Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πρωι βλέπω σκαι για τις πολιτικες εξελιξεις.. Εχω 3 χρόνια να δω τηλεοραση πέρα απο αγωνα μπασκετ, το κεφάλι μου έγινε πουρες. Τοση μα..ια που κουβαλάνε οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι δεν έχουν ούτε τα μπαοκια.

Τα παοκια ειναι γαμω τα ατομα φιλε μου

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τα παοκια ειναι γαμω τα ατομα φιλε μου

Το τοπικ με τα ανέκδοτα ειναι εδω http://www.insomnia.gr/topic/633-%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%ba%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%af-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81/page__st__8880

ΔΕν διαφωνώ παντως, είναι συμπαθητικοί γραφικοί τύποι που συνηθίζουν να καλύπτουν ολες τις πινακίδες, σημαντικές ή μη με αυτοκόλλητα της ομάδας τους.

Δημοσ.

Το τοπικ με τα ανέκδοτα ειναι εδω http://www.insomnia..../page__st__8880

ΔΕν διαφωνώ παντως, είναι συμπαθητικοί γραφικοί τύποι που συνηθίζουν να καλύπτουν ολες τις πινακίδες, σημαντικές ή μη με αυτοκόλλητα της ομάδας τους.

Ο γραφικος εισαι συ που προσκυνας ενα στερεοτυπο ως απολυτη αληθεια. Να μιλησω και γω για την αλητεια των μπραβων/υπαλληλων του ολυμπιακου σε καμινια,μανιατικα κλπ ?

Τι να σου πω εγω εχω γνωρισει ατομακια που ειναι φανατικα ΠΑΟΚΙΑ αλλα κανουν κολλητη παρεα με αρειανους με γαυρους κλπ κ ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη παρεα - προσωπικα δεν ασχολυομαι με τα αθλητικα.

Δημοσ.

Ο γραφικος εισαι συ που προσκυνας ενα στερεοτυπο ως απολυτη αληθεια. Να μιλησω και γω για την αλητεια των μπραβων/υπαλληλων του ολυμπιακου σε καμινια,μανιατικα κλπ ?

Τι να σου πω εγω εχω γνωρισει ατομακια που ειναι φανατικα ΠΑΟΚΙΑ αλλα κανουν κολλητη παρεα με αρειανους με γαυρους κλπ κ ειμαστε ολοι μια ευτυχισμενη παρεα - προσωπικα δεν ασχολυομαι με τα αθλητικα.

Ερώτηση, το "τα παοκια είναι γαμώ τα παιδιά" δεν αποτελεί δικό σου στερεότυπο ξέρω 'γω;

*Α μπράβο, με πρόλαβε ο κθούλου.

Δημοσ.

Ερώτηση, το "τα παοκια είναι γαμώ τα παιδιά" δεν αποτελεί δικό σου στερεότυπο ξέρω 'γω;

*Α μπράβο, με πρόλαβε ο κθούλου.

Προφανως και ειναι γενικευση, καθαρα προβοκατορικα ωστε να αρχισει συζητηση

Δηλαδη ετσι οπως το ειπα περιμενα ακριβως μια τετοια απαντηση που να εκλογικευει την ταμπελοποιηση των παοκτζηδων ως ανεγκεφαλων κλπ κλπ

Δημοσ.

Τι να κάνουμε ρε ζλιπνοτ που δεν επιτρέπονται οι πολιτικαί συζητήσεις.

Επανάσταση να κάμνετε.

Δημοσ.

Προφανως και ειναι γενικευση, καθαρα προβοκατορικα ωστε να αρχισει συζητηση

Δηλαδη ετσι οπως το ειπα περιμενα ακριβως μια τετοια απαντηση που να εκλογικευει την ταμπελοποιηση των παοκτζηδων ως ανεγκεφαλων κλπ κλπ

Ε, τότε κάνε την κουβέντα με τον εαυτό σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...