Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη μαύρη την καβάλησα προχτές που πήγα να δω ένα σκούτερ στη χόντα γαλατσιου και είναι πολύ πιο γαμάτη από την παμπάλαια που λες. Πανάλαφρη σαν παπί είναι. Και είμαι και 1.92 χοντροκώλης.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη μαύρη την καβάλησα προχτές που πήγα να δω ένα σκούτερ στη χόντα γαλατσιου και είναι πολύ πιο γαμάτη από την παμπάλαια που λες. Πανάλαφρη σαν παπί είναι. Και είμαι και 1.92 χοντροκώλης.

ρε δεν βλεπετε σε λεω

Δημοσ.

Απο γαλατσι βρεθηκες πισω απο την βαρβακειο ρε μλκ?

Δημοσ.

Απο γαλατσι βρεθηκες πισω απο την βαρβακειο ρε μλκ?

Ναι. 2 φορές τη βδομάδα τη χτυπάω την αραπίνα μου.

Τι λες ρε ΑΧΩΝΕΥΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕ;

ρε δεν βλεπετε σε λεω

Aυτή είναι περσινή ρε. Η φετινή είναι αυτή

27858_430114291071_218903956071_6065443_8114159_n.jpg

Δημοσ.

ειναι λιγο ασχημη η καινουργια R1 η ειναι η ιδεα μου...?

1882734_0_b.jpg

αρχιδια

δεν βλεπεται

σε σχεση με αυτη

1848277_3_b.jpg

η μαυρη ειναι πολυ πιο ωραια ^_^

Δημοσ.

Στατους φιλου:

Ναί, ναί, α μπράβο. Ύστερα, ακους, μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτoi ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το δημοψήφισμα, ε και μείς ύστερα είπαμε ντάξει θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θελουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λεμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί παλι οτι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μμμεεεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απο όλα αυτα και είπαμε να, να γίνει μετά το δημοψήφισμα όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Γαμω την τρελα μου!!!!! μου εχει σπασει τα νευρα το κωλο-λαπτοπ!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

πετατο

για να λυτρωθεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...