vocals_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ζμπέεερααα Θα γίνει καμιά εκπομπή today; Πατέρα λεφτερμανν, γιατρέ μου! Εχθές μαλακίστηκα στο τρέξιμο και έπαθα τράβηγμα στον ώμο. Δεν το αισθάνομαι παρά μόνο όταν περπατώ και τα χέρια μου κουνιούνται στο πέρα δώθε του περπατήματος. Εκτός απο ξεκούραση, έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις; Εε εκτός από ξεκούραση βάλε και πάγο καμιά 4αριά φορές αύριο, και το περπάτημα καλό κάνει(λέει στο νετ), ενώ από φάρμακα λογικά η counterpain και το difend θα σε βοηθήσουν.
status Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Talking about duck face.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1888207224024.75183.1806764862&type=3 Gimme a break..
Toufas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Talking about duck face.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1888207224024.75183.1806764862&type=3 Gimme a break.. Αυτος ειναι χειροτερος απο μενα In other news, τα νευρα μου εχουν παρει φωτια. Ειλικρινα ο τελευταιος χρονος μεχρι και τωρα ειναι για τον πουτσο καβαλα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πατέρα λεφτερμανν, γιατρέ μου! Εχθές μαλακίστηκα στο τρέξιμο και έπαθα τράβηγμα στον ώμο. Δεν το αισθάνομαι παρά μόνο όταν περπατώ και τα χέρια μου κουνιούνται στο πέρα δώθε του περπατήματος. Εκτός απο ξεκούραση, έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις; Mονο εμένα μου φαίνεται παράξενο το bold?
insomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γω ρε φταίω, που η άλλη σε είπε μη φυσιολογικό στο θέμα με τις καρέκλες και το άφησα να πέσει ασχολίαστο... Μαλακίστηκα: δεν έκανα διατάσεις και με πίεσα να ρίξω το χρόνο μου κάτω από 5 λεπτά ανά χιλιόμετρο. Επομένως τρέχοντας ως ελαφίνος και "τραβώντας" με τα χέρια, έπαθα τράβηγμα.
xri_ni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρααα Ποιος έκατσε να τα σκεφτεί πραγματικά.
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Επομένως τρέχοντας ως ελαφίνος Τίποτα. Δώστε του το Νόμπελ. Και μια θερμαντική.
Traumatias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ποιος έκατσε να τα σκεφτεί πραγματικά. Στη γραφιστική (όπως και στις λοιπές τέχνες) είναι διαδεδομένη η ανταλλαγή ιδεών. Έχω να δουλέψω πάνω σε κάτι, μου θυμίζει κάτι άλλο, παίρνω αυτό το άλλο και το κόβω στα μέτρα μου και φτιάχνω κάτι καινούριο, το οποίο φυσικά είναι δικό μου, μη σου φαίνεται λοιπόν παράξενο που τα βρίσκουν, όταν περνάς όλη σου τη μέρα μέσα σε books about logos το παθαίνεις και αυτό κάποια στιγμή
xri_ni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Α μαλιστα!Καλα δεν εχω ιδεα απο το αντικειμενο!Αλλα φανταζομαι!
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη. Γιώργος Σεφέρης, 1900-1971 ανεβάζω κατακόρυφα την πχιότητα του thread με κάθε μου post. Let's talk about boobs now!
Traumatias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Έτσι πάει, ουσιαστικά ιδέες άλλων ανθρώπων είναι που σου δίνουν την έμπνευση να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Γι αυτό και σε τέτοιους κλάδους είναι αναγκαίο να τρέχουμε πίσω από εκθέσεις, φεστιβάλ ή και "φεστιβάλ" (γιατί και από τα ψώνια μαθαίνεις -και κάνεις και χαβαλέ-). Η χαρά του επαγγέλματος είναι όταν έχεις στύψει το καταραμένο κεφάλι σου βδομάδες ολόκληρες ψάχνοντας στο ίντερνετ, τρέχοντας από τη βιβλιοθήκη στο εργαστήριο και κατ επέκταση στο βρισίδι του καθηγητή που δεν έχει βρει ακόμα κάτι "καλό" και φτάνει το βράδυ πριν την παράδοση για να σου έρθει η επιφοίτηση τραβώντας μια γελοία φωτογραφία ή βλέποντας μια διαφήμιση στην τηλεόραση και λες "αυτό πρέπει να κάνω". Το καλύτερο πράγμα είναι όταν σε εμπνέει το θέμα και σου έρχεται η επιφοίτηση στο πιάτο, τότε τα σπάει. Πόσο καμμένοι είμαστε πραγματικά... Caution, όχι αλλά μπορείς να εμπνευστείς και από τη φύση ας πούμε, όχι από την ιδέα κάποιου άλλου, αλλά γενικά ένα ερέθισμα πρέπει να υπάρξει, τι ουρανοκατέβατο θα έρθει (μακάρι να ερχόταν )
YiN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη. Γιώργος Σεφέρης, 1900-1971 ανεβάζω κατακόρυφα την πχιότητα του thread με κάθε μου post. Let's talk about boobs now! Μιας και είναι από τους αγαπημένους μου, ανέβα λίγο παραπάνω. http://www.myriobiblos.gr/greekliterature/seferis_gerontas.html
Traumatias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μιας και είναι από τους αγαπημένους μου, ανέβα λίγο παραπάνω. http://www.myriobiblos.gr/greekliterature/seferis_gerontas.html Να τη....έμπνευση...έμπνευση...ΕΜΠΝΕΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YIN Σ ΑΓΑΠΑΩ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις