freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλημερα, ανοιγω σημερα το ραδιοφωνο και ακουω να λενε για την ελλαδα οτι δεν φορολογοι τους εφοπλιστες και την εκκλησια και οτι επιπλεον πληρωνει τους παπαδες κι οτι απο κατι τετοια θα καταστραφουμε τελικα εμείς οι ευρωπαίοι στο Βέλγιο.
YiN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εύα αυτά είναι τα προφανή και ευρείας κατανάλωσης, μακάρι το πρόβλημα της Ελλάδας να ήταν ΤΟΣΟ απλό. σσ. προφανώς και πρέπει επιτέλους να φορολογηθεί η εκκλησία. Duh!
apd453 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. http://www.youtube.com/watch?v=tyG_-0FkPdk
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εύα αυτά είναι τα προφανή και ευρείας κατανάλωσης, μακάρι το πρόβλημα της Ελλάδας να ήταν ΤΟΣΟ απλό. σσ. προφανώς και πρέπει επιτέλους να φορολογηθεί η εκκλησία. Duh! ναι οκ, απλα μεταφερω τι ακουσα για να δειτε τι ακουγεται εκτος ελλαδας.
YiN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ναι οκ, απλα μεταφερω τι ακουσα για να δειτε τι ακουγεται εκτος ελλαδας.
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 πως θα φορολογησει καποιος τους εφοπλιστες? εδω δεν μπορουν να φορολογησουν την μπουγατσα! επισης πρεπει να σταματησει να πληρωνει την εκκλησια αμεσα...
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γαμώ την ιγμορίτιδα και το κρύο μου κεφάλι, γυρνάω εδώ και 2 μέρες μέσα και έξω από το σπίτι με τα σκουφάκια σαν ράπερ δεύτερης διαλογής...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Kαλημερα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα μικρο briefing του τι κανει ο κουμπαρος απο τη στιγμη που θα φτασει στην εκκλησια μεχρι που θα φυγει απο κει? Βασικα μου ειπε το ζευγαρι πως πρεπει να παω λιγο νωριτερα. Αλλα τι κανω λιγο νωριτερα εκει? ΕΝΤΙΤ: Ιγμοριτιδα sucks. Big time. Φυσα, μη ρουφας γιατι θα το κανεις χειροτερα.
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Kαλημερα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα μικρο briefing του τι κανει ο κουμπαρος απο τη στιγμη που θα φτασει στην εκκλησια μεχρι που θα φυγει απο κει? Βασικα μου ειπε το ζευγαρι πως πρεπει να παω λιγο νωριτερα. Αλλα τι κανω λιγο νωριτερα εκει? ΕΝΤΙΤ: Ιγμοριτιδα sucks. Big time. Φυσα, μη ρουφας γιατι θα το κανεις χειροτερα. Για το κουμπαριλίκη δεν έχω ιδέα αλλά για την ιγμορίτιδα... master έχω... απλά είναι από παλιά και έχει αφήσει κουσούρια
Marria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Για την εκκλησια δεν ξερω τι κανει ο κουμπαρος, μονο περι εθιμου γνωριζω ( o κουμπαρος την κουμπαρα τοσες φορες την βδομαδα)
christiana78 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Kαλημερα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα μικρο briefing του τι κανει ο κουμπαρος απο τη στιγμη που θα φτασει στην εκκλησια μεχρι που θα φυγει απο κει? Βασικα μου ειπε το ζευγαρι πως πρεπει να παω λιγο νωριτερα. Αλλα τι κανω λιγο νωριτερα εκει? ΕΝΤΙΤ: Ιγμοριτιδα sucks. Big time. Φυσα, μη ρουφας γιατι θα το κανεις χειροτερα. ααα έγινα πέρσι... λοιπόν πάς πιο νωρίς και πρέπει να στρώσεις το τραπεζάκι με τον δίσκο με τα στέφανα και το ποτήρι με το κρασί ή να τα δώσεις στον παπά να τα φτιάξουν αυτοί... επίσης μπορεί να θέλει να του χώσεις και τίποτα λεφτά... αναλόγως τον παπά....
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Α μαλιστα. Ελπιζω να μας πουν πως στρωνεται η φαση. Ευτυχως θα εχω και συγκουμπαρα οποτε οκ. Θενξ
biomecanoid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Νέα υπηρεσία από το Skroutz.gr μας ενημερώνει για το ποιοι είναι κλεφτές και ποιοι όχι :P
Sarandis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Φλοπιααααααα. Τι ωραίες εποχές. Πήγαινες να φτιάξεις partition και να κάνεις ενα format και ήταν corrupted
Προτεινόμενες αναρτήσεις