Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Δηλαδή δεν θα δούμε την ψηφοφορία?

-Τι είναι μωρη για να δουμε? eurovision?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

-Δηλαδή δεν θα δούμε την ψηφοφορία?

-Τι είναι μωρη για να δουμε? eurovision?

Εγώ την είδα. ΑΜΕ!

• Moderators
Δημοσ.

Kαλημερα. Εχει ηλιο εξω κι εγω ειμαι κρυωμενος και εχω παθει ψυξη. Το βραδυ επισης εχω να παω σε bachelor που για αρχη θα ειναι στον Γιαννια. Τον οποιο δεν ηξερα μεχρι χθες. Μετα ελπιζω να κατσει κατι καλυτερο τουλαχιστον. Fuck you Murphy.

Δημοσ.

Kαλημερα. Εχει ηλιο εξω κι εγω ειμαι κρυωμενος και εχω παθει ψυξη. Το βραδυ επισης εχω να παω σε bachelor που για αρχη θα ειναι στον Γιαννια. Τον οποιο δεν ηξερα μεχρι χθες. Μετα ελπιζω να κατσει κατι καλυτερο τουλαχιστον. Fuck you Murphy.

Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα bachelor γίνονται παραδοσιακά Πέμπτη.

Τα στριπτιτζάδικα το σφυράνε 4:30-5:00 εδώ. Καλού κακού μην το ξημερώσετε μπουζούκια. Σαββάτο σήμερα, ίσως το τραβάνε και παραπάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα bachelor γίνονται παραδοσιακά Πέμπτη.

Τα στριπτιτζάδικα το σφυράνε 4:30-5:00 εδώ. Καλού κακού μην το ξημερώσετε μπουζούκια. Σαββάτο σήμερα, ίσως το τραβάνε και παραπάνω.

Ελπιζω κι εγω πως δεν θα το ξημερωσουμε στα μπουζουκια γιατι δεν θα την παλεψω. Στο στρηπ θα εχει και ενδιαφερον η βραδια και μπορει να μου περασει και η ψυξη. Αντιθετα με το να βλεπω εναν μαντραχαλα να τραγουδαει τραγουδια που δεν ξερω καν τους στιχους. Αλλα ειμαι μειοψηφια στην παρεα (αν και κουμπαρος) οποτε πρεπει να μη γκρινιαξω πολυ.

Γενικα παντως οσα bachelor εχω ακουσει εδω, Σαββατο παιχτηκαν.

Δημοσ.

Ελπιζω κι εγω πως δεν θα το ξημερωσουμε στα μπουζουκια γιατι δεν θα την παλεψω. Στο στρηπ θα εχει και ενδιαφερον η βραδια και μπορει να μου περασει και η ψυξη. Αντιθετα με το να βλεπω εναν μαντραχαλα να τραγουδαει τραγουδια που δεν ξερω καν τους στιχους. Αλλα ειμαι μειοψηφια στην παρεα (αν και κουμπαρος) οποτε πρεπει να μη γκρινιαξω πολυ.

Γενικα παντως οσα bachelor εχω ακουσει εδω, Σαββατο παιχτηκαν.

Πφφφ.... αν δε πας Παρασκευή για δουλειά με μάτι "αίμα" δε στεριώνει ο γάμος.

Η ψύξη πιθανόν να σου περάσει. Θα σε πονέσει η τσέπη βέβαια μετά. Τα μπατσελορ ΠΑΝΤΑ σε μπουζουκλερί και το λουλούδι με των 3 στη χειρότερη για να γίνει και το ανάλογο παιχνίδι.

Είναι χρυσός κανόνας να πηγαίνεις μπουζούκια με άνδρες τραγουδιστές γιατί εκεί μαζεύονται κορίτσα. Όσο πιο παίδαρος ο τραγουδιάρης τόσο καλύτερα.

Ένας τραγουδιάρης που σέβεται το πελάτη έχει και τη σούλα μπούλα ξέκωλο τραγουδίστρια για support οπότε όλα ΟΚ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...