viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Για να μην πούμε για τα νεύρα. εχουμε ανοσια
Sarandis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μετά απο αλκοόλια και σουβλακοσφαγή εξετάσεις αίματος καθαρές. ΦΑΚ ΓΙΕΑ Μιας και το συζητάτε http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γαμωγαμώ τα γαμωκουνούπια γαμωΝοέμβρη μήνα, τα γαμωόνειρα που γαμωφιάλες γαμωυγραερίου σκάνε στα γαμωμούτρα μου, τα γαμωλεωφορεία που έχουν γαμωστάση εργασίας. Πάω να σκοτώσω παιδάκια
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ξεχασες το αιρκοντισιο. Δούλεψε ρε. Μάλιστα φουντάλιασε τόσο που το δωμάτιο γέμισε κουνούπια. Παίζει να εκκολάφθηκαν τα κουνουποαυγά που είχαν μείνει απ το καλοκαίρι.
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Today is a bad day ε; εδω στειλαμε το πακετο για αγγλια χωρις αποστολεα worst day evah
μαφαλντα Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τα άστρα φταίνε.Ανάδρομος Ερμής. Πριν λίγο κοπάνησα το κεφάλι στο νιπτήρα του μπάνιου.Εβαλα πάγο και..τίποτα.Εχω καρούμπαλο.
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τα άστρα φταίνε.Ανάδρομος Ερμής. Πριν λίγο κοπάνησα το κεφάλι στο νιπτήρα του μπάνιου.Εβαλα πάγο και..τίποτα.Εχω καρούμπαλο. αυτο φταιει που διαβαζω TQM και δεν καταλαβαινω τπτ ή μηπως ειναι τα βιβλια του ΕΑΠ... χμμ...?
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δούλεψε ρε. Μάλιστα φουντάλιασε τόσο που το δωμάτιο γέμισε κουνούπια. Παίζει να εκκολάφθηκαν τα κουνουποαυγά που είχαν μείνει απ το καλοκαίρι. Ισισισισισισί.
black_widow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αυτο φταιει που διαβαζω TQM και δεν καταλαβαινω τπτ ή μηπως ειναι τα βιβλια του ΕΑΠ... χμμ...? Τα ελληνικά βιβλία πάσχουν , αν διαβάζεις βιβλία αγγλικά σε εκδόσεις Wiley κ.λ.π. μία χαρά καταλαβαίνεις ( να ' ναι καλά οι θείοι ) . Κάποτε είχα προσπαθήσει να διαβάσω Οργανωτική Θεωρία από ελληνικό βιβλίο ΤΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις