MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι, δεν΄ και το καλύτερο. μέναμε παλιά πάνω απο λαική σαββάτου. εκει που θελες να σαπίσεις στο χουζούρεμα, ακουγες απο τις 8 τις γαιδουροφωνάρες: ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ και τα λοιπά. Συμφωνω με Σαλλιάρα. Εγώ δεν ακούω φωνές από λαϊκή, αλλά κάθε πρωί, περνάει ο ψαράς και φωνάζει ΚΑΘΕ πρωί "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΥΡΙΔΙ". Κάθε πρωί. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτόν που τα κάνει ΝΑ σε όσους θέλουν κοιμηθούν.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 το αρχίδι. Συμφωνω με Σαλλιάρα. Εγώ δεν ακούω φωνές από λαϊκή, αλλά κάθε πρωί, περνάει ο ψαράς και φωνάζει ΚΑΘΕ πρωί "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΥΡΙΔΙ". Κάθε πρωί. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτόν που τα κάνει ΝΑ σε όσους θέλουν κοιμηθούν. κανείς δεν κοιμάται όταν κάποιος πουλάει φρέσκο σαφρίδι κάτω από το μπαλκόνι του. Γρουμφ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το σαυρίδι ή το σαφρίδι; Η το σουφρίδι; Σαυρίδι. Από Δευτέρα θα βγαίνω με πανό στο μπαλκόνι "ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΟΥ."
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 κι ήταν και μια καστανού, ακριβως κατω απο το δωμάτιο μου, που γκάριζε. Κάαααααααστανα γλυκάαααα.. -παύση δευτερολέπτου- Αααααααααι και καθαράαααα ηθελα να την σκοτώσω μια μερα που είχα γυρίσει και πιτα απ το ξενύχτι βγηκα και την εβρισα
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνω με Σαλλιάρα. Εγώ δεν ακούω φωνές από λαϊκή, αλλά κάθε πρωί, περνάει ο ψαράς και φωνάζει ΚΑΘΕ πρωί "ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΣΑΥΡΙΔΙ". Κάθε πρωί. Με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυτόν που τα κάνει ΝΑ σε όσους θέλουν κοιμηθούν. 2 φορές τη μέρα περνάει ο παλιατζης που λέει μια λίστα με πράγματα που μπορεί να παρει.. Λεει ότι ειναι και καλό παιδι. 1 φορά κατα τις 11-12 περνάει ενας που πουλάει ενα σακί πατάτες με 5 ευρώ ενω μας ενημερώνει ότι έχει και κρεμμυδια. 1 φορά αλλά κυρίως τα καλοκαίρια περνάει ένας που πουλάει κομποστα ροδάκινο 6 βαζάκια δεν θυμαμαι ποσα ευρω.. Θελω να τους σκοτώσω όλους αλλά κυρίως τον παλιατζη.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 τι λενε ρε οι άσχετοι. Βάζουν μαζί το σαφρίδι με το σαμπάνι, θα μας μάθουν και ορθογραφία οι καραγκιόζηδες.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 κλάσε μου το λούτσο εσύ την Τετάρτη, που τρώω φακή. Με λάχανο σαλάτα.
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 την Τετάρτη, που τρώω φακή. Με λάχανο σαλάτα. Και είναι ρακή, όχι τσικουδιά. Άντε να πούμε, καλιτσουνά. Μου μάθατε και τη ρακή βούλγαροι. сливова και πολύ σας είναι.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εμένα τσικουδιά μου την είπε ο Κρητίκαρος που μου την πούλησε. Αλλη φορά το Βούλγαροι να το γράφεις με κεφαλαία, και μην το ξαναπληκτρολογήσεις αν δεν έχεις πλένει καλά τα χέρια σου.
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εμένα τσικουδιά μου την είπε ο Κρητίκαρος που μου την πούλησε. χαρ χαρ. Σε όλους τους τουρίστες τα ίδια λένε. Τσικουδιά τη ρατσή και κουκουβάγια το ντάκο. Επίσης: ΧΑΡ ΧΑΡ πλήρωσες για ρακή!
otherside88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 εμεις παντως στα Χανια τσικουδια την λεμε... οχι ρακη... αλλα λεπτομεριες.. το ιδιο πραγμα ειναι...
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 καλά εσείς στα Χανιά είστε μια ολιά ψιλογροθοπαίχτες γενικά αλλά λεπτομέρειες
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ο φρηδούμπας ξέρει καλύτερα. Κάτω από τον χάντακα τα ξέρουν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις