Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν το έκανε ποτέ η δικιά μου καθηγήτρια!

Και πάντα κούμπωνε μέχρι πάνω το πουκάμισο. Και ποτέ δεν φόρεσε φούστα.

Free έχεις μια ευκαιρία να εξιλεωθείς αν πας τώρα εκει που δουλευει και την βγάλεις για μπυρες.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τώρα είναι σαραντάρα διορισμένη με 3 παιδιά και έχει χαμουροσαβουρομπαζοσαυρέψει όσο δεν παίρνει.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΓΚΑΡΝΕΛΕ

Δημοσ.

Οι αυταρχικές καθηγήτριες κάνουν μάθημα σε πιπίνια. Εγώ αν μάθω σε σαραντάρη, μπαρμπέρη, χαρλεά γερμανικά θα πάω για μπύρες όλο το σχολείο. Και το τμήμα των γαλλικών.

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! και κάτι τέτοιες μαλακίες. Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 243183358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές τα είχε παίξει αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω, οπότε με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ".

Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ.

μου θυμίζεις έναν μαθητή μου, του έκανα μαθηματικά από τα 13 μέχρι τα 16 περίπου. μέχρι να λύσει μια άσκηση μου γινόντουσαν τα νεύρα κορδόνια. τελικά τον έστρωσα και έμαθε 5 πράματα. τουλάχιστον είχαμε κοινό πάθος την σοκολάτα οποτε είχε τύχει σε κάτι μαθήματα να κάνουμε τρελες gourounies :-D

Δημοσ.

Τώρα είναι σαραντάρα διορισμένη με 3 παιδιά και έχει χαμουροσαβουρομπαζοσαυρέψει όσο δεν παίρνει.

you were keeping track?

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! και κάτι τέτοιες μαλακίες. Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 243183358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές τα είχε παίξει αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω, οπότε με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ".

Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ.

A ρε φλωρε μου θυμιζεις εμενα.

oh wait.

Δημοσ.

Μια φίλη Ισπανίδα μου στέλνει μήνυμα ότι, επειδή γενικά τείνει να μην πολυ-πιστεύει τα μέσα ενημέρωσης, σκέφτησε να ρωτήσει στην πηγή α.κ.α. κάποιον έλληνα, για το τι γίνεται μ'αυτά που ακούει για δημοψοφίσματα κλπ. Χα. Αντε δώσε απάντηση τώρα. Που δεν θ'αλλάξει σε πέντ..έν..30 δευτερόλεπτα. Λες και ξέρουμε εμείς τι γίνεται. :-(

Λέω ν'απαντήσω προς τα Χριστούγεννα. Η' απλά να στείλω αυτό:

images?q=tbn:ANd9GcSUpnwt4iDCW7zfH6rmn_4uOnoKbePF5Qc9PlFZ16oVltS8v4gRXZijtOdO0Q

Δημοσ.

Malliara ειμαι ικανος να συγχωρεσω οσα εκανες χτες για μια κανονικη σου φωτο με αυτο το κουρεμα.

Επισης euabb το απογευματινο αστειο ειχε το τελειωμα απο αυτο που ειπες σχετικα με τις κρεμες γαλακτος light.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ξέρω, θέλω να κάνω κάτι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Μόλις βγει το GTA V, αγοράζω PS3 και τα γαμάω όλα στο L.A.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...