Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ειναι μια λύση. Μετά δεν θα ακουω το ξυπνητήρι βέβαια αλλά τουλάχιστον θα κοιμαμαι.
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ε το ξυπνητήρι βάλτο δίπλα στο κεφάλι σου και δυνατά. Θα το ακούς. Έτσι κάνω κι εγώ.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να μετακομίσω σε στοιχειωμένο πύργο στη Σκωτία με τον πιο κοντινο ανθρωπο να μένει 10κμ μακρυά και τον περιπατο στο δάσος να θεωρείται εξτρήμ διασκέδαση.
Sarandis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πολύ αίμα πρωί πρωί. http://www.youtube.com/watch?v=ydHMU05BknE&feature=feedlik
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μπωωωω Θεοφράστου http://www.youtube.com/user/EpiTrohon?#p/u/5/_XFVCxRlxIg
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MpNkl3tQ4L8&feature=channel_video_title
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μου αρεσει παντως που σε αυτη την χωρα, ενω ολα ειναι ενα μπουρδελο, Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ πρεπει να τηρείται.
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αν ειναι ετσι ρε μεγαλε , να τα γαμησουμε ολα για ολα και να μη τηρειται τιποτα. Οκ ειμαστε σκατα και ειστε γαματοι εκει στο νησι αλλα χαλαρωστε λιγο.
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να μετακομίσω σε στοιχειωμένο πύργο στη Σκωτία με τον πιο κοντινο ανθρωπο να μένει 10κμ μακρυά και τον περιπατο στο δάσος να θεωρείται εξτρήμ διασκέδαση. Κάτσε ρε συ μετα θα γράφεις μήνυμα "Γαμημένο φαντασμα, δεν με αφήνει να κλείσω ματι με τις αλυσίδες του που τις σουρνει δεξια αριστερα..."
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αν ειναι ετσι ρε μεγαλε , να τα γαμησουμε ολα για ολα και να μη τηρειται τιποτα. Οκ ειμαστε σκατα και ειστε γαματοι εκει στο νησι αλλα χαλαρωστε λιγο. Ε ναι, γιατι ο νομος αυτος θα παει την χωρα μπροστα. Κλεβουμε φπα, δεν κολλαμε ενσημα, καπνιζουμε σαν διαολοι οπου μας καυλωσει, πεταμε σκουπιδια παντου ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Ξεχνας επισης σε ποια χωρα περασει το πιο μεγαλο μερος της ζωης μου...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε ρε συ μετα θα γράφεις μήνυμα "Γαμημένο φαντασμα, δεν με αφήνει να κλείσω ματι με τις αλυσίδες του που τις σουρνει δεξια αριστερα..." Aν δεν κάνει φασαρία όταν κοιμαμαι δεν θα εχουμε προβλημα.. Και τι να κανω ο αυπνος, λέω να παω να ξαναρχίσω γυμναστηριο, μαθαίνω για ένα καινουριο λοιπον που στεγάζεται στην οδο 'κει πιο περα με αριθμό ταδε... Ριχων μια διακριτικη διερευνητική ματιά και με φαινεται καλό αποφασιζω να ρωτησω για συνδρομη. 70 ευρώ με λέει το ποντίκι ο μπακτσης και με πιάνουν τα κλάματα που λέει και ένας γνωστός αοιδός ή 150 το τρίμηνο.. Σιριουσλι; 70 το μήνα; ρωτάω. Ναι λεει 70.. Σκέφτομαι θα έχει παροχές (πίπα από γυμναστρια της επιλογής μου, μασάζ από παρθένες ασιάτισες κλπ), δεν έχει καποια δωρεαν παροχη το πρόγραμμα του 1 μηνα μου λεει.. Πάλι στην τρύπα με τους Ρωσοαρμενιογεωργιανοαλβανοελληνοπόντιους με βλέπω με 30 το μηνα.
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ε ναι, γιατι ο νομος αυτος θα παει την χωρα μπροστα. Κλεβουμε φπα, δεν κολλαμε ενσημα, καπνιζουμε σαν διαολοι οπου μας καυλωσει, πεταμε σκουπιδια παντου ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Ξεχνας επισης σε ποια χωρα περασει το πιο μεγαλο μερος της ζωης μου... Η πρόταση σου ποια ακριβώς είναι; Να μην τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας επειδή δε λειτουργεί τίποτε άλλο; Σοβαρώς;
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι κοφτονται με αυτο τον νομο ΜΟΝΟ, ενω αλλοι πιο σημαντικοι για το δημοσιο καλο νομοι ειναι στον καδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις