MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 κινταρ ακπλειξη? Κιντάρ αποπληξία κι επιληψία, θα έλεγα καλύτερα.
freedubus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 μάλλον δεν κυλάει αρβανίτικο αίμα στις φλέβε σου τότε
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 μάλλον δεν κυλάει αρβανίτικο αίμα στις φλέβε σου τότε H πλακα ειναι πως ψιλοκυλαει. Κατα το 1/4. Αλλα το 1/2 ειναι πυργιωτικο. Οποτε καταλαβαινεις, το σφαξε...
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 σπατανεε φρινταμπα και μου το παιζες δυσκολος για το πικερμι.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Νεύρα νεύρα νεύρα νεύρα νεύρα νεύρα νεύρα. Τα κάνεις συλλογή??? Μπορω να κεράσω αν θέλεις. Καντήλια - μάνες - κόρες! Μου άνοιξαν το αμάξι στο γκάζι, περα οτι μου έκλεψαν το gps μεσα απο το ντουλαπατσι!!! Μου εκαναν ζημιά στη πορτα την οποία η ασφαλιστική δεν ψήνεται να την καλύψει ολόκληρη και τωρα τρέχω! Το σπιτι τους το ωραιο...
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 λοιπον. το kinder bueno white γαμάει. Τους πάντες, εκτός από το happy hippo. καλησπέρα.
athlios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 λοιπον. το kinder bueno white γαμάει. Τους πάντες, εκτός από το happy hippo. καλησπέρα. παψε βλασφημε.
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μάστα. Δεν ξες ούτε από σοκολατες λοιπόν. Καθόλου περίεργο...
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 λοιπον. το kinder bueno white γαμάει. Τους πάντες, εκτός από το happy hippo. καλησπέρα. Σνικερς, 3-μπιτ, κιντερ μπουένο κανονικό, τουιξ.
YiN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τα κάνεις συλλογή??? Μπορω να κεράσω αν θέλεις. Καντήλια - μάνες - κόρες! Μου άνοιξαν το αμάξι στο γκάζι, περα οτι μου έκλεψαν το gps μεσα απο το ντουλαπατσι!!! Μου εκαναν ζημιά στη πορτα την οποία η ασφαλιστική δεν ψήνεται να την καλύψει ολόκληρη και τωρα τρέχω! Το σπιτι τους το ωραιο... Ανακουφίστηκα λίγο. Πάντα υπάρχουν τα χειρότερα.
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σνικερς, 3-μπιτ, κιντερ μπουένο κανονικό, τουιξ. κίντερ χάππυ χίππο, κίντερ μπουένο γουάητ, -.
athlios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σνικερς, 3-μπιτ, κιντερ μπουένο κανονικό, τουιξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις