freedubus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα από λειτουργία ρωσωουκρανογεωργιανών στον άγιο Παντελεήμονα. Του μουνιού το πανηγύρι.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Θα βγω στις 4 με μια κοπελιά και την παρέα της απο το ΠΑΜΕ για καφέ .Για πείτε καμμια συμβουλή
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αποστήθισε λόγους της Αλέκας. Επίσης πες ότι έχεις μεγάλο σόι που θα ψηφίσει ότι του πεις εσυ... Πιθανότατα θα μαμήσεις όχι μονο την κοπελια αλλά και την υπόλοιπη παρέα της
freedubus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Θα βγω στις 4 με μια κοπελιά και την παρέα της απο το ΠΑΜΕ για καφέ .Για πείτε καμμια συμβουλή Μην πας.
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Θα βγω στις 4 με μια κοπελιά και την παρέα της απο το ΠΑΜΕ για καφέ .Για πείτε καμμια συμβουλή εαν εχεις σκοπο να πληρωσεις με 50 ευρω , χαλασε το σε 2ευρα μαξ 5ευρα. επισης μην κανεις αντιλογο.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 να μην πάω γιατί?απο το ΠΑΜΕ δλδ δε πρόκειτε να βρω κοπελιά?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Θα βγω στις 4 με μια κοπελιά και την παρέα της απο το ΠΑΜΕ για καφέ .Για πείτε καμμια συμβουλή Eλπιζω να εχεις διαθεση για πολυ μπλα μπλα. Απο τους αλλους. Εγω θα το απεφευγα. Σε αλλο θεμα.Δεν ξαναβαζω αλκοολ στο στομα μου. Τελος μεχρι εδω ηταν. 7 το πρωι γυρισα απο σκατα μερος, αλλα τουλαχιστον ειχε χαβαλε. Αλλα τωρα μονο που σκεφτομαι ποτα μου ερχεται αναγουλα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 και Τζεησον κυριακή ειναι, πρεπει να κουβαλας και να εχεις διαβάσει το ριζοσπάστη.
freedubus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 να μην πάω γιατί?απο το ΠΑΜΕ δλδ δε πρόκειτε να βρω κοπελιά? Το παμε δεν έχει κοπελιές. Μόνο σταλινοόρκ.
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 και Τζεησον κυριακή ειναι, πρεπει να κουβαλας και να εχεις διαβάσει το ριζοσπάστη. ....σε ολο και καποιο φαναρι θα βρει να παρει.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 ε ρε πουτ@νες γυναίκες εκμεταλέυονται τον αθωο κόσμο
kuzko21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 εκμεταλευση και ΚΚΕ δεν πανε μαζι. μην μπερδευεσαι, ειναι απο τα βασικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις