salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εμεις εχουμε ομως και το πιπινι τον Τσιπρα.. αυτο που το πας?
black_widow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πήγα τη μάνα μου με τη μηχανή Ομόνοια που είναι το γραφείο που μετράνε τα ένσημα του ΙΚΑ. Έχει καταθέσει τα χαρτιά για σύνταξη πέρσι τον Οκτώβρη. Και ακόμη τα μετράνε. Και φυσικά είναι ακόμη με τα έναντι. Ο τύπος ο υπεύθυνος είναι η τρίτη φορά που πάω και λείπει. Είναι που οι ΔΥ δουλεύουν και είναι άδικη η εφεδρεία. Καλημέρα και καλά ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ο μήνας είπα; Καλημέρα και καλό μήνα. 1,5 χρόνος παρακαλώ για 3 ταμεία του πατέρα μου , το τέταρτο δε το έβαλε καν μέσα , τα ένσημα για το ένα ταμείο δεν έχουν μετρηθεί ακόμα και πλέον έχει σταματήσει την προσπάθεια . Στρατιωτική θητεία και ένα ταμείο μείνανε εκτός γιατί θα είχαμε μείωση του τελικού ποσού και με τις περικοπές συντάξεων δεν ξέρουμε εάν μας συμφέρει να μετρηθεί το ταμείο που περιμένουμε ΑΚΟΜΑ να μετρηθούν τα ένσημα του . Τι δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα ΝΟΤ Κοινώς έχει ένα ταμείο , κάτι είναι και αυτό ( ναι ξέρω , δε σε παρηγόρησα και πολύ ). Αυτή η Καιλή όλο διαμαρτύρεται και όλο στο ΠΑΣΟΚ παραμένει , ας κάνει μία καλή .
YiN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εμεις εχουμε ομως και το πιπινι τον Τσιπρα.. αυτο που το πας? Σοβαρώς;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εδώ ο άλλος γούσταρε τον ποδηλάτη, τι να λέμε τώρα.
Marria Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια, ευχομαι και στα δικα σας οι ελευθεροι
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Να μια ωραία ιδέα για νέο blah blah thread: Ποιόν θα πηδούσατε απ' την Βουλή;! Ή και το ανάποδο από την πλευρά των βουλευτών... μπα όχι αυτό δεν στέκει.
slygeo87 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Επειδή μας πηδάνε όλους ανεξαιρέτως; Καλησπέρα.
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Excactly - αν το καλοσκεφτείς, πλέον το 99% του πληθυσμού το πηγαίνουν ασάλιωτο...
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι: 19 και 13 και 30 δευτερόλεπτα μπιιιπ!
insomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πατέρα λεφτερμανν, γιατρέ μου! Εχθές μαλακίστηκα στο τρέξιμο και έπαθα τράβηγμα στον ώμο. Δεν το αισθάνομαι παρά μόνο όταν περπατώ και τα χέρια μου κουνιούνται στο πέρα δώθε του περπατήματος. Εκτός απο ξεκούραση, έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις