Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κάτσε ρε 'συ, δηλαδή αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοιου είδους δουλειά τι πρέπει να κάνει; Ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι, αλλά 8 το πρωί δεν νομίζω ότι είναι κοινής ησυχίας.

Δημοσ.

α) να αρχισει με κατι που να μη κανει τοση φασαρια.[νταξει δεν υπαρχει παντα αυτη η δυνατοτητα οποτε μπαινει στο ψητο με τη μια]

β)δεν ειναι καλοκαιρι να πιανει φουλ ζεστες μετα τις 12-1 οποτε μπορει να δουλεψει περισσοτερες ωρες/να αρχισει πιο αργα τη δουλεια

γ) να αλλαξει επαγγελμα.

Δημοσ.

α) να αρχισει με κατι που να μη κανει τοση φασαρια.[νταξει δεν υπαρχει παντα αυτη η δυνατοτητα οποτε μπαινει στο ψητο με τη μια]

β)δεν ειναι καλοκαιρι να πιανει φουλ ζεστες μετα τις 12-1 οποτε μπορει να δουλεψει περισσοτερες ωρες/να αρχισει πιο αργα τη δουλεια

γ) να αλλαξει επαγγελμα.

Ε κοίτα αν στις 2.30-3.00 πρέπει να σταματήσει οι 2 πρωινές ώρες είναι πολύς χρόνος. Το να αλλάξει επάγγελμα είναι λίγο far fetched =ρ

Δημοσ.

Ρε συ κρις, εντάξει δεν είναι ευχάριστο, αλλά τη δουλειά τους κάνουν.

Δεν καταλαβες δεν έρχεται συνεργειο τα κανουν οι ιδιοι... Ξυπναει η γρια στις 5 καθε πρωι κανει τις δουλειες της φαγητα κλπ και μετα κατα τις 7 κ 30 αρχιζει να προετοιμαζει το εδαφος, μετακινει καναπέδες, τραπεζια κλπ 8κ30 αρχιζουν να τρυπανε και να σπανε.. Τωρα σταματησαν, στις 11-12 παλι.. Ολη η πολυκατοικια ειναι στο ποδι γιατι δεν αποφασιζουν 2-3 μέρες να κανουν τις δουλειες τους και τελος..

Δημοσ.

α)χτίζουν σπίτι, τίποτα δε μπορεί να είναι αθόρυβο

β)κάνει κρύο και θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται

γ)δεν είναι πάντα εύκολο

Δημοσ.

Τα ρέστα μου και το κεφάλι της γριας καρφωμένο σε ενα κοντάρι έξω από την εισοδο της πολυκατοικίας.

Δημοσ.

Τα ρέστα μου και το κεφάλι της γριας καρφωμένο σε ενα κοντάρι έξω από την εισοδο της πολυκατοικίας.

Βάλε ωτασπίδες ρε να βρείς την ησυχία σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...