Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ μπερδεύτηκα τώρα... αυτή είναι δική σου? η χύμα από το internet?

εννοειται οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους ανωτερο ερασιτεχνες.

Παντως η δικια μας ηταν η τοπ φωτο μας που θα αφηνα για κανα διλεπτο ως αντιποινα στον ετσι για κατι αψυχολογητα που ειχε κανει στο ινσομνια τις προαλλες :mrgreen:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αχ δεν μπορω!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_8221.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ (ΒΔΕΛΗΡΑ ΓΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ) , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ" , ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ... ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΕΥΤΟΧΡΗΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ , ΔΙΑΝΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΩΝ ...

10 Αυγούστου 2011 10:04 μ.μ.

εννοειται οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους ανωτερο ερασιτεχνες.

Παντως η δικια μας ηταν η τοπ φωτο μας που θα αφηνα για κανα διλεπτο ως αντιποινα στον ετσι για κατι αψυχολογητα που ειχε κανει στο ινσομνια τις προαλλες :mrgreen:

Μαλακιες, ειναι ενοχλητικο να βαζεις φωτο και να την βγαζεις μετα.

Η βαλε ή μην βαλεις.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/197892-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page__st__14890

εδω καποιος ανεβασε γυναικες(γυμνες) να φιλιουνται. αν καποιος σβησει το ποστ σου θα απαιτησω να σβηστουν ομοια κι αυτες.

Δημοσ.

Αρσενικό θα 'ναι. Σιγά μη δώσω σε αμάξι θηλυκό όνομα, να με ξεκολλάνε απ' την άσφαλτο.

Ε ας αντεπιτεθουμε λοιπον

capturemyp.jpg

Πες έναν αριθμό από το 1 ως το 10.

Δημοσ.

Φυσάει του πούστη σήμερα, ο αερας ρίχνει ένα ποτήρι νερό στο πληκτρολόγιο και χαλάει...

Και δεν είναι και της πλάκας οπότε μου την έσπασε λίγο.. ---> Keyboard

(το στέγνωσα και τα λοιπά αλλά τίποτα, το βάζω και γράφει μόνο του αυτόματα.. πατάω το νουμερο 8 και γράφει ερωτηματικό, πατάω space και γράφει α)

Ααα... μου ήρθε και καινούριο ΕΦΠ σήμερα.... και γαμώ τις μέρες... απο άσπρο περνάμε σε πράσινο και αλεξανδρούπολη...

Δημοσ.

αχ δεν μπορω!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_8221.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ (ΒΔΕΛΗΡΑ ΓΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ) , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ" , ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ... ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΕΥΤΟΧΡΗΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ , ΔΙΑΝΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΩΝ ...

10 Αυγούστου 2011 10:04 μ.μ.

Μαλακιες, ειναι ενοχλητικο να βαζεις φωτο και να την βγαζεις μετα.

Η βαλε ή μην βαλεις.

Μη φοβάσαι ο κόσμος δεν τρελάθηκε ακόμα we love wiki

Δημοσ.

Μη φοβάσαι ο κόσμος δεν τρελάθηκε ακόμα we love wiki

The British television series Brass Eye encouraged celebrities to pledge their support to nonexistent causes, to highlight their willingness to do anything for publicity.

Απο τις πιο καλες κωμικες εκπομπες ever, να το δεις!

Ε λουσι, εχουν δικιο ρε! Στο αλλο thread μας τα χουν πρηξει με τις λεσβιες και τα βυζια, αν ηθελα βυζια θα εβλεπα τα δικα μου ή τσοντα, δεν θα εμπαινα στο "αστειες εικονες"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...