salliara Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 -Δηλαδή δεν θα δούμε την ψηφοφορία? -Τι είναι μωρη για να δουμε? eurovision?
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το τελευατίο διάστημα κατα τις 12 και για 30' χάνω την Ip ή εχω ping στο Θεο.. Μαμω τη cyta μου, μαμώ.
gang Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 -Δηλαδή δεν θα δούμε την ψηφοφορία? -Τι είναι μωρη για να δουμε? eurovision? Εγώ την είδα. ΑΜΕ!
Pantelwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Remember, remember, the 5th of November The Gunpowder Treason and plot I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
insomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0MJj6CVNbo0 ζωντανός στη σωστή υπόγα είναι καλύτερος.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Kαλημερα. Εχει ηλιο εξω κι εγω ειμαι κρυωμενος και εχω παθει ψυξη. Το βραδυ επισης εχω να παω σε bachelor που για αρχη θα ειναι στον Γιαννια. Τον οποιο δεν ηξερα μεχρι χθες. Μετα ελπιζω να κατσει κατι καλυτερο τουλαχιστον. Fuck you Murphy.
apd453 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Kαλημερα. Εχει ηλιο εξω κι εγω ειμαι κρυωμενος και εχω παθει ψυξη. Το βραδυ επισης εχω να παω σε bachelor που για αρχη θα ειναι στον Γιαννια. Τον οποιο δεν ηξερα μεχρι χθες. Μετα ελπιζω να κατσει κατι καλυτερο τουλαχιστον. Fuck you Murphy. Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα bachelor γίνονται παραδοσιακά Πέμπτη. Τα στριπτιτζάδικα το σφυράνε 4:30-5:00 εδώ. Καλού κακού μην το ξημερώσετε μπουζούκια. Σαββάτο σήμερα, ίσως το τραβάνε και παραπάνω.
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 γελαω πολυ με τις τιμες των μεταχειρισμενων RX-8 in other news μερες
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα bachelor γίνονται παραδοσιακά Πέμπτη. Τα στριπτιτζάδικα το σφυράνε 4:30-5:00 εδώ. Καλού κακού μην το ξημερώσετε μπουζούκια. Σαββάτο σήμερα, ίσως το τραβάνε και παραπάνω. Ελπιζω κι εγω πως δεν θα το ξημερωσουμε στα μπουζουκια γιατι δεν θα την παλεψω. Στο στρηπ θα εχει και ενδιαφερον η βραδια και μπορει να μου περασει και η ψυξη. Αντιθετα με το να βλεπω εναν μαντραχαλα να τραγουδαει τραγουδια που δεν ξερω καν τους στιχους. Αλλα ειμαι μειοψηφια στην παρεα (αν και κουμπαρος) οποτε πρεπει να μη γκρινιαξω πολυ. Γενικα παντως οσα bachelor εχω ακουσει εδω, Σαββατο παιχτηκαν.
apd453 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ελπιζω κι εγω πως δεν θα το ξημερωσουμε στα μπουζουκια γιατι δεν θα την παλεψω. Στο στρηπ θα εχει και ενδιαφερον η βραδια και μπορει να μου περασει και η ψυξη. Αντιθετα με το να βλεπω εναν μαντραχαλα να τραγουδαει τραγουδια που δεν ξερω καν τους στιχους. Αλλα ειμαι μειοψηφια στην παρεα (αν και κουμπαρος) οποτε πρεπει να μη γκρινιαξω πολυ. Γενικα παντως οσα bachelor εχω ακουσει εδω, Σαββατο παιχτηκαν. Πφφφ.... αν δε πας Παρασκευή για δουλειά με μάτι "αίμα" δε στεριώνει ο γάμος. Η ψύξη πιθανόν να σου περάσει. Θα σε πονέσει η τσέπη βέβαια μετά. Τα μπατσελορ ΠΑΝΤΑ σε μπουζουκλερί και το λουλούδι με των 3 στη χειρότερη για να γίνει και το ανάλογο παιχνίδι. Είναι χρυσός κανόνας να πηγαίνεις μπουζούκια με άνδρες τραγουδιστές γιατί εκεί μαζεύονται κορίτσα. Όσο πιο παίδαρος ο τραγουδιάρης τόσο καλύτερα. Ένας τραγουδιάρης που σέβεται το πελάτη έχει και τη σούλα μπούλα ξέκωλο τραγουδίστρια για support οπότε όλα ΟΚ.
scullyist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να σταματήσω να ενημερώνομαι για τα δρώμενα, είδα τον ΓΑΠ στον ύπνο μου.
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να σταματήσω να ενημερώνομαι για τα δρώμενα, είδα τον ΓΑΠ στον ύπνο μου. oh the horror
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πήρα δουλειά για το σπίτι. Να ρίξω μια πρωινή; Για συνοδευτικό. Nαι. Εκπομπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις