Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εκεί που λες εντάξει. Παρασκευή είναι σήμερα. Πόση δουλειά μπορεί να πέσει. Σε πάει γαμιώντας όλη μέρα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κι εκεί που λες εντάξει. Παρασκευή είναι σήμερα. Πόση δουλειά μπορεί να πέσει. Σε πάει γαμιώντας όλη μέρα.

Τσου ρε yin

Τι να πούμε εμείς που δουλεύουμε ΚΑΙ Σάββατο;

Δημοσ.

Μετά από 2 ώρες φυσική στο τει και 3 ώρες για να συντάξουμε 4 αναφορές, συν τις μετρήσεις, έχοντας ακόμα 3 ώρες δουλειά και έχοντας κάνει μια ώρα προπόνηση μπορώ να σε ρωτήσω με σιγουριά..

ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

Δημοσ.

Τσου ρε yin

Κατα πάσα το ίδιο θα μου συμβεί κι εμένα.

Δημοσ.

Σε νιώθω λίγο. Είναι μια μικρή δευτέρα για 'μενα, συν την κούραση μιας εβδομάδας.

Πρέπει να γίνει εξαήμερο το σχολείο, ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ!!!!1111 :rolleyes:

Δημοσ.

Έπρεπε να συνδέσω το router με τον δίσκο (NAS) και μιλάμε για απόσταση ~20 εκατοστών. Το μόνο lanοκαλώδιο που είχα, είναι 25 μέτρα. Το έβαλα. Νιώθω πολύ extravaganza! Πάω να βάλω martini :)

Δημοσ.

Yin σε καταλαβαίνω ρε.

Δεν κούνησα ούτε για κατούρημα από την καρέκλα , είχα εποικοδομητικότατες συζητήσεις για το χρεος και τη μερκελ και τη μπαρτσελονα, κατεβασα 2 σειρες ολες τις σεζον.

Και έφυγα στις 6 ώρες και κάτι

ΑΜΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ

Δημοσ.

Τρου, τρου...

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το κάνει αυτόματα bootable

Πριν 4 μέρες που δοκιμασα πηγαν όλα καλα.. Ξεκιναω να κανω το install, boot from usb και μένει έτσι το λαπτοπι κανα 2ωρο χωρίς να φορτώνει τιποτα.. Ξαναδοκιμάζω τώρα και καθε φορα που το κανω μου λεει ότι δεν θα ειναι bootable..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...