Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Mοσκιτω τι Άη Αμστερνταμ ειναι αυτό που ειδα στο μσν;;; ΜΜ; Επίσης χθες πήγα για bowling κανα 5ωρρο (με 5 ευρώ παρακαλώ) και το βράδυ μπιριμπα και κρασια... Πόσο χειρότερη μπορει να γίνει η ζωη μου; Βtw τα αποτελέσματα της σημερινης μέρας ειναι πονοκέφαλος και απειρος πόνος στον τένοντα του δεξιου χεριου.
YiN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με το μσν γενικά ξερω γω;
-nick- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Κομπλε εδω, ενας φιλος εχει προβλημα τις τελευταιες 2 βδομαδες αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως
Impious Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με το μσν γενικά ξερω γω; nop
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Mοσκιτω τι Άη Αμστερνταμ ειναι αυτό που ειδα στο μσν;;; ΜΜ; Μια μέρα θα μετακομίσω εκεί. Προς το παρόν κάνω Αημστερντάμινγκ νοητά. Και προσπαθώ να μετρήσω τα λεφτά μου αν φτάνουν για Den Bosch Μάρτη. Άμστερνταμ-Ιμπίθα-Και-Γαμώ-Το-Σπίτι!!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μια μέρα θα μετακομίσω εκεί. Προς το παρόν κάνω Αημστερντάμινγκ νοητά. Και προσπαθώ να μετρήσω τα λεφτά μου αν φτάνουν για Den Bosch Μάρτη. Άμστερνταμ-Ιμπίθα-Και-Γαμώ-Το-Σπίτι!! Τι να σε πω.. Πολύ τουριστοκατάσταση, δεν τρελάθηκα. Αμστερνταμ, Τζαμάικα, ναρκωτικά, red light κιετς... Πήγαινε να ζησεις Ιμπιζα που έχει και θαλασσα
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τι να σε πω.. Πολύ τουριστοκατάσταση, δεν τρελάθηκα. Αμστερνταμ, Τζαμάικα, ναρκωτικά, red light κιετς... Πήγαινε να ζησεις Ιμπιζα που έχει και θαλασσα Μιλάς για την πόλη με το πιο πανυπέροχο όνομα στο σύμπαν. Το βρωμόνησο είναι μόνο για καλοκαίρι.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλά τότε, πάρε ενα σπιτάκι στο Αμστερνταμ το χειμώνα και ένα ακόμα στην Ιμπιζα το καλοκαίρι και φτιάξε 2-3 ξενώνες για τους πολυαγαπημένους σου ινσομνιακους φίλους
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλά τότε, πάρε ενα σπιτάκι στο Αμστερνταμ το χειμώνα και ένα ακόμα στην Ιμπιζα το καλοκαίρι και φτιάξε 2-3 ξενώνες για τους πολυαγαπημένους σου ινσομνιακους φίλους 'Ονειρο ζωής. Ο τατουατζής φέτος μου είπε " I don't know any Greek living here..You can make the start!!". Και μετά κύλησε ένα δάκρυ. Και μετά μπορεί να τον σκότωσα. Πες μου λίγο πόσα είχες δώσει αεροπορικά σε παρακαλώ. Αν θυμάσαι. Ή είχες πάει Λάντον και από κει Άμστερνταμ;
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τι kinder delice γαμώ την πουτάνα μου. Αφού happy hippo τους είπα να φέρνουν στα παιδιά. Καλησπέρα σας! Ξενώνας για ινσόμνιαξ στο Αμστελόδαμο διαβάζω! Αλήθεια;
-nick- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω μαλλον Eindhoven Θα μετακομισω απο του χρονου
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 εγώ ελπίζω να μετακομίσω στην Όσσα. Βισσώκα στα Μακεδόνικα.
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τι να σε πω.. Πολύ τουριστοκατάσταση, δεν τρελάθηκα. Αμστερνταμ, Τζαμάικα, ναρκωτικά, red light κιετς... Πήγαινε να ζησεις Ιμπιζα που έχει και θαλασσα εχει ενα καλο το κεντρο του αμστερνταμ, δεν εχει ουτε ενα δεντρο, κοβεται η αλλεργια μαχαιρι με το που πατησεις εξω απο την centraal station.
Προτεινόμενες αναρτήσεις