Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πρέπει να μετακομίσω σε στοιχειωμένο πύργο στη Σκωτία με τον πιο κοντινο ανθρωπο να μένει 10κμ μακρυά και τον περιπατο στο δάσος να θεωρείται εξτρήμ διασκέδαση.

Δημοσ.

Μου αρεσει παντως που σε αυτη την χωρα, ενω ολα ειναι ενα μπουρδελο, Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ πρεπει να τηρείται.

Δημοσ.

αν ειναι ετσι ρε μεγαλε , να τα γαμησουμε ολα για ολα και να μη τηρειται τιποτα. Οκ ειμαστε σκατα και ειστε γαματοι εκει στο νησι αλλα χαλαρωστε λιγο.

Δημοσ.

Πρέπει να μετακομίσω σε στοιχειωμένο πύργο στη Σκωτία με τον πιο κοντινο ανθρωπο να μένει 10κμ μακρυά και τον περιπατο στο δάσος να θεωρείται εξτρήμ διασκέδαση.

Κάτσε ρε συ μετα θα γράφεις μήνυμα "Γαμημένο φαντασμα, δεν με αφήνει να κλείσω ματι με τις αλυσίδες του που τις σουρνει δεξια αριστερα..." :-D

Δημοσ.

αν ειναι ετσι ρε μεγαλε , να τα γαμησουμε ολα για ολα και να μη τηρειται τιποτα. Οκ ειμαστε σκατα και ειστε γαματοι εκει στο νησι αλλα χαλαρωστε λιγο.

Ε ναι, γιατι ο νομος αυτος θα παει την χωρα μπροστα. Κλεβουμε φπα, δεν κολλαμε ενσημα, καπνιζουμε σαν διαολοι οπου μας καυλωσει, πεταμε σκουπιδια παντου ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Ξεχνας επισης σε ποια χωρα περασει το πιο μεγαλο μερος της ζωης μου...

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ μετα θα γράφεις μήνυμα "Γαμημένο φαντασμα, δεν με αφήνει να κλείσω ματι με τις αλυσίδες του που τις σουρνει δεξια αριστερα..." :-D

Aν δεν κάνει φασαρία όταν κοιμαμαι δεν θα εχουμε προβλημα..

Και τι να κανω ο αυπνος, λέω να παω να ξαναρχίσω γυμναστηριο, μαθαίνω για ένα καινουριο λοιπον που στεγάζεται στην οδο 'κει πιο περα με αριθμό ταδε... Ριχων μια διακριτικη διερευνητική ματιά και με φαινεται καλό αποφασιζω να ρωτησω για συνδρομη. 70 ευρώ με λέει το ποντίκι ο μπακτσης και με πιάνουν τα κλάματα που λέει και ένας γνωστός αοιδός ή 150 το τρίμηνο.. Σιριουσλι; 70 το μήνα; ρωτάω. Ναι λεει 70.. Σκέφτομαι θα έχει παροχές (πίπα από γυμναστρια της επιλογής μου, μασάζ από παρθένες ασιάτισες κλπ), δεν έχει καποια δωρεαν παροχη το πρόγραμμα του 1 μηνα μου λεει.. Πάλι στην τρύπα με τους Ρωσοαρμενιογεωργιανοαλβανοελληνοπόντιους με βλέπω με 30 το μηνα.

Δημοσ.

Ε ναι, γιατι ο νομος αυτος θα παει την χωρα μπροστα. Κλεβουμε φπα, δεν κολλαμε ενσημα, καπνιζουμε σαν διαολοι οπου μας καυλωσει, πεταμε σκουπιδια παντου ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Ξεχνας επισης σε ποια χωρα περασει το πιο μεγαλο μερος της ζωης μου...

Η πρόταση σου ποια ακριβώς είναι; Να μην τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας επειδή δε λειτουργεί τίποτε άλλο; Σοβαρώς;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι κοφτονται με αυτο τον νομο ΜΟΝΟ, ενω αλλοι πιο σημαντικοι για το δημοσιο καλο νομοι ειναι στον καδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...