Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγω πλεω σε ωκεανους ε υ τ υ χ ι α ς

κοντρα στους καιρούς κι εμένα μου έχει μπει μια χαρά ο νοέμβρης.

Λουσι το κανω σεαρ στο φουμπου να ξες

α τωρα ειδα το εβαλες κι εσυ

και εψαξα τον κωδικα του ινσομνια και βρηκα το λινκ του μπ3

Δημοσ.

Τον διαβολάκο του λεκε,ξέρει κανεις να τον χρησιμοποιεί;

Γεμίζεις μια λεκάνη νερό στους 90 βαθμούς, αδειάζεις όλο το μπουκαλάκι μέσα και μετά βάζεις το ρούχο που έχει το πρόβλημα και το αφήνεις να μουλιάσει καλά για 4-5 ώρες. Μετά το πλένεις στο πλυντήριο, πάλι στους 90 και με στύψιμο σε φουλ στροφές. Αφήνεις να στεγνώσει καλά πριν το ξαναφορέσεις.

Δημοσ.

Έχω κανά 5λεπτο το τσιγάρο στο στομα και δεν το έχω ανάψει. Πόσο παίζει να βαριέμαι;

Δημοσ.

Γιατι σε premium λογαριασμό filesonic μερικά αρχεία τα κατεβάζει με παρα πολυ χαμηλές ταχύτητες; Και γενικότερα ακομα και 5 συνδεσεις να έχω ανοιχτες σπανια πιανω από το 80%.

Δημοσ.

Γεμίζεις μια λεκάνη νερό στους 90 βαθμούς, αδειάζεις όλο το μπουκαλάκι μέσα και μετά βάζεις το ρούχο που έχει το πρόβλημα και το αφήνεις να μουλιάσει καλά για 4-5 ώρες. Μετά το πλένεις στο πλυντήριο, πάλι στους 90 και με στύψιμο σε φουλ στροφές. Αφήνεις να στεγνώσει καλά πριν το ξαναφορέσεις.

Αναμένω φωτογραφία οσονούπω.

Δημοσ.

Γιατι σε premium λογαριασμό filesonic μερικά αρχεία τα κατεβάζει με παρα πολυ χαμηλές ταχύτητες; Και γενικότερα ακομα και 5 συνδεσεις να έχω ανοιχτες σπανια πιανω από το 80%.

Επειδη το filesonic ειναι pipasonic.

Δημοσ.

Τον διαβολάκο του λεκε,ξέρει κανεις να τον χρησιμοποιεί;

Εχει οδηγίες πάνω.Να δοκιμάσεις πρώτα σε μια άκρη μήπως σου ξεβάψει το ύφασμα.

Αν κάνεις αυτά που λέει ο Φριντάμπα και το ύφασμα δεν είναι βαμβακερό και λευκό αύριο θα τον βρίζεις.

Δημοσ.

Επειδη το filesonic ειναι pipasonic.

Kαι για fileserve που διαβαζω τώρα για τα ιδια προβληματα γκρινιαζουν ολοι.. καλα ήταν με rs όσο το κρατουσαν σε ενα σοβαρό επίπεδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...