Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

torrents are the way.

In other news εχω πεσει τοσο πολυ ψυχολογικα που ολα μου φαινονται χωρις καμια ουσια. Δεν μπορω να κανω τιποτα για παραπανω απο 5 λεπτα και να μην χασω καθε ενδιαφερον...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Με απαγοητευσε ενα ατομο σε βαθμο που δεν περιμενα. Και συνεχιζει να με απαγοητευει παρολο κανω καθε προσπαθεια να επανορθωσει.

Δημοσ.

Απλώστρα μην τους ακούς, είναι εγκάθετοι και σκατόψυχοι.

Με απαγοητευσε ενα ατομο σε βαθμο που δεν περιμενα. Και συνεχιζει να με απαγοητευει παρολο κανω καθε προσπαθεια να επανορθωσει.

Θές να αναλάβω εγώ; Ως απεσταλμένος σου; Να την βρω, να πάμε για μια μπύρα, να μιλήσουμε;

Δημοσ.

Θές να αναλάβω εγώ; Ως απεσταλμένος σου; Να την βρω, να πάμε για μια μπύρα, να μιλήσουμε;

Ειδαμε τι εκανες 10 χρόνια πριν όταν σε βγάλανε για μπυρα... :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Chris το Rapidshare τελευταια γαμαει, ακομα και φρι. Δεν περιμενεις καθολου για να κατεβασεις αυτο που θες και πιανει και αρκετα καλη ταχυτητα.

Δημοσ.

Chris το Rapidshare τελευταια γαμαει, ακομα και φρι. Δεν περιμενεις καθολου για να κατεβασεις αυτο που θες και πιανει και αρκετα καλη ταχυτητα.

ισχυει.

Το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα δεν έχεις τι να κατεβάσεις απο Rs.. Είχα λογαριασμό εκει μέχρι τις 20/10..

μαλακιες, ακομα εχει πραμα. ολα τα αλλα κανουν μια προσκερη ανοδο και μετα πεφτουν, το RS ειναι το μοναδικο που εχει αντεξει.

Δημοσ.

In other news εχω πεσει τοσο πολυ ψυχολογικα που ολα μου φαινονται χωρις καμια ουσια. Δεν μπορω να κανω τιποτα για παραπανω απο 5 λεπτα και να μην χασω καθε ενδιαφερον...

Καταθλιπτικούλι επεισοδιάκι μαγειρούλη; Απόλαυσε το! zzzzzzzzzz....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...