Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ονειρο ζωής. Ο τατουατζής φέτος μου είπε " I don't know any Greek living here..You can make the start!!". Και μετά κύλησε ένα δάκρυ. Και μετά μπορεί να τον σκότωσα.

Πες μου λίγο πόσα είχες δώσει αεροπορικά σε παρακαλώ. Αν θυμάσαι. Ή είχες πάει Λάντον και από κει Άμστερνταμ;

Πηγα Θεσσ - Λαντον - Αμστερνταμ - Αθηνα καπου 170-180 ολα μαζί. Από Αμστερνταμ για Αθηνα οι τιμές έπαιζαν από 70 - 110, εγώ είχα κλείσει με 90 αν θυμαμαι καλα. Αμστερνταμ - Θεσσ ήταν 170 ακατέβατα...

Εγω μαλλον Eindhoven Θα μετακομισω απο του χρονου

Να πας Ουτρέχτη ή Λαιντεν ήταν θεικά!!! :-D

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

'Ονειρο ζωής. Ο τατουατζής φέτος μου είπε " I don't know any Greek living here..You can make the start!!". Και μετά κύλησε ένα δάκρυ. Και μετά μπορεί να τον σκότωσα.

Πες μου λίγο πόσα είχες δώσει αεροπορικά σε παρακαλώ. Αν θυμάσαι. Ή είχες πάει Λάντον και από κει Άμστερνταμ;

o τατουτζης σου δεν ξερει τι του γινεται. τιγκα στους ελληνες ειναι το αμστερνταμ.

Δημοσ.

εχει ενα καλο το κεντρο του αμστερνταμ, δεν εχει ουτε ενα δεντρο, κοβεται η αλλεργια μαχαιρι με το που πατησεις εξω απο την centraal station. :-D

Ειναι και δίπλα στο red light.. Παιρνεις πατάτες και χαζευεις στη red light τρώγοντας πατάτες με απειρο αλάτι και τσαλαβουτας στη σως μουστάρδας :P

Δημοσ.

o τατουτζης σου δεν ξερει τι του γινεται. τιγκα στους ελληνες ειναι το αμστερνταμ.

Ρε δεν το καταλαβατε οτι απλα της την επεφτε?

Δημοσ.

Για Ιμπιζα λεει.

Δημοσ.

Ειναι και δίπλα στο red light.. Παιρνεις πατάτες και χαζευεις στη red light τρώγοντας πατάτες με απειρο αλάτι και τσαλαβουτας στη σως μουστάρδας :P

σωπαινε βρε, ειναι διπλα στην red light :P :P :P για τις πατατες δεν το σχολιαζω, 2 σως εχουν ολες κι ολες οι ολλανδοι... πολυ περιοριστικο :-(

Ρε δεν το καταλαβατε οτι απλα της την επεφτε?

σωστο κι αυτο.

στα διάλα ρε αλήτες μεσημεριάτικα.

τι σου καναμε αγορινα μου;

Δημοσ.

Πηγα Θεσσ - Λαντον - Αμστερνταμ - Αθηνα καπου 170-180 ολα μαζί. Από Αμστερνταμ για Αθηνα οι τιμές έπαιζαν από 70 - 110, εγώ είχα κλείσει με 90 αν θυμαμαι καλα. Αμστερνταμ - Θεσσ ήταν 170 ακατέβατα...

Γαμώ την Κρήτη να της πείτε.

Για Ιμπιζα λεει.

Αυτό.

Δημοσ.

τι μου κάνατε; Ίμπιζες, αμστελόδαμα, και τέτοια. Θέλω εκδρομή.

έντιτ!!! Με είπε αγορίνα της!!! :wub: :wub: :wub:

Πετριτσι - Σαντάσκι με 15 ευρώ αγορινα :P

btw Λεφτερ, στο city gate 10 το πρωί μέχρι 6 το απόγευμα έχει bowling με 5 ευρώ το άτομο όσα παιχνίδια θέλεις.. Να πας με τον μικρό.

Δημοσ.

θα πάω, ψήσου να έρθεις παρέα.

Επαιξα χθες 7-8 παιχνιδάκια και νομίζω πως δεν μπορώ να κλείσω το χέρι γιατι πονάει απειρα ο τένοντας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...