Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γαμώ το κωλο Silent Hill που ήρθα να σπουδάσω. Το πιο extreme πράγμα που μπορώ να κάνω απόψε το βράδυ για να με γιορτάσω είναι τζόκινγκ με το Christian Salvation Army ή delivery από την Pizza Hut. Ευτυχώς που στο Tesco με άφησαν να πάρω κρασί (!) χωρίς διαβατήριο (!!!). Θα partάρω hardcore απόψε..
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω τον εξοπλισμο που θελει. Θα το εκανα αν το ειχα και θα ζουσα με youtube money και εγω. θελει δουλεια για να γινεις youtube partner δεν ειναι τοσο απλο Γαμώ το κωλο Silent Hill που ήρθα να σπουδάσω. Το πιο extreme πράγμα που μπορώ να κάνω απόψε το βράδυ για να με γιορτάσω είναι τζόκινγκ με το Christian Salvation Army ή delivery από την Pizza Hut. Ευτυχώς που στο Tesco με άφησαν να πάρω κρασί (!) χωρίς διαβατήριο (!!!). Θα partάρω hardcore απόψε.. de horror
Pantelwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Θυμάστε τα 86 mbps χτες; Ε ήταν σειρές για τη μάνα μου. Σήμερα επιστρέφω και δεν υπάρχει φαι σπίτι I should have seen that coming.
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 θελει δουλεια για να γινεις youtube partner δεν ειναι τοσο απλο de horror subscriptions θελει.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γαμώ το κωλο Silent Hill που ήρθα να σπουδάσω. Το πιο extreme πράγμα που μπορώ να κάνω απόψε το βράδυ για να με γιορτάσω είναι τζόκινγκ με το Christian Salvation Army ή delivery από την Pizza Hut. Ευτυχώς που στο Tesco με άφησαν να πάρω κρασί (!) χωρίς διαβατήριο (!!!). Θα partάρω hardcore απόψε.. Που ειναι αυτο το μέρος; Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον! Σκωτια;
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 subscriptions θελει. ισως αλλα σε πληρωνει με views
Praetorianos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Που ειναι αυτο το μέρος; Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον! Σκωτια; Warwick, Αγγλία, σε φοιτητοπεριοχή υποτίθεται.. Ντάξει, γενικά καλά είναι μωρέ αλλά όταν πέφτει το βράδυ (6 ώρα) γαμιούνται τα πάντα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Warwick, Αγγλία, σε φοιτητοπεριοχή υποτίθεται.. Ντάξει, γενικά καλά είναι μωρέ αλλά όταν πέφτει το βράδυ (6 ώρα) γαμιούνται τα πάντα. Happy namesday man =))
-nick- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 HEEEEEY GIIIIRL I WANNA BE YOUR BOYFRIEEEEND !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=iS8oYNK73Ek
black_widow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θυμάστε τα 86 mbps χτες; Ε ήταν σειρές για τη μάνα μου. Σήμερα επιστρέφω και δεν υπάρχει φαι σπίτι I should have seen that coming. Καλά να πάθεις
-nick- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 OH OH , I LOVE HER SOOOOOO , OH OH , I LOVE HER SOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=f8HxnhD4c6k
Προτεινόμενες αναρτήσεις