Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πήγα τη μάνα μου με τη μηχανή Ομόνοια που είναι το γραφείο που μετράνε τα ένσημα του ΙΚΑ.

Έχει καταθέσει τα χαρτιά για σύνταξη πέρσι τον Οκτώβρη. Και ακόμη τα μετράνε. Και φυσικά είναι ακόμη με τα έναντι.

Ο τύπος ο υπεύθυνος είναι η τρίτη φορά που πάω και λείπει. Είναι που οι ΔΥ δουλεύουν και είναι άδικη η εφεδρεία.

Καλημέρα και καλά ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ο μήνας είπα; Καλημέρα και καλό μήνα.

1,5 χρόνος παρακαλώ για 3 ταμεία του πατέρα μου , το τέταρτο δε το έβαλε καν μέσα , τα ένσημα για το ένα ταμείο δεν έχουν μετρηθεί ακόμα και πλέον έχει σταματήσει την προσπάθεια . Στρατιωτική θητεία και ένα ταμείο μείνανε εκτός γιατί θα είχαμε μείωση του τελικού ποσού και με τις περικοπές συντάξεων δεν ξέρουμε εάν μας συμφέρει να μετρηθεί το ταμείο που περιμένουμε ΑΚΟΜΑ να μετρηθούν τα ένσημα του . Τι δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα ΝΟΤ :shock:

Κοινώς έχει ένα ταμείο , κάτι είναι και αυτό ( ναι ξέρω , δε σε παρηγόρησα και πολύ ).

Αυτή η Καιλή όλο διαμαρτύρεται και όλο στο ΠΑΣΟΚ παραμένει , ας κάνει μία καλή .

Δημοσ.

Να μια ωραία ιδέα για νέο blah blah thread: Ποιόν θα πηδούσατε απ' την Βουλή;! B)

Ή και το ανάποδο από την πλευρά των βουλευτών... μπα όχι αυτό δεν στέκει. :rolleyes:

Δημοσ.

Πατέρα λεφτερμανν, γιατρέ μου! Εχθές μαλακίστηκα στο τρέξιμο και έπαθα τράβηγμα στον ώμο. Δεν το αισθάνομαι παρά μόνο όταν περπατώ και τα χέρια μου κουνιούνται στο πέρα δώθε του περπατήματος. Εκτός απο ξεκούραση, έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...