Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστα πιτα στη τσαλακα θα ΄ναι.

παω σινεμα με 2 γκομενακια προστομπαρον. μετα θα σου πω ιδεα για τους καθρεφτες και την εξατμιση.αχ αυτη η εξατμιση.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σε ένα Audi A3. Γυρνώντας από ψώνια.

Από τότε με βασανίζουν τα what ifs.

Αν δεν ξεχνούσα να πάρω Twixάκια;

Αν όταν μου είπαν στο ταμείο "αυτό δε μπορώ να το χτυπήσω, δεν έχει κωδικό" έλεγα "μισό να φέρω άλλο".

Αν έκανα μια βόλτα παραπάνω στο διάδρομο με τις μπύρες.

Αν φόρτωνα τις σακούλες 5 δευτερόλεπτα πιο αργά.

Τώρα θα είχα αμάξι.

Δημοσ.

Όχι, αφού θα 'χε περάσει το STOP ο τύπος. Έπρεπε να είμαι σε εκείνο το σημείο αφού πέρασε τη διασταύρωση, δηλαδή 2 δευτερόλεπτα μετά.

(Ευχαριστώ για την ανησυχία όμως!)

Δημοσ.

Το νεο αμάξι είναι σαν καινούρια γκόμενα, το προσέχεις, του παίρνεις αξεσουάρ, θέλει τον πρώτο καιρό μια περιουσία γιατί το πας όλο βόλτες κλπ κλπ. Σκέψου το σαν φάση in a relationship.

Δημοσ.

Στην όπισθεν θα πετάγεται ο τοξοβόλος απ' το μπαούλο.

στα αρχιδια του ο Τοξο.Εχει οικολογικη συνηδειση κ ειναι περηφανος ιδιοκτητης υβριδικου στο γιου κει

post-204310-0-39600700-1313002175_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι, αφού θα 'χε περάσει το STOP ο τύπος. Έπρεπε να είμαι σε εκείνο το σημείο αφού πέρασε τη διασταύρωση, δηλαδή 2 δευτερόλεπτα μετά.

(Ευχαριστώ για την ανησυχία όμως!)

Μπορει να ηταν καποιος αλλος τυπος παρακατω ομως.

(Δεν ειναι ανησυχια ακριβως.Προσπαθω να καταλαβω την λογικη σου.)

Δημοσ.

Το πρώτο μου αμάξι το έλεγαν Αμαλία.

Το επόμενο , που έχω και τώρα, ποτέ δε μου καθόταν καλά να έχει συγκεκριμένο όνομα, δεν παύει να είναι θηλυκό βέβαια, όπως και όλοι οι υπολογιστές μου.

Δημοσ.

Σ´ένα χωριό κάπου στο πουθενά της κέρκυρας με θέα της παλαιοκαστρίτσας απο άλλο πλανήτη και almost full moon. Ρετσίνα τηγανιά, κλέφτικο και τα λοιπά... 8 μποφόρ έξω απο το παράθυρο και η ζωή ΔΕΝ θα μπορούσε να είναι καλύτερη :) :) :) Τσιριμπίμ τσιριμπόμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...