Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Mοσκιτω τι Άη Αμστερνταμ ειναι αυτό που ειδα στο μσν;;; ΜΜ;

Επίσης χθες πήγα για bowling κανα 5ωρρο (με 5 ευρώ παρακαλώ) και το βράδυ μπιριμπα και κρασια... Πόσο χειρότερη μπορει να γίνει η ζωη μου;

Βtw τα αποτελέσματα της σημερινης μέρας ειναι πονοκέφαλος και απειρος πόνος στον τένοντα του δεξιου χεριου.

Δημοσ.

Mοσκιτω τι Άη Αμστερνταμ ειναι αυτό που ειδα στο μσν;;; ΜΜ;

Μια μέρα θα μετακομίσω εκεί. Προς το παρόν κάνω Αημστερντάμινγκ νοητά. Και προσπαθώ να μετρήσω τα λεφτά μου αν φτάνουν για Den Bosch Μάρτη. Άμστερνταμ-Ιμπίθα-Και-Γαμώ-Το-Σπίτι!!

Δημοσ.

Μια μέρα θα μετακομίσω εκεί. Προς το παρόν κάνω Αημστερντάμινγκ νοητά. Και προσπαθώ να μετρήσω τα λεφτά μου αν φτάνουν για Den Bosch Μάρτη. Άμστερνταμ-Ιμπίθα-Και-Γαμώ-Το-Σπίτι!!

Τι να σε πω.. Πολύ τουριστοκατάσταση, δεν τρελάθηκα. Αμστερνταμ, Τζαμάικα, ναρκωτικά, red light κιετς... Πήγαινε να ζησεις Ιμπιζα που έχει και θαλασσα :P

Δημοσ.

Τι να σε πω.. Πολύ τουριστοκατάσταση, δεν τρελάθηκα. Αμστερνταμ, Τζαμάικα, ναρκωτικά, red light κιετς... Πήγαινε να ζησεις Ιμπιζα που έχει και θαλασσα :P

Μιλάς για την πόλη με το πιο πανυπέροχο όνομα στο σύμπαν. Το βρωμόνησο είναι μόνο για καλοκαίρι.

Δημοσ.

Καλά τότε, πάρε ενα σπιτάκι στο Αμστερνταμ το χειμώνα και ένα ακόμα στην Ιμπιζα το καλοκαίρι και φτιάξε 2-3 ξενώνες για τους πολυαγαπημένους σου ινσομνιακους φίλους :-D

Δημοσ.

Καλά τότε, πάρε ενα σπιτάκι στο Αμστερνταμ το χειμώνα και ένα ακόμα στην Ιμπιζα το καλοκαίρι και φτιάξε 2-3 ξενώνες για τους πολυαγαπημένους σου ινσομνιακους φίλους :-D

'Ονειρο ζωής. Ο τατουατζής φέτος μου είπε " I don't know any Greek living here..You can make the start!!". Και μετά κύλησε ένα δάκρυ. Και μετά μπορεί να τον σκότωσα.

Πες μου λίγο πόσα είχες δώσει αεροπορικά σε παρακαλώ. Αν θυμάσαι. Ή είχες πάει Λάντον και από κει Άμστερνταμ;

Δημοσ.

Τι kinder delice γαμώ την πουτάνα μου. Αφού happy hippo τους είπα να φέρνουν στα παιδιά.

Καλησπέρα σας! Ξενώνας για ινσόμνιαξ στο Αμστελόδαμο διαβάζω! Αλήθεια;

Δημοσ.

εχει ενα καλο το κεντρο του αμστερνταμ, δεν εχει ουτε ενα δεντρο, κοβεται η αλλεργια μαχαιρι με το που πατησεις εξω απο την centraal station. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...