Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Προτεινόμενες αγγελίες εργασίας από το Kariera.gr - [Δικηγόρος] Γελάω Καλημέρα Εμένα μου στέλνουν για περσοναλ τρέιλερ στα προτεινόμενα...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 πφφφφφφ το διορθωσε το λεγικό του κινητου.. Τρεινερ Αν και θα είχε φάση και το περσοναλ τρέιλερ.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ελεος. Αφου το κανεις, κανε το σωστα.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μαφάλντα,το χαιδεύεις το κουνέλάκι σου? Ξέρεις τώρα τί υπονοοώ..
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν και ολα πανε σκατα τωρα τελευταια, την αλλη βδομαδα θα εχω 100/10 συνδεση στο σπιτι
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ...... Έλα μην συγχίζεσαι βόρειε και παίζει να ανατιναχτεί το κεφάλι σου σε.....5 χρόνια.
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 λοιπόν, μαντέψτε: έγινε μια καινούρια λαΐκή εδώ απέναντι από το σπίτι μου, φάτσα μιλάμε, τους βλέπω από το μπαλκόνι μου. Τις Παρασκευές. Οπότε πλέον τρώμε ψαράκι και τις Παρασκευές!!! Ως γνωστόν το ψαράκι είναι πολύ καλό τρόφιμο, κάνει πολύ καλό στα παιδιά, κάνει όμως κακό στο συκώτι του μπαμπά, αλλά ποιός τον γαμεί αυτόν τον μαλάκα. Το μενού σήμερα είχε: -τηγανιτά σαφρίδια φρεσκότατα -τηγανιτές μελιτζάνες -χομ μέηντ τζατζίκι -αγγουροντομάτα με άφθονο κρεμμύδι -πατζάρια -μπρόκολα -ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ. Αναζητείται εθελοντής να πάει στην δουλειά μου αντί εμού το απόγιομα, στις 16.30. Προσφέρεται αμοιβή. Καλησπέρα είπα;
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ναι, δεν΄ και το καλύτερο. μέναμε παλιά πάνω απο λαική σαββάτου. εκει που θελες να σαπίσεις στο χουζούρεμα, ακουγες απο τις 8 τις γαιδουροφωνάρες: ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ και τα λοιπά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις