Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, ανοιγω σημερα το ραδιοφωνο και ακουω να λενε για την ελλαδα οτι δεν φορολογοι τους εφοπλιστες και την εκκλησια και οτι επιπλεον πληρωνει τους παπαδες κι οτι απο κατι τετοια θα καταστραφουμε τελικα εμείς οι ευρωπαίοι στο Βέλγιο.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εύα αυτά είναι τα προφανή και ευρείας κατανάλωσης, μακάρι το πρόβλημα της Ελλάδας να ήταν ΤΟΣΟ απλό.

σσ. προφανώς και πρέπει επιτέλους να φορολογηθεί η εκκλησία. Duh!

Δημοσ.

Εύα αυτά είναι τα προφανή και ευρείας κατανάλωσης, μακάρι το πρόβλημα της Ελλάδας να ήταν ΤΟΣΟ απλό.

σσ. προφανώς και πρέπει επιτέλους να φορολογηθεί η εκκλησία. Duh!

ναι οκ, απλα μεταφερω τι ακουσα για να δειτε τι ακουγεται εκτος ελλαδας.

Δημοσ.

πως θα φορολογησει καποιος τους εφοπλιστες? εδω δεν μπορουν να φορολογησουν την μπουγατσα!

επισης πρεπει να σταματησει να πληρωνει την εκκλησια αμεσα...

Δημοσ.

Γαμώ την ιγμορίτιδα και το κρύο μου κεφάλι, γυρνάω εδώ και 2 μέρες μέσα και έξω από το σπίτι με τα σκουφάκια σαν ράπερ δεύτερης διαλογής...

• Moderators
Δημοσ.

Kαλημερα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα μικρο briefing του τι κανει ο κουμπαρος απο τη στιγμη που θα φτασει στην εκκλησια μεχρι που θα φυγει απο κει? Βασικα μου ειπε το ζευγαρι πως πρεπει να παω λιγο νωριτερα. Αλλα τι κανω λιγο νωριτερα εκει?

ΕΝΤΙΤ: Ιγμοριτιδα sucks. Big time. Φυσα, μη ρουφας γιατι θα το κανεις χειροτερα.

Δημοσ.

Kαλημερα. Μπορει καποιος να μου κανει ενα μικρο briefing του τι κανει ο κουμπαρος απο τη στιγμη που θα φτασει στην εκκλησια μεχρι που θα φυγει απο κει? Βασικα μου ειπε το ζευγαρι πως πρεπει να παω λιγο νωριτερα. Αλλα τι κανω λιγο νωριτερα εκει?

ΕΝΤΙΤ: Ιγμοριτιδα sucks. Big time. Φυσα, μη ρουφας γιατι θα το κανεις χειροτερα.

Για το κουμπαριλίκη δεν έχω ιδέα αλλά για την ιγμορίτιδα... master έχω... απλά είναι από παλιά και έχει αφήσει κουσούρια

Δημοσ.

Για την εκκλησια δεν ξερω τι κανει ο κουμπαρος, μονο περι εθιμου γνωριζω ( o κουμπαρος την κουμπαρα τοσες φορες την βδομαδα) :P

Δημοσ.

ααα έγινα πέρσι... λοιπόν πάς πιο νωρίς και πρέπει να στρώσεις το τραπεζάκι με τον δίσκο με τα στέφανα και το ποτήρι με το κρασί ή να τα δώσεις στον παπά να τα φτιάξουν αυτοί... επίσης μπορεί να θέλει να του χώσεις και τίποτα λεφτά... :mad: αναλόγως τον παπά....

• Moderators
Δημοσ.

Α μαλιστα. Ελπιζω να μας πουν πως στρωνεται η φαση. Ευτυχως θα εχω και συγκουμπαρα οποτε οκ. Θενξ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...