Garnele Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τύχη σίγουρα δεν είχε ο τυπάκος που του έκλεψαν το πορτοφόλι μέσα στο μετρό και έπαθε υστερία γιατί πήγαινε στο αεροδρόμιο και τώρα δεν μπορεί. Εγώ εδώ και λίγη ώρα πίνω καπουτσίνο κάτω από αθηναϊκό ουρανό κουλ και άνετη.
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Που ειναι αυτη? κάτω πατήσα το γνωστό γυφτογυμναστήριο στο σταθμό
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Yup. Κουβάλα τον προτζέκτορα για να σε κάνω λέκτορα. το καριέρα συνεχίζει να με δουλεύει Προτεινόμενες αγγελίες εργασίας από το Kariera.gr - [Δικηγόρος] Ρε λες να το πάρω σοβαρά και να πάω να με προσλάβουν σε δικηγορικό; Garnele τύχη ρε όχι μαλακίες. Αληθεια το καριερα λειτουργει καθολου? Εχω στειλει απειρα βιογραφικα και δεν ειχα ποτε ανταποκριση. Γενικα, εχει βρει κανεις ποτε τιποτα απο κει? κάτω πατήσα το γνωστό γυφτογυμναστήριο στο σταθμό Got it ειναι και κοντα.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Eγω πριν 1μιση χρόνο.. Βεβαια με πηραν τηλ. 2 μήνες μετά αλλά μεσω καριέρα τους είχα βρει.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Eγω πριν 1μιση χρόνο.. Βεβαια με πηραν τηλ. 2 μήνες μετά αλλά μεσω καριέρα τους είχα βρει. c'est moi. ακριβως ετσι
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θενξ για τις ελπιδες γιατι ειχα αρχισει να πιστευω πως ειναι urbanια.
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θα κανονιστεί σίγουρα κάτι πιστεύω. στοδιαολο Χ2.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μπομπότα... θέλω να φάω μισό ταψί και στο άλλο μισό να κάνω έρωτα...
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 έβαλα μια πίτσα στο φούρνο να ψήνεται. ο φούρνος ήταν στο γκρίλ και δεν το είδα. κάπως έτσι έγινε κι απο κάτω ωμή
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ελα ειναι σωστα ψημενη, ωμη θες να την φας????
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 φιλαράκι δεν θα πέσω στο επίπεδό σου κλπ. κάνε εκεί πέρα τις δίαιτές σου, φάε τις γκουρμεδιές σου και μην ασχολείσαι μαζί μου. και πολύ ασχολήθηκα.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 κι απο κάτω ωμή σαν zerg πίστα στο starcraft είναι ρε
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 φιλαράκι δεν θα πέσω στο επίπεδό σου κλπ. κάνε εκεί πέρα τις δίαιτές σου, φάε τις γκουρμεδιές σου και μην ασχολείσαι μαζί μου. και πολύ ασχολήθηκα. ρε μην μιλας ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις