YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ κρις, εντάξει δεν είναι ευχάριστο, αλλά τη δουλειά τους κάνουν.
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε πουστη 8 το πρωι και αρχίζουν να χτυπανε... Δηλαδη πόσο ζωα πια... οικοδομοι? πλασιε?
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ε ναι. αν το παρουμε ετσι ολοι ΤΗΔΟΥΛΕΙΑΤΟΥΣΚΑΝΟΥΝ.
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε ρε 'συ, δηλαδή αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοιου είδους δουλειά τι πρέπει να κάνει; Ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι, αλλά 8 το πρωί δεν νομίζω ότι είναι κοινής ησυχίας.
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 α) να αρχισει με κατι που να μη κανει τοση φασαρια.[νταξει δεν υπαρχει παντα αυτη η δυνατοτητα οποτε μπαινει στο ψητο με τη μια] β)δεν ειναι καλοκαιρι να πιανει φουλ ζεστες μετα τις 12-1 οποτε μπορει να δουλεψει περισσοτερες ωρες/να αρχισει πιο αργα τη δουλεια γ) να αλλαξει επαγγελμα.
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 α) να αρχισει με κατι που να μη κανει τοση φασαρια.[νταξει δεν υπαρχει παντα αυτη η δυνατοτητα οποτε μπαινει στο ψητο με τη μια] β)δεν ειναι καλοκαιρι να πιανει φουλ ζεστες μετα τις 12-1 οποτε μπορει να δουλεψει περισσοτερες ωρες/να αρχισει πιο αργα τη δουλεια γ) να αλλαξει επαγγελμα. Ε κοίτα αν στις 2.30-3.00 πρέπει να σταματήσει οι 2 πρωινές ώρες είναι πολύς χρόνος. Το να αλλάξει επάγγελμα είναι λίγο far fetched =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ κρις, εντάξει δεν είναι ευχάριστο, αλλά τη δουλειά τους κάνουν. Δεν καταλαβες δεν έρχεται συνεργειο τα κανουν οι ιδιοι... Ξυπναει η γρια στις 5 καθε πρωι κανει τις δουλειες της φαγητα κλπ και μετα κατα τις 7 κ 30 αρχιζει να προετοιμαζει το εδαφος, μετακινει καναπέδες, τραπεζια κλπ 8κ30 αρχιζουν να τρυπανε και να σπανε.. Τωρα σταματησαν, στις 11-12 παλι.. Ολη η πολυκατοικια ειναι στο ποδι γιατι δεν αποφασιζουν 2-3 μέρες να κανουν τις δουλειες τους και τελος..
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 α)χτίζουν σπίτι, τίποτα δε μπορεί να είναι αθόρυβο β)κάνει κρύο και θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται γ)δεν είναι πάντα εύκολο
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τα ρέστα μου και το κεφάλι της γριας καρφωμένο σε ενα κοντάρι έξω από την εισοδο της πολυκατοικίας.
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τα ρέστα μου και το κεφάλι της γριας καρφωμένο σε ενα κοντάρι έξω από την εισοδο της πολυκατοικίας. Βάλε ωτασπίδες ρε να βρείς την ησυχία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις