Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γαμώ το κωλο Silent Hill που ήρθα να σπουδάσω. Το πιο extreme πράγμα που μπορώ να κάνω απόψε το βράδυ για να με γιορτάσω είναι τζόκινγκ με το Christian Salvation Army ή delivery από την Pizza Hut. Ευτυχώς που στο Tesco με άφησαν να πάρω κρασί (!) χωρίς διαβατήριο (!!!). Θα partάρω hardcore απόψε..

Δημοσ.

Δεν εχω τον εξοπλισμο που θελει. Θα το εκανα αν το ειχα και θα ζουσα με youtube money και εγω.

θελει δουλεια για να γινεις youtube partner

δεν ειναι τοσο απλο

Γαμώ το κωλο Silent Hill που ήρθα να σπουδάσω. Το πιο extreme πράγμα που μπορώ να κάνω απόψε το βράδυ για να με γιορτάσω είναι τζόκινγκ με το Christian Salvation Army ή delivery από την Pizza Hut. Ευτυχώς που στο Tesco με άφησαν να πάρω κρασί (!) χωρίς διαβατήριο (!!!). Θα partάρω hardcore απόψε..

de horror

Δημοσ.

θελει δουλεια για να γινεις youtube partner

δεν ειναι τοσο απλο

de horror

subscriptions θελει.

Δημοσ.

Που ειναι αυτο το μέρος; Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον! Σκωτια;

Δημοσ.

Που ειναι αυτο το μέρος; Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον! Σκωτια;

Warwick, Αγγλία, σε φοιτητοπεριοχή υποτίθεται.. Ντάξει, γενικά καλά είναι μωρέ αλλά όταν πέφτει το βράδυ (6 ώρα) γαμιούνται τα πάντα.

Δημοσ.

Warwick, Αγγλία, σε φοιτητοπεριοχή υποτίθεται.. Ντάξει, γενικά καλά είναι μωρέ αλλά όταν πέφτει το βράδυ (6 ώρα) γαμιούνται τα πάντα.

Happy namesday man =))

Δημοσ.

Θυμάστε τα 86 mbps χτες; Ε ήταν σειρές για τη μάνα μου.

Σήμερα επιστρέφω και δεν υπάρχει φαι σπίτι

I should have seen that coming.

Καλά να πάθεις :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...