Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 torrents are the way. In other news εχω πεσει τοσο πολυ ψυχολογικα που ολα μου φαινονται χωρις καμια ουσια. Δεν μπορω να κανω τιποτα για παραπανω απο 5 λεπτα και να μην χασω καθε ενδιαφερον...
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με απαγοητευσε ενα ατομο σε βαθμο που δεν περιμενα. Και συνεχιζει να με απαγοητευει παρολο κανω καθε προσπαθεια να επανορθωσει.
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Απλώστρα μην τους ακούς, είναι εγκάθετοι και σκατόψυχοι. Με απαγοητευσε ενα ατομο σε βαθμο που δεν περιμενα. Και συνεχιζει να με απαγοητευει παρολο κανω καθε προσπαθεια να επανορθωσει. Θές να αναλάβω εγώ; Ως απεσταλμένος σου; Να την βρω, να πάμε για μια μπύρα, να μιλήσουμε;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Θές να αναλάβω εγώ; Ως απεσταλμένος σου; Να την βρω, να πάμε για μια μπύρα, να μιλήσουμε; Ειδαμε τι εκανες 10 χρόνια πριν όταν σε βγάλανε για μπυρα... :rolleyes:
-nick- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Chris το Rapidshare τελευταια γαμαει, ακομα και φρι. Δεν περιμενεις καθολου για να κατεβασεις αυτο που θες και πιανει και αρκετα καλη ταχυτητα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα δεν έχεις τι να κατεβάσεις απο Rs.. Είχα λογαριασμό εκει μέχρι τις 20/10..
otherside88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 γιατι κανεις δεν μου λεει καλησπερα???? :-( δεν με αγαπατε... σνιφ σνιφ!!!
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Chris το Rapidshare τελευταια γαμαει, ακομα και φρι. Δεν περιμενεις καθολου για να κατεβασεις αυτο που θες και πιανει και αρκετα καλη ταχυτητα. ισχυει. Το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα δεν έχεις τι να κατεβάσεις απο Rs.. Είχα λογαριασμό εκει μέχρι τις 20/10.. μαλακιες, ακομα εχει πραμα. ολα τα αλλα κανουν μια προσκερη ανοδο και μετα πεφτουν, το RS ειναι το μοναδικο που εχει αντεξει.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Επισης nick: http://www.youtube.com/watch?v=4RuFukiIxJc http://www.youtube.com/watch?v=JbnGiqNG3zM
slygeo87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 In other news εχω πεσει τοσο πολυ ψυχολογικα που ολα μου φαινονται χωρις καμια ουσια. Δεν μπορω να κανω τιποτα για παραπανω απο 5 λεπτα και να μην χασω καθε ενδιαφερον... Καταθλιπτικούλι επεισοδιάκι μαγειρούλη; Απόλαυσε το! zzzzzzzzzz....
Προτεινόμενες αναρτήσεις