YiN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Απλως συνήθως στα φροντιστήρια κοιτανε τα δικά τους νουμερα αδιαφορώντας τι θα κανει ο μαθητης στα αλλα μαθήματα.. Περίπου το ίδιο συμβαίνει και με τα οικονομικά. Με τους/τις γκόμενους/ες επίσης.
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! και κάτι τέτοιες μαλακίες. Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 243183358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές τα είχε παίξει αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω, οπότε με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ". Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ.
YiN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Α καλή φάση, πέφτει η κυβέρνηση κι εγώ ασχολούμαι με παιδικά πάρτυ και δεν είχα πάρει χαμπάρι ε.
vocals_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Περίπου το ίδιο συμβαίνει και με τα οικονομικά. Με τους/τις γκόμενους/ες επίσης. Το αυτό. Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 24358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές τα είχε παίξει αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω, οπότε με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ". Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ. Είσαι μαλάκας; Πωρώνομαι εκεί προς το τέλος, και στις τελευταίες 3 λέξεις με ξενερώνεις. ΓΙΑΤΙ;
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 24358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ". Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ.
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει γαμηθείτε. 10 χρόνια τώρα το μετανιώνω κάθε μέρα.
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εχω την αίσθηση ότι τα φροντιστήρια υπερβάλουν κάπως με τον αριθμό των ασκήσεων και τις ώρες διαβάσματος που ζητάνε από τους μαθητές τους.. Η εξήγηση είναι απλή: σου βάζουν 582932 για να κάνεις τις 2. Και την επόμενη να νιώσεις άσχημα και να κάνεις 4. Κάπως έτσι. Την προηγούμενη βδομάδα έβαλα στον άλλο 4 τιποτένιες και δεν έκανε καμία. Τώρα έχει επανάληψη τα πάντα όλα και 5 φυλλάδια ασκήσεις. Ε του πούστη, δυο ασκήσεις θα τις λύσει.
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Κι αν δεν τις λύσει; Θα τον πας για μπύρες;
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Θα πληρωθώ υπερωρία για να κάτσει να τις λύσει στο μάθημα;
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ναι. Και επίσης "πεινάς; θες διάλειμμα; τσιγάρο; στ αρχίδια μου. Λύνε."
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ναι. Και επίσης "πεινάς; θες διάλειμμα; τσιγάρο; στ αρχίδια μου. Λύνε." Αυτά τα φεμινιστιλίκια δεν περνάνε. Δεν τις λύνω.
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 http://intrade.com/v4/markets/contract/?contractId=713737 Έλα, όλα στο ζερό.
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα φεμινιστιλίκια δεν περνάνε. Δεν τις λύνω. "Έεεεεελααααααα, λύυυυυσ'τέεεεεεεςςς......"
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 "Έεεεεελααααααα, λύυυυυσ'τέεεεεεεςςς......" Αυτό δεν το έκανε ποτέ η δικιά μου καθηγήτρια! Και πάντα κούμπωνε μέχρι πάνω το πουκάμισο. Και ποτέ δεν φόρεσε φούστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις