Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το παν για να πηγαινουν όλα καλα είναι να μη θετεις στόχους ή αυτοι να ειναι πολύ χαμηλοί..
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με αγχόνη που οι Ευρω πέη λένε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.
-nick- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξα ένα τραγούδι. Για τον ΠΑΟΚ. Θα το ακουσω αργοτερα και θα δωσω feedback. Μεχρι τοτε, ΠΑΟΚ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ και ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΝΤΑΤΟΥΡΑ
Pantelwolf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εγω πλεω σε ωκεανους ε υ τ υ χ ι α ς κοντρα στους καιρούς κι εμένα μου έχει μπει μια χαρά ο νοέμβρης. Λουσι το κανω σεαρ στο φουμπου να ξες α τωρα ειδα το εβαλες κι εσυ και εψαξα τον κωδικα του ινσομνια και βρηκα το λινκ του μπ3
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 και εβαλα να παιξω disciple 3 resurrection και εχει glitch... lovely
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τον διαβολάκο του λεκε,ξέρει κανεις να τον χρησιμοποιεί; Γεμίζεις μια λεκάνη νερό στους 90 βαθμούς, αδειάζεις όλο το μπουκαλάκι μέσα και μετά βάζεις το ρούχο που έχει το πρόβλημα και το αφήνεις να μουλιάσει καλά για 4-5 ώρες. Μετά το πλένεις στο πλυντήριο, πάλι στους 90 και με στύψιμο σε φουλ στροφές. Αφήνεις να στεγνώσει καλά πριν το ξαναφορέσεις.
slygeo87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχω κανά 5λεπτο το τσιγάρο στο στομα και δεν το έχω ανάψει. Πόσο παίζει να βαριέμαι;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γιατι σε premium λογαριασμό filesonic μερικά αρχεία τα κατεβάζει με παρα πολυ χαμηλές ταχύτητες; Και γενικότερα ακομα και 5 συνδεσεις να έχω ανοιχτες σπανια πιανω από το 80%.
Praetorianos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γεμίζεις μια λεκάνη νερό στους 90 βαθμούς, αδειάζεις όλο το μπουκαλάκι μέσα και μετά βάζεις το ρούχο που έχει το πρόβλημα και το αφήνεις να μουλιάσει καλά για 4-5 ώρες. Μετά το πλένεις στο πλυντήριο, πάλι στους 90 και με στύψιμο σε φουλ στροφές. Αφήνεις να στεγνώσει καλά πριν το ξαναφορέσεις. Αναμένω φωτογραφία οσονούπω.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γιατι σε premium λογαριασμό filesonic μερικά αρχεία τα κατεβάζει με παρα πολυ χαμηλές ταχύτητες; Και γενικότερα ακομα και 5 συνδεσεις να έχω ανοιχτες σπανια πιανω από το 80%. Επειδη το filesonic ειναι pipasonic.
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τον διαβολάκο του λεκε,ξέρει κανεις να τον χρησιμοποιεί; Εχει οδηγίες πάνω.Να δοκιμάσεις πρώτα σε μια άκρη μήπως σου ξεβάψει το ύφασμα. Αν κάνεις αυτά που λέει ο Φριντάμπα και το ύφασμα δεν είναι βαμβακερό και λευκό αύριο θα τον βρίζεις.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Επειδη το filesonic ειναι pipasonic. Kαι για fileserve που διαβαζω τώρα για τα ιδια προβληματα γκρινιαζουν ολοι.. καλα ήταν με rs όσο το κρατουσαν σε ενα σοβαρό επίπεδο.
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Οδηγίες δεν διαβάζουμε ποτέ, λέμε! Όπως δεν ζητάμε και βοήθεια στον δρόμο. Fact.
Προτεινόμενες αναρτήσεις