέλα. Όμορφη και ηλίθια που δεν θα κάνει καμία δουλειά εκτός από το να βάφει τα νύχια της... και να γράφει στο χέρι μεγάαααααλες επιστολές καθήμενη στα γόνατα μου. Ειναι απο ενα club που καθε μηνα σου στελνει 14 ειδων διαφορετικα σοκολατακια. Ζητημα να μην μου αρεσαν 2-3 εδω και 1 χρονο. Εσυ τι προτιμας? Εγώ είμαι γενικά μπισκοτάς. Από σοκολατάκια τρώω μόνο ότι έχει ξηροκάρπιο μέσα.
papahlamidas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 δεν με αρέσουν αυτού του είδους τα σοκολατάκια... φέρνει το σόι από την Γερμανία συνέχεια και ούτε τα αγγίζω. edit: θυμάται κανείς το όνομα του επεισοδίου ή τουλάχιστον την σεζόν που είχε πηδήξει ο Earl την μάνα του φίλου του και μετά έπρεπε να την παντρευτεί; Νομίζω είναι στην 2η σεζόν επεισόδιο 5
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω είναι στην 2η σεζόν επεισόδιο 5 My Name Is Earl 2x5 - DIMENSION μπράβο ρε παπαχλαμ... αυτό είναι. Στα διάλα τόση ώρα ψάχνω. Πάω να βάλω καμιά ταινία.
black_widow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αληθεια το καριερα λειτουργει καθολου? Εχω στειλει απειρα βιογραφικα και δεν ειχα ποτε ανταποκριση. Γενικα, εχει βρει κανεις ποτε τιποτα απο κει? Ναι παίρνουν τηλ. για συνέντευξη απλά λόγω μικρής προσφοράς θέσεων εργασίας μεγάλου όγκου υποψηφίων το τηλ. δε χτυπάει συχνά πια. Μέχρι το 2009 πάντως είχε πολύ καλύτερες αγγελίες , είχε ας πούμε entry level θέσεις όχι μόνο θέσεις που ζητάνε τα κέρατα τους . Κάποτε έβρισκες δουλειά μέσω αγγελιών μην το παίρνεις προσωπικά. Εγώ δεν το παίρνω πια προσωπικά , κάποτε έβρισκα άνετα δουλειές μέσω αγγελιών , τώρα ξέρω ότι το τηλ. δε θα χτυπήσει συχνά και ότι το πιο πιθανό να είναι μούφα δουλειά. Άσε που το τηλ. χτυπάει ουσιαστικά μόνο για δουλειές γλάστρας υποδοχή , promotion κ.λ.π. και τα παίρνω αγρίως .
slygeo87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ρε κλόπδο; πού είναι ο Γιάννης; Πνίγηκα. Ψοφα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ασε ρε τεντιμποη. καποιος ξερει οτι περναω σκατα περιοδο αυτο τον καιρο και μου ρθε σημερα αυτο το κουτι: δωρεαν κιολας για τον ~1 χρονο που ειμαι μελος :| Θες να πεις ότι έχεις 29 σοκολατάκια μπροστά σου και κανένα δεν είναι νόστιμο; Όντως ή είσαι σούπερ εκλεκτικός με τις σοκολάτες;
slygeo87 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αφού λέει ζήτημα να μη του άρεσαν 2-3. Μεταξύ μας. ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αφού λέει ζήτημα να μη του άρεσαν 2-3. Μεταξύ μας. ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. Α είμαι καθυστερημένη. Διάβασα "ζήτημα να μου άρεσαν". Α πρόβλημα.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ναι παίρνουν τηλ. για συνέντευξη απλά λόγω μικρής προσφοράς θέσεων εργασίας μεγάλου όγκου υποψηφίων το τηλ. δε χτυπάει συχνά πια. Μέχρι το 2009 πάντως είχε πολύ καλύτερες αγγελίες , είχε ας πούμε entry level θέσεις όχι μόνο θέσεις που ζητάνε τα κέρατα τους . Κάποτε έβρισκες δουλειά μέσω αγγελιών μην το παίρνεις προσωπικά. Εγώ δεν το παίρνω πια προσωπικά , κάποτε έβρισκα άνετα δουλειές μέσω αγγελιών , τώρα ξέρω ότι το τηλ. δε θα χτυπήσει συχνά και ότι το πιο πιθανό να είναι μούφα δουλειά. Άσε που το τηλ. χτυπάει ουσιαστικά μόνο για δουλειές γλάστρας υποδοχή , promotion κ.λ.π. και τα παίρνω αγρίως . Α τοσο καλα... Επιστροφη στη ΧΕ. Μη μου το καταρριψεις κι αυτο
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Βασικά δεν υπάρχουν δουλειες δεν έχει να κανει με το που ψαχνεις. Μετα το 2020.
Προτεινόμενες αναρτήσεις