freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εντάξει αρκετά με το τρολλάρισμά σου. πήγαινε να μαγειρέψεις κανένα μπρόκολο ογκρατέν κανά κουνουπίδι σωτέ αλακρέμ .
Marria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αληθεια το καριερα λειτουργει καθολου? Εχω στειλει απειρα βιογραφικα και δεν ειχα ποτε ανταποκριση. Γενικα, εχει βρει κανεις ποτε τιποτα απο κει? Χωρις να το εχω ψαξει πολυ, ειχα στειλει τα βιογραφικα μου πριν κανα χρονο, τελικα με πηραν τηλ απο μια δουλεια, μολις εμαθα πως ειναι κοντα στα Σπατα τα γραφεια (δεν το ειχαν διευκρινησει) ακομα με περιμενουν για συνεντευξη
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 κάπως έτσι έγινε κι απο κάτω ωμή Πεινάω. Χαλαρά θα έτρωγα την πίτσα σου! (Να του καεί το πληκτρολόγιο οποιανου κανει fix)
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ρεβυθια και φαβα. καλη ορεξη Γαμω τα φαγητά και τα 2! Ειδικά η φάβα με κρεμυδακι, λιαστη ντοματα και καπαρη..
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Χρονομηχανη? Δεν εξηγειται αλλιως ο συνδυασμος crt intellimouse και my name is earl.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 crt & intellimouse = δουλειά... my name is earl γιατί ψάχνω ένα συγκεκριμένο επεισόδιο να δω κάτι.
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ασε ρε τεντιμποη. καποιος ξερει οτι περναω σκατα περιοδο αυτο τον καιρο και μου ρθε σημερα αυτο το κουτι: δωρεαν κιολας για τον ~1 χρονο που ειμαι μελος :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις