Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, δεν΄ και το καλύτερο.

μέναμε παλιά πάνω απο λαική σαββάτου.

εκει που θελες να σαπίσεις στο χουζούρεμα, ακουγες απο τις 8 τις γαιδουροφωνάρες:

ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

και τα λοιπά.

:mad:

Συμφωνω με Σαλλιάρα. Εγώ δεν ακούω φωνές από λαϊκή, αλλά κάθε πρωί, περνάει ο ψαράς και φωνάζει ΚΑΘΕ πρωί "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΥΡΙΔΙ". Κάθε πρωί. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτόν που τα κάνει ΝΑ σε όσους θέλουν κοιμηθούν.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

το αρχίδι.

Συμφωνω με Σαλλιάρα. Εγώ δεν ακούω φωνές από λαϊκή, αλλά κάθε πρωί, περνάει ο ψαράς και φωνάζει ΚΑΘΕ πρωί "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΥΡΙΔΙ". Κάθε πρωί. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτόν που τα κάνει ΝΑ σε όσους θέλουν κοιμηθούν.

κανείς δεν κοιμάται όταν κάποιος πουλάει φρέσκο σαφρίδι κάτω από το μπαλκόνι του. Γρουμφ.

Δημοσ.

κι ήταν και μια καστανού, ακριβως κατω απο το δωμάτιο μου, που γκάριζε.

Κάαααααααστανα γλυκάαααα.. -παύση δευτερολέπτου- Αααααααααι και καθαράαααα

ηθελα να την σκοτώσω μια μερα που είχα γυρίσει και πιτα απ το ξενύχτι βγηκα και την εβρισα

Δημοσ.

2 φορές τη μέρα περνάει ο παλιατζης που λέει μια λίστα με πράγματα που μπορεί να παρει.. Λεει ότι ειναι και καλό παιδι.

1 φορά κατα τις 11-12 περνάει ενας που πουλάει ενα σακί πατάτες με 5 ευρώ ενω μας ενημερώνει ότι έχει και κρεμμυδια.

1 φορά αλλά κυρίως τα καλοκαίρια περνάει ένας που πουλάει κομποστα ροδάκινο 6 βαζάκια δεν θυμαμαι ποσα ευρω..

Θελω να τους σκοτώσω όλους αλλά κυρίως τον παλιατζη.

Δημοσ.

τι λενε ρε οι άσχετοι. Βάζουν μαζί το σαφρίδι με το σαμπάνι, θα μας μάθουν και ορθογραφία οι καραγκιόζηδες.

Δημοσ.

την Τετάρτη, που τρώω φακή. Με λάχανο σαλάτα.

Και είναι ρακή, όχι τσικουδιά. Άντε να πούμε, καλιτσουνά. Μου μάθατε και τη ρακή βούλγαροι. сливова και πολύ σας είναι.

Δημοσ.

εμένα τσικουδιά μου την είπε ο Κρητίκαρος που μου την πούλησε.

Αλλη φορά το Βούλγαροι να το γράφεις με κεφαλαία, και μην το ξαναπληκτρολογήσεις αν δεν έχεις πλένει καλά τα χέρια σου.

Δημοσ.

εμένα τσικουδιά μου την είπε ο Κρητίκαρος που μου την πούλησε.

χαρ χαρ. Σε όλους τους τουρίστες τα ίδια λένε. Τσικουδιά τη ρατσή και κουκουβάγια το ντάκο.

Επίσης: ΧΑΡ ΧΑΡ πλήρωσες για ρακή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...