μαφαλντα Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 true αλλα by far εισαι η βασικη διαμαρτυρωμενη Ρε μπας και της άρεσαν κι αυτής τα ωραία κωλιά? Aφωνη.
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως οι φώτο της μαφάλντα(ς) τον τελευταίο μήνα και κάτι είναι από τους πολύ καλούς λόγους που πρέπει να ξεκλειδωθεί το θέμα.
μαφαλντα Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως οι φώτο της μαφάλντα(ς) τον τελευταίο μήνα και κάτι είναι από τους πολύ καλούς λόγους που πρέπει να ξεκλειδωθεί το θέμα.
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Σπεραααα.... τι κανετε?!?!? γλυφουνε τον lucifer εσυ?
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Σε λίγο θα πιστέψω ότι ζηλεύεις την εξουσία. η εξουσια μου ειναι αδιαφορη αλλα αν το μεροκαματο ειναι καλο μπορει και να το ξανασκεφτω
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 ΖΗΛΕΥΤΕ ΟΣΟ ΜΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ PUBLIC SEX
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Φαίνεται. μμαλιστα ΖΗΛΕΥΤΕ ΟΣΟ ΜΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ρουτινα εγινε ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ PUBLIC SEX αυτο και αν ειναι αδιαφορο
vocals_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γεειαα Έχω 150 ασκήσεις για αύριο στο φροντιστήριο. Και για κάποιο λόγο είμαι και νταουνιασμένος.
YiN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γεειαα Έχω 150 ασκήσεις για αύριο στο φροντιστήριο. ... Και για κάποιο λόγο είμαι και νταουνιασμένος. I wonder why.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εχω την αίσθηση ότι τα φροντιστήρια υπερβάλουν κάπως με τον αριθμό των ασκήσεων και τις ώρες διαβάσματος που ζητάνε από τους μαθητές τους..
vocals_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 I wonder why. Καλά όντως. ;ρ Απλά γενικότερα είμαι ψιλοθλιμμένος, τιστοκέρατοπια. Μετά από αρκετή σκέψη πάντως έχω καταλήξει ότι μάλλον φταίει η πίεση των πανελλαδικών, τα γαμωοικονομικά, και η έλλειψη γκόμενας. Εχω την αίσθηση ότι τα φροντιστήρια υπερβάλουν κάπως με τον αριθμό των ασκήσεων και τις ώρες διαβάσματος που ζητάνε από τους μαθητές τους.. Ναι, εγώ να δεις. ;ρ Έχω μια έκθεση, μια ανάπτυξη πρότασης, 10 ασκήσεις φυσική, 10 ασκήσεις μαθηματικά, 10 ασκήσεις ηλεκτρολογία. Πρέπει να 'χουνε κάποιο βίτσιο με τον αριθμό 10 οι θετικοτέτοιοι, δεν εξηγείται αλλιώς.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Απλως συνήθως στα φροντιστήρια κοιτανε τα δικά τους νουμερα αδιαφορώντας τι θα κανει ο μαθητης στα αλλα μαθήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις