slipknot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σημερα ειναι αργεια εδω, και αυριο. ζουλευτε μουνακια. α και στις 11 του μηνος ειναι αργεια. α και στις 20 για τους φοιτητες Σήμερα παίζει ο Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ. Και στις 17 του μηνός το ΕΜΠ θα γίνει πουτάνα πάλι. Άντε γεια.
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα παίζει ο Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ. Και στις 17 του μηνός το ΕΜΠ θα γίνει πουτάνα πάλι. Άντε γεια. παει η κολλητη μου γερμανια να δει το ματς σημερα.
slipknot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 παει η κολλητη μου γερμανια να δει το ματς σημερα. Σα να λέμε "πετάγομαι κέντρο για κάτι δουλειές και επιστρέφω";
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σα να λέμε "πετάγομαι κέντρο για κάτι δουλειές και επιστρέφω"; ναι αφου ειναι κοντα.
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Και ενώ η πείνα στα γραφεία θερίζει.... ΤΣΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠ, epic προφιτερολ κέρασμα. Μια υπογλυκαιμία την είχα είναι η αλήθεια...
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γαμώ τις αγγελίες και τους ψεύτες Έλληνες. Μεταχειρισμένο, άριστη κατάσταση, 10000χλμ μόνο, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σου λέει ο άλλος. Και -100€ από το τηλέφωνο ήδη. Τραβιέμαι στου διαόλου τη μάνα να το δω, και βλέπω πινακίδα κομμένη στη μέση, αλλαγμένο φτερό, ζάντα, ουρά και καινούργια εξάτμιση. Ρε βάλτο στο γκώλο.
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ηρθε ο ταχυδρόμος, μου φερε 1 δεματάκι και 1 ειδοποιητήριο, αλλα το κουδούνι θα του πέσει το χέρι να το χτυπήσει. Ας εστιάζουμε στα καλά. τα παρέλαβα σώα! Καλημέρα σας πολυαγαπημένε δεν πειράζει έκανες την βολτίτσα σου. χοπ χοπ!
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 -Δε μου λες, τους υπολογιστές που χαλάνε που τους πετάς; -Δε τους πετάω, τους φτιάχνω και ξαναδουλεύουν. -Ααα, κρίμα, και ήθελα να μου δώσεις ένα. -Τι να τον κάνεις; -Να μωρέ, φτιάχνω ένα ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ, και θέλω να βάλω έναν μέσα να συνδέσω τα ΗΧΕΙΑ. -Αχμ, how obvious, πώς δε το σκέφτηκα..
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εφερα παλικάρι και το φτιαξε. Και το βαρούσε ενας αλλος 8 το πρωι, νοστάλγησα λιγο το χαλασμένο. λιοπυρ, ο ξανθός?
Pantelwolf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πήγα τη μάνα μου με τη μηχανή Ομόνοια που είναι το γραφείο που μετράνε τα ένσημα του ΙΚΑ. Έχει καταθέσει τα χαρτιά για σύνταξη πέρσι τον Οκτώβρη. Και ακόμη τα μετράνε. Και φυσικά είναι ακόμη με τα έναντι. Ο τύπος ο υπεύθυνος είναι η τρίτη φορά που πάω και λείπει. Είναι που οι ΔΥ δουλεύουν και είναι άδικη η εφεδρεία. Καλημέρα και καλά ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ο μήνας είπα; Καλημέρα και καλό μήνα.
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 λιοπυρ, ο ξανθός? Όχι, αυτός είναι άλλη περίπτωση. Είναι ο ίδιος που με ρωτούσε τις προάλλες αν τα παιχνίδια καίνε πολύ ίντερνετ..
-nick- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα http://www.youtube.com/watch?v=wNxAtDckG9c
Προτεινόμενες αναρτήσεις