Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο χρονων εισαι ρι ? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Ε, τουλάχιστον 16.

Εχεις ριξει πολλα ........ στο αμαξακι και εχεις δεθει συναισθηματικα;

Μόνο στο καπώ μια φορά, αλλά δεν είναι γι' αυτό το συναίσθημα. Ρε 16 χρόνια ρε. Δεν υπάρχει φώτο εκδρομής που να μην είναι μέσα. Μέσα απ' το παρπρίζ του αντίκρυσα για πρώτη φορά τα Λευκά Όρη, με αυτό είχα χαθεί ανάμεσα στις Γούρνες και τις Γούβες με γνωστή χρήστρια του φόρουμ, στη φιλόξενη θέση του συνοδηγού του είχε ξεραθεί άλλη χρήστρια στον γυρισμό από Χαλκιδική, η YiN εκεί καθόταν και άλλαζε τους ράμσταην στο player, για τις μανούβρες με αυτό το αμάξι με δούλευε ο leftermann, με αυτό παραλάμβανα τα χαράματα τον sellers, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. =(

oχι ρε πουστη, πανε τα ροπαλα πανε και ολα.

Γάμησέ τα. Ο επιρκατέστερος υποψήφιος είναι με καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα και γυαλισμένος.

Άμα το βάζατε σε μια άκρη, σε κάποιο γκαράζ; Ή αν το παρκάρατε έξω απ'του Jason και το χαρίζατε σε τίποτα άστεγους;

Παίζεις με τον πόνο μου τώρα. Θα κρατήσω το τιμονάκι του να τον θυμάμαι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε, τουλάχιστον 16.

Μόνο στο καπώ μια φορά, αλλά δεν είναι γι' αυτό το συναίσθημα. Ρε 16 χρόνια ρε. Δεν υπάρχει φώτο εκδρομής που να μην είναι μέσα. Μέσα απ' το παρπρίζ του αντίκρυσα για πρώτη φορά τα Λευκά Όρη, με αυτό είχα χαθεί ανάμεσα στις Γούρνες και τις Γούβες με γνωστή χρήστρια του φόρουμ, στη φιλόξενη θέση του συνοδηγού του είχε ξεραθεί άλλη χρήστρια στον γυρισμό από Χαλκιδική, η YiN εκεί καθόταν και άλλαζε τους ράμσταην στο player, για τις μανούβρες με αυτό το αμάξι με δούλευε ο leftermann, με αυτό παραλάμβανα τα χαράματα τον sellers, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. =(

Γάμησέ τα. Ο επιρκατέστερος υποψήφιος είναι με καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα και γυαλισμένος.

για πε.

Παίζεις με τον πόνο μου τώρα. Θα κρατήσω το τιμονάκι του να τον θυμάμαι.

εγω αν θες ερχομαι να ξυλωσουμε καθiσματα για καθιστικο αλλα θα μου δωσεις το ενα για το εφε. Το πισω το κανεις και καναπεδακι.

Δημοσ.

Εσύ έχεις καλές ιδέες.

Ε τπτ, το άλλο είναι ένα κάρο που 'χε φαγωθεί να πάρει ο ΠΑΠΠΟΥΣ μου. Και φυσικά, τώρα είναι 85 χρονών και έχει να το οδηγήσει χρόνια. Το πήγε 3-4 φορές στο χωριό και αυτό ήταν.

Δημοσ.

Ο παππούς είναι 85 χρονών ρε, όχι το αμάξι. Το αμάξι είναι πιο καινούριο από το μακαρίτικο το δικό μου.

Να σου πω, εσύ που σαι δημιουργικός, για τον μοχλό των ταχυτήτων έχεις καμιά ιδέα (που δε θα οδηγήσει σε μπαν σου);

Δημοσ.

Το Μοχλοοο, μοχλοοοοο ! χχχμμμ, χχχμμμφ Α! Μπορεις να τον βαλεις στο....wait for it...........................................κωλοχαρτο

Σκεψου τι χαρα θα σου δινει καθε φορα που θα τραβας το μοχλο και θα ναι σα να κερδισες στον "κουλοχερι".

Δημοσ.

Και αυτο καλο, αν ξερεις απο ηλεκτροκολληση. μπορεις να το βαλεις και σε βαση ομπρελας τωρα που βρεχουν τα κωλοσυννεφα.

Βασικη προυποθεση το καινουριο να μην ειναι παλι Γαλλος.

Δημοσ.

Κωλογιαπωνέζος γαμώ το σπίτι. Οι δικοί μου πέταξαν κάτι για Γερμανό, αλλά δε δίνω λεφτά ενώ το άλλο κάθεται να σκουριάζει.

edit, αυτό θα κάνω, δίκιο έχετε.

Δημοσ.

Να σου πω, εσύ που σαι δημιουργικός, για τον μοχλό των ταχυτήτων έχεις καμιά ιδέα (που δε θα οδηγήσει σε μπαν σου);

Μπορείς να μοντάρεις το δωμάτιο και να δημιουργήσεις φάνκυ καταστάσεις κι ο μοχλός να είναι απλά το χειριστήριο.

Πχ, θα κουμπώνεις πρώτη και θα κατεβαίνει μια μπάλα ντίσκο απ'το ταβάνι. Βάζεις δευτέρα και θα πέφτει ξηρός πάγος από τις γωνίες του δωματίου. Χώνεις τρίτη και ο καναπές θα πετάει προέκταση για τα πόδια. Και πάει λέγοντας

Δημοσ.

Μπορείς να μοντάρεις το δωμάτιο και να δημιουργήσεις φάνκυ καταστάσεις κι ο μοχλός να είναι απλά το χειριστήριο.

Πχ, θα κουμπώνεις πρώτη και θα κατεβαίνει μια μπάλα ντίσκο απ'το ταβάνι. Βάζεις δευτέρα και θα πέφτει ξηρός πάγος από τις γωνίες του δωματίου. Χώνεις τρίτη και ο καναπές θα πετάει προέκταση για τα πόδια. Και πάει λέγοντας

Στην όπισθεν θα πετάγεται ο τοξοβόλος απ' το μπαούλο.

άθλιε, το καπώ δε βλέπεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...