otherside88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι σωστο και αυτο αλλα οπως ειπες... λεπτομεριες...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στην ιεράπετρα είχαν σπιτική ρακη 3 ευρώ το λίτρο. Τζαμπα πραμα.
otherside88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στην ιεράπετρα είχαν σπιτική ρακη 3 ευρώ το λίτρο. Τζαμπα πραμα. εγω παντως την εχω πραγματικα τζαμπα... να'ναι καλα ο θειος... :-)
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 15αύγουστος σε ένα χαμένο κατσικοχώρι στα Σφακιά, 50 βαθμοί, να έχω πάει σε ένα σπίτι και να με κερνάνε. Μούχε βγεί η γλώσσα έξω κι έπινα συνέχεια νερό. Ο πατέρας του σπιτιού με αγριοκοίταζε επειδή είχα πιεί όλο το νερό κι εκεί έχουν έλλειψη (οκ και επειδή κόζαρα την κόρη του). Σε κάποια φάση εκεί που γεμίζω για εικοστή φορά το ποτήρι νερό και πάω να πιώ, μου τραβάει μια αγκωνιά και μου λέει "Ε ΜΑ ΜΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙ ΑΦΟΡΔΑΚΙΑΣΕΣ ΕΠΑΕ ΠΕΡΑ, ΠΙΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΡΑΚΗ ΑΠΟΥ ΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ".
scullyist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Θελω να τους σκοτώσω όλους αλλά κυρίως τον παλιατζη. Όλους εκτός από έναν. Όταν περνάει το ακορντεόν, γίνονται όλα όμορφα και σου 'ρχεται να του δώσεις όλο τον μισθό που δεν έχεις.
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εμεις παντως στα Χανια τσικουδια την λεμε... οχι ρακη... αλλα λεπτομεριες.. το ιδιο πραγμα ειναι... Όλοι στο νησί είναι κρητικοί και οι Χανιώτες είναι.. Χανιώτες;ρ
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Όλους εκτός από έναν. Όταν περνάει το ακορντεόν, γίνονται όλα όμορφα και σου 'ρχεται να του δώσεις όλο τον μισθό που δεν έχεις. ναι να ακουσω την νεα ενορχηστρωση του αστα τα μαλλακια σου αχρονη και φαλτσα με τη συνοδεια παιδιού το πολύ 8 χρονών που να τσιρίζει τους στίχους. makes perfect sence μονο ο μπουγατσας μου δε με χαλαει ποτε. ναι εδω στον Πειραιά έχουμε πλανόδιο μπουγατσά. Με κρέμα ΚΑΙ με τυρί.
otherside88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Όλοι στο νησί είναι κρητικοί και οι Χανιώτες είναι.. Χανιώτες;ρ σωστος!!! ψωνιαααα!!!! :-P 15αύγουστος σε ένα χαμένο κατσικοχώρι στα Σφακιά, 50 βαθμοί, να έχω πάει σε ένα σπίτι και να με κερνάνε. Μούχε βγεί η γλώσσα έξω κι έπινα συνέχεια νερό. Ο πατέρας του σπιτιού με αγριοκοίταζε επειδή είχα πιεί όλο το νερό κι εκεί έχουν έλλειψη (οκ και επειδή κόζαρα την κόρη του). Σε κάποια φάση εκεί που γεμίζω για εικοστή φορά το ποτήρι νερό και πάω να πιώ, μου τραβάει μια αγκωνιά και μου λέει "Ε ΜΑ ΜΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙ ΑΦΟΡΔΑΚΙΑΣΕΣ ΕΠΑΕ ΠΕΡΑ, ΠΙΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΡΑΚΗ ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ". μηπως ειπε... "...ΑΠΟΥ' ΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ." ??????
scullyist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι να ακουσω την νεα ενορχηστρωση του αστα τα μαλλακια σου αχρονη και φαλτσα με τη συνοδεια παιδιού το πολύ 8 χρονών που να τσιρίζει τους στίχους. makes perfect sence Nα τον βγάλετε σε εφεδρεία. Ο δικός μας δεν σέρνει κουτσούβελο μαζί του και δεν τραγουδάει ποτέ, απλά παίζει.
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μηπως ειπε... "...ΑΠΟΥ' ΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ." ?????? ε ναι. το λεγικό μου φταίει.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν και ολα πανε σκατα τωρα τελευταια, την αλλη βδομαδα θα εχω 100/10 συνδεση στο σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις